Lineage 2 - всичко
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Още на следващият ден бе увеличен лимита.Искам да птиам няколко неща сега
1.Кажете за енчантването-как да се прави меча да е +1,+2...т.н.
2.Как се прави да свети оръжието даден цвят:?:
засега това
п.п.Мразя pk

1.Кажете за енчантването-как да се прави меча да е +1,+2...т.н.
2.Как се прави да свети оръжието даден цвят:?:
засега това
п.п.Мразя pk
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq
-
Loopmaster
Дайте превод. Не разбирам английски.Preslav написа:emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Отиваш в Аден и там от магическата гилдия взимаш куест,там ти дават един soul crystal и трябва да биеш определени чудовища и да им взимаш душите и така вдиагш определен левъл на кристала.Проверяваш при ковача твоето оръжие кой лвл soul crystal иска и дигаш 
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Цвета на оръжието е в зависимост от това колко пъти е енчантнато.На нормален си сървър, трудно ще го докарате на +5 примерно.Защото сигурното енчантване е до +3.После шансът оръжието ти да изчезне и да стане на кристали е доста голям.След +3 почва да свети леко в син цвят.После синият цвят се засилва.После синьото става на слоеве.Примерно отвънка синьо от вътре лилаво...Видите ли някой с червено оръжие - значи е попрекалил с енчантите.Ако пък е доста наситено лилаво и свети доста жестоко - значи се е буквално усрал с енчантването и вече говорим за 3 цифрени числа.Във повечвето сървъри е така, но някои правят и изключение.А и големите енчантвания се правят на PvP сървъри с high дроп, GM shop и такива неща.Дано сте ме разбрали.Ако има още нещо - питайте 
Нека поосвежа малко темата:
По колко най-много сте изкарвали от трейд за 1 ден?
Аз все още съм беден и нямам кой знае какви възможности за инвестиции, но рекорда ми варира на 1млн адена за ден. Купувах и препродавах Enchant скролове
. Прави ми впечатление, че от тези скролове най-вървят EWD и EWB.
Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...
По колко най-много сте изкарвали от трейд за 1 ден?
Аз все още съм беден и нямам кой знае какви възможности за инвестиции, но рекорда ми варира на 1млн адена за ден. Купувах и препродавах Enchant скролове
Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...