Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2006 21:31

добре нека раз4исти ма ти си луд да го ужели4и да мойе6е да го свали на 6000 6а сам му благодарен а марто теб ти казжахме по рано да по4не6 ма тии и сега с на мари 6те играе6 кжо толко аз иам 2-ри ама или непомна паролата праивилно 6то е много далга или нестава

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 16:55

Още на следващият ден бе увеличен лимита.Искам да птиам няколко неща сега
1.Кажете за енчантването-как да се прави меча да е +1,+2...т.н.
2.Как се прави да свети оръжието даден цвят:?:
засега това
п.п.Мразя pk :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 20:32

emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 20:58

Тебе не те разбирам,ше те питам на живо,ако в форума може някой друг да обянси...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 21:27

Оръжието се прави +1,2,3 и т.н със енчант скролове.А за цвета не знам .. :(

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 21:28

А тези скролове откъде се взимат,там където са и другите ли :?:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 21:36

Ми намират се от дроп..или може да си би купиш от някой ако продава и тебе те мързи да търсиш :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Яну 2006 21:39

Preslav написа:
emi trqbvat ti soul kristali teh gi zima6 ot aden v magic guild kato quest i im diga6 lv v opredeleni mesnosti tam gi pi6e oba4e mnogo trudno se diga lv na kristala osobeno kat mi izrasi edon 12 lv na kristala a te kat se 4upat na 3 neko pat i tva sega misla damaskusite da gi naprava 4erveni a marto videl li si adminite 4e imat dva dragon slayer a te sa za dve race ediniq

Дайте превод. Не разбирам английски. :lol:

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 18:42

Отиваш в Аден и там от магическата гилдия взимаш куест,там ти дават един soul crystal и трябва да биеш определени чудовища и да им взимаш душите и така вдиагш определен левъл на кристала.Проверяваш при ковача твоето оръжие кой лвл soul crystal иска и дигаш :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 18:50

ние с сцообъ сме на друг сержер сцообъ еми копува6 ги от оная де продава яуест итемите там има енхоус веапон а б ц граде и копува6

Профил

Аватар
В момента играе: Carom3D
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 19:00

Preslav написа:
ние с сцообъ сме на друг сержер сцообъ еми копува6 ги от оная де продава яуест итемите там има енхоус веапон а б ц граде и копува6

:shock: :crazy: :shock:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 19:08

Превеждам:
Ние със Скуби сме на дръг сървар.Скуби еми купуваш ги от оная дето продава quest items(trader Alexis)там има enchance weapon a b c frade и купуваш :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Яну 2006 19:31

Цвета на оръжието е в зависимост от това колко пъти е енчантнато.На нормален си сървър, трудно ще го докарате на +5 примерно.Защото сигурното енчантване е до +3.После шансът оръжието ти да изчезне и да стане на кристали е доста голям.След +3 почва да свети леко в син цвят.После синият цвят се засилва.После синьото става на слоеве.Примерно отвънка синьо от вътре лилаво...Видите ли някой с червено оръжие - значи е попрекалил с енчантите.Ако пък е доста наситено лилаво и свети доста жестоко - значи се е буквално усрал с енчантването и вече говорим за 3 цифрени числа.Във повечвето сървъри е така, но някои правят и изключение.А и големите енчантвания се правят на PvP сървъри с high дроп, GM shop и такива неща.Дано сте ме разбрали.Ако има още нещо - питайте :lol:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2006 18:56

Хммм...да попитам забелязахме че админите са с два dragon slayer при положение че тпй е за 2 ръце...възможно ли е или просто се правят на важни като са админи :evil: :?: :?: :?:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2006 12:11

Duals Dragon Slayers са S-Grade.На моя сървър се правят като дариш пари на админите.На други сървъри може и да става от Event Manager- a, не знам.

Едит: Scooby, какъв ти е героя? Моя е Human Gladiator.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 14:10

a kolko pravat tie dual dragon 6to videh mnogo admini s tqh i edin ima6e na pytan night me4a

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 15:34

ei nekoi da si pazi star acount de ne igrae ili ne6to da mi go dade ako trqbva neka d\a nqma ni6to

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 17:12

Хех тия драгон слеяри си ги има по принцип.И то не само админите.Има ги и в сървърите където има GM Shop.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 17:15

Нека поосвежа малко темата:
По колко най-много сте изкарвали от трейд за 1 ден?
Аз все още съм беден и нямам кой знае какви възможности за инвестиции, но рекорда ми варира на 1млн адена за ден. Купувах и препродавах Enchant скролове :). Прави ми впечатление, че от тези скролове най-вървят EWD и EWB.
Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 17:19

Гипо написа:
Нека в това обсъждане се включат само хора играещи на оригинален сървър, тъй като на другите места е пълно с шашми, по-голям дроп...
Много хора ще говорят...

Aз по принцип играя - но от 1 месец някъде не съм влизал, щото няма пари за карта.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com