Lineage 2 - всичко
-
glavatay6otogips
-
Минотавъра
- В момента играе: Mozilla Firefox
- Обратна връзка:
Aбе защо толкова малко хора в тоя форум се интересуват от Lineage?
И защо я няма като избирателна възможност в анкетата?
Юбилейни 1000 поста!
И защо я няма като избирателна възможност в анкетата?
Юбилейни 1000 поста!
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
-
Албус Дъмбълдор
- Обратна връзка:
Добро сайтче!Celeborn Dumbledore написа:http://fantasyrealms.hit.bg/lineage.htm - ето я и Lineage във сайта.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Точно така!The dark_B написа:Искаме Lineage в анкетата на началната страница!!!
Или ще извършим атентат срещу админа
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
-
P.I.M.P
a3sexomana написа:Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.
a3sexomana написа:![]()
![]()
Траур!
![]()
![]()
![]()
И 10-те ми героя станаха левел 100.Един акаунт не може да побира повече от 10 героя и се налага да спра да играя Lineage.Знаете какво означава това за мен.Бях намислил да пусна 7 нови теми,но заради траура отлагам това начинание.
Посвещава се на Jonathan,Tyrande,Feora,Tygore,Thorgas и всички други герои.Rest in peace my friends.I'll never forgot you.
???????????
a3sexomana написа:Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.
ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.
Вижте ми героя само:
Name:Tyrande
Race:Forest Elf
Class:Spellsinger
Level:83
Realm:Deviahne
Clan:Guardians
Не е зле,а!
??????????????????
- Flameblind
- Обратна връзка:
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
добре де какво му е страннотоSeth написа:a3sexomana написа:Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.a3sexomana написа:![]()
![]()
Траур!
![]()
![]()
![]()
И 10-те ми героя станаха левел 100.Един акаунт не може да побира повече от 10 героя и се налага да спра да играя Lineage.Знаете какво означава това за мен.Бях намислил да пусна 7 нови теми,но заради траура отлагам това начинание.
Посвещава се на Jonathan,Tyrande,Feora,Tygore,Thorgas и всички други герои.Rest in peace my friends.I'll never forgot you.
???????????
a3sexomana написа:Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.
ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.
Вижте ми героя само:
Name:Tyrande
Race:Forest Elf
Class:Spellsinger
Level:83
Realm:Deviahne
Clan:Guardians
Не е зле,а!
??????????????????
и междувременно на колекторския може до леввел 10 за повече инфо - http://www.lineage2.com/
- Flameblind
- Обратна връзка:
http://www.lineage2.com/news/purchase_dvd.html
Кви rates е сървърът в който играеш, какви са разликите м/у Collector's edition и нормалния L2 според теб, понеже в официалния намерих само това.
@a3sexomanaCollector’s Edition Extras -
Full version includes Chronicle 1: Harbingers of War
Contains 3D Paper® 22” collectible figurine that is fun and challenging to assemble
Limited Edition Prima® mini-strategy guide
Special updated map of Aden
30 days of free online play for new accounts
Extra materials on DVD including movies, music and more
Кви rates е сървърът в който играеш, какви са разликите м/у Collector's edition и нормалния L2 според теб, понеже в официалния намерих само това.
Sic vis pacem, para bellum
-
P.I.M.P
странното е че на никоя игра ама на никоя значи на никоя в колекторската версия няма нещо в играта различно за хората с нормални версии.само некви материали като карти и т.н има.за пример е колекторската версия на уоу която включва двд,карта и 1 книга повече.затва ми стана странно за тия работи дето си написал и не вярвам а флейм ми доподкрепи версията.затвърждавам се с тва дето беше написал че в колекторската версия на уоу се разкрива пълната сила на хънтъра което е тотал булшитс защото го имах.
- Flameblind
- Обратна връзка:
-
P.I.M.P
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.
-
P.I.M.P
a3sexomana написа:Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.
няма такова нещо.колекторския на уоу включва една книга с илюстрации,играта на двд и сд-та,една карта,синематик на играта,книжка с описание на расите,класовете и т.н и естествено 1 животно за подарък ин гейм.такива екстри като истинския потенциал на ловеца няма ! което веднага доказва че и на лин2 няма такива екстри като лвл 100 иначе на сайта щеше да си го пише а там такова нещо не пише.плюс това ти ми каза че тоя колекторски си го зел от пулсар а във всичките магазини ми казаха че не са чували за такова нещо камо ли да са получавали.
п.п на 1 място си казал 10 героя лвл 100 след това че са 75 лвл.изясни накрая защото да пишеш тука едно в друг форум друго е тъпо.
-
Минотавъра
- Обратна връзка:
Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам.
админа какво каза:ще слага ли лайнейдж в класацията?
- Flameblind
- Обратна връзка:
Аха... Ммм я да те питам, ти къде точно биеш за lvl над 75 ? Иииии колко време ти отне от 80 до 100 ? И най-вече, какви са rates на сървъра ? И отново, какви са разликите м/у normal и collector's edition според теб ? И ffs чете се Линич, не Лайнейдж...a3sexomana написа:Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам.
Sic vis pacem, para bellum