Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Окт 2005 21:22
brao ESTIGADE golqm si maina:D zemi nay4i i za edita i 6e si na 6
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2005 10:10
Aбе защо толкова малко хора в тоя форум се интересуват от Lineage?
И защо я няма като избирателна възможност в анкетата?
Юбилейни 1000 поста!
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2005 11:21
Искаме Lineage в анкетата на началната страница!!!
|
|
|
|
|
Албус Дъмбълдор
|
|
|
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Окт 2005 21:52
Celeborn Dumbledore написа: http://fantasyrealms.hit.bg/lineage.htm - ето я и Lineage във сайта. Добро сайтче! Ти ли си го правил?Аз в момента правя фен сайт само за Lineage - напълно го обновявам и има големи шансове да се хареса на БГ геймърите.Само, че напоследък малко ме е хванал мързела, но ще се оправя
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 08:10
The dark_B написа: Искаме Lineage в анкетата на началната страница!!!
Точно така! Или ще извършим атентат срещу админа
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 12:51
Хора давайте интересни новинки и събития свързани с Lineage, идеи за саита, разни разкази, арт...Айде чакам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 13:12
a3sexomana написа: Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него. a3sexomana написа: ??????????? a3sexomana написа: Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.
ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.
Вижте ми героя само:
Name:Tyrande Race:Forest Elf Class:Spellsinger Level:83 Realm:Deviahne Clan:Guardians
Не е зле,а!
??????????????????
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 14:22
wow nice, тоя ми харесва, надхвърлил е с 20 lvls максимума в retail сървърите wahahhaha... И тва на кви rates ги напрай тия 10 героя по 100 lvl бе батка ? На 1x retail ? Дооооообре... No comment, Seth, no comment за тоя
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 14:49
еми немога да разбера ту 1 ту друго в главата ми е бъркотия вече.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 18:13
Seth написа: a3sexomana написа: Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него. a3sexomana написа: ??????????? a3sexomana написа: Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.
ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.
Вижте ми героя само:
Name:Tyrande Race:Forest Elf Class:Spellsinger Level:83 Realm:Deviahne Clan:Guardians
Не е зле,а! ??????????????????
добре де какво му е странното
и междувременно на колекторския може до леввел 10 за повече инфо - http://www.lineage2.com/
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 18:31
http://www.lineage2.com/news/purchase_dvd.html
Цитат: Collector’s Edition Extras - Full version includes Chronicle 1: Harbingers of War Contains 3D Paper® 22” collectible figurine that is fun and challenging to assemble Limited Edition Prima® mini-strategy guide Special updated map of Aden 30 days of free online play for new accounts Extra materials on DVD including movies, music and more
@a3sexomana
Кви rates е сървърът в който играеш, какви са разликите м/у Collector's edition и нормалния L2 според теб, понеже в официалния намерих само това.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Окт 2005 21:14
странното е че на никоя игра ама на никоя значи на никоя в колекторската версия няма нещо в играта различно за хората с нормални версии.само некви материали като карти и т.н има.за пример е колекторската версия на уоу която включва двд,карта и 1 книга повече.затва ми стана странно за тия работи дето си написал и не вярвам а флейм ми доподкрепи версията.затвърждавам се с тва дето беше написал че в колекторската версия на уоу се разкрива пълната сила на хънтъра което е тотал булшитс защото го имах.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 01:12
Seth виж си PMs и се опитай да докажеш обратното, аз няя се обаждам че пак ще вземе да дойде некой 12 годишен дет' играел L2 от не-знам-си-коя бета и ще каже че нищо не разбирам
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 07:38
Абе не знам - интереса ли се губи към Lineage обаче от много отдавна не съм видял 1 напълно свестен сървър със свестен дроп, всичко работещо, без лаг, GM които повече от времето да е online, много играчи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 08:16
Flameblind написа: Seth виж си PMs и се опитай да докажеш обратното, аз няя се обаждам че пак ще вземе да дойде некой 12 годишен дет' играел L2 от не-знам-си-коя бета и ще каже че нищо не разбирам
самата истина си казал и немога да доказвам обратното защото няма обратно
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 12:25
Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 12:32
a3sexomana написа: Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.
няма такова нещо.колекторския на уоу включва една книга с илюстрации,играта на двд и сд-та,една карта,синематик на играта,книжка с описание на расите,класовете и т.н и естествено 1 животно за подарък ин гейм.такива екстри като истинския потенциал на ловеца няма ! което веднага доказва че и на лин2 няма такива екстри като лвл 100 иначе на сайта щеше да си го пише а там такова нещо не пише.плюс това ти ми каза че тоя колекторски си го зел от пулсар а във всичките магазини ми казаха че не са чували за такова нещо камо ли да са получавали.
п.п на 1 място си казал 10 героя лвл 100 след това че са 75 лвл.изясни накрая защото да пишеш тука едно в друг форум друго е тъпо.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 12:53
Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам.
админа какво каза:ще слага ли лайнейдж в класацията?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Окт 2005 13:20
a3sexomana написа: Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам. админа какво каза:ще слага ли лайнейдж в класацията?
Аха... Ммм я да те питам, ти къде точно биеш за lvl над 75 ? Иииии колко време ти отне от 80 до 100 ? И най-вече, какви са rates на сървъра ? И отново, какви са разликите м/у normal и collector's edition според теб ? И ffs чете се Линич, не Лайнейдж...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|