Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 05 Окт 2005 21:22

brao ESTIGADE golqm si maina:D zemi nay4i i za edita i 6e si na 6 :D

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2005 10:10

Aбе защо толкова малко хора в тоя форум се интересуват от Lineage?
И защо я няма като избирателна възможност в анкетата?

Юбилейни 1000 поста!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2005 11:21

Искаме Lineage в анкетата на началната страница!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2005 21:38

http://fantasyrealms.hit.bg/lineage.htm - ето я и Lineage във сайта.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Окт 2005 21:52

Celeborn Dumbledore написа:
http://fantasyrealms.hit.bg/lineage.htm - ето я и Lineage във сайта.
Добро сайтче! :wink: Ти ли си го правил?Аз в момента правя фен сайт само за Lineage - напълно го обновявам и има големи шансове да се хареса на БГ геймърите.Само, че напоследък малко ме е хванал мързела, но ще се оправя :lol: :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 08:10

The dark_B написа:
Искаме Lineage в анкетата на началната страница!!!

Точно така!
Или ще извършим атентат срещу админа :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 12:51

Хора давайте интересни новинки и събития свързани с Lineage, идеи за саита, разни разкази, арт...Айде чакам :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 13:12

a3sexomana написа:
Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.

a3sexomana написа:
:cry: :cry: :cry: Траур! :cry: :cry: :cry:

И 10-те ми героя станаха левел 100.Един акаунт не може да побира повече от 10 героя и се налага да спра да играя Lineage.Знаете какво означава това за мен.Бях намислил да пусна 7 нови теми,но заради траура отлагам това начинание.

Посвещава се на Jonathan,Tyrande,Feora,Tygore,Thorgas и всички други герои.Rest in peace my friends.I'll never forgot you.

???????????

a3sexomana написа:
Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.

ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.

Вижте ми героя само:

Name:Tyrande
Race:Forest Elf
Class:Spellsinger
Level:83
Realm:Deviahne
Clan:Guardians

Не е зле,а!

??????????????????

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 14:22

wow nice, тоя ми харесва, надхвърлил е с 20 lvls максимума в retail сървърите wahahhaha... И тва на кви rates ги напрай тия 10 героя по 100 lvl бе батка ? На 1x retail ? Дооооообре... No comment, Seth, no comment за тоя :D

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 14:49

еми немога да разбера :( ту 1 ту друго в главата ми е бъркотия вече.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 18:13

Seth написа:
a3sexomana написа:
Е така е по-интересно уверявам те.Всичките ми 10 героя левел 75 са правени за по месеци и мога да ти кажа че тогава наистина има време да опознаеш героя си и да се привържеш към него.

a3sexomana написа:
:cry: :cry: :cry: Траур! :cry: :cry: :cry:

И 10-те ми героя станаха левел 100.Един акаунт не може да побира повече от 10 героя и се налага да спра да играя Lineage.Знаете какво означава това за мен.Бях намислил да пусна 7 нови теми,но заради траура отлагам това начинание.

Посвещава се на Jonathan,Tyrande,Feora,Tygore,Thorgas и всички други герои.Rest in peace my friends.I'll never forgot you.

???????????

a3sexomana написа:
Има ли някой в тоя форум дето я играе тая игра?Щото ми се иска да поиграя с някого.Ако е слаб ще му помогна.Също така ще може да се присъедини към нашия клан.

ВНИМАНИЕ:С мен могат да играят само тези които имат хроникъл 3 с моделна спецификация Editor's Choice.

Вижте ми героя само:

Name:Tyrande
Race:Forest Elf
Class:Spellsinger
Level:83
Realm:Deviahne
Clan:Guardians

Не е зле,а!

??????????????????

добре де какво му е странното
и междувременно на колекторския може до леввел 10 за повече инфо - http://www.lineage2.com/

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 18:31

http://www.lineage2.com/news/purchase_dvd.html

Цитат:
Collector’s Edition Extras -
Full version includes Chronicle 1: Harbingers of War
Contains 3D Paper® 22” collectible figurine that is fun and challenging to assemble
Limited Edition Prima® mini-strategy guide
Special updated map of Aden
30 days of free online play for new accounts
Extra materials on DVD including movies, music and more

@a3sexomana
Кви rates е сървърът в който играеш, какви са разликите м/у Collector's edition и нормалния L2 според теб, понеже в официалния намерих само това.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 08 Окт 2005 21:14

странното е че на никоя игра ама на никоя значи на никоя в колекторската версия няма нещо в играта различно за хората с нормални версии.само некви материали като карти и т.н има.за пример е колекторската версия на уоу която включва двд,карта и 1 книга повече.затва ми стана странно за тия работи дето си написал и не вярвам а флейм ми доподкрепи версията.затвърждавам се с тва дето беше написал че в колекторската версия на уоу се разкрива пълната сила на хънтъра което е тотал булшитс защото го имах.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 01:12

Seth виж си PMs и се опитай да докажеш обратното, аз няя се обаждам че пак ще вземе да дойде некой 12 годишен дет' играел L2 от не-знам-си-коя бета и ще каже че нищо не разбирам :D

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 07:38

Абе не знам - интереса ли се губи към Lineage обаче от много отдавна не съм видял 1 напълно свестен сървър със свестен дроп, всичко работещо, без лаг, GM които повече от времето да е online, много играчи... :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 08:16

Flameblind написа:
Seth виж си PMs и се опитай да докажеш обратното, аз няя се обаждам че пак ще вземе да дойде некой 12 годишен дет' играел L2 от не-знам-си-коя бета и ще каже че нищо не разбирам :D

самата истина си казал и немога да доказвам обратното защото няма обратно ;)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 12:25

Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 12:32

a3sexomana написа:
Междувременно на УоУ колекторския пише че е разкрит "истинския потенциал на Ловеца",което може би ще ви светне че промените не са само козметични.

няма такова нещо.колекторския на уоу включва една книга с илюстрации,играта на двд и сд-та,една карта,синематик на играта,книжка с описание на расите,класовете и т.н и естествено 1 животно за подарък ин гейм.такива екстри като истинския потенциал на ловеца няма ! което веднага доказва че и на лин2 няма такива екстри като лвл 100 иначе на сайта щеше да си го пише а там такова нещо не пише.плюс това ти ми каза че тоя колекторски си го зел от пулсар а във всичките магазини ми казаха че не са чували за такова нещо камо ли да са получавали.

п.п на 1 място си казал 10 героя лвл 100 след това че са 75 лвл.изясни накрая защото да пишеш тука едно в друг форум друго е тъпо.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 12:53

Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам.
админа какво каза:ще слага ли лайнейдж в класацията?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Окт 2005 13:20

a3sexomana написа:
Ако ще таковаш на лвл 100 е много тъпо щото няма какво да правиш последните скилове са на лвл 74 ако не знаете и куестове няма и ти остава само да биеш.тъпо е не ви го препоръчвам.
админа какво каза:ще слага ли лайнейдж в класацията?

Аха... Ммм я да те питам, ти къде точно биеш за lvl над 75 ? Иииии колко време ти отне от 80 до 100 ? И най-вече, какви са rates на сървъра ? И отново, какви са разликите м/у normal и collector's edition според теб ? И ffs чете се Линич, не Лайнейдж...

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com