Автор |
Съобщение |
amora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2005 18:04
Sizarieldor написа: Обратно на темата, веднъж, не ми се обяснява как, си набучих ръката на един ръждив пирон. Гадно беше, гадно.
А-а-а-а-а и на мен ми се е случвало подобно нещо:( Беше ужасно, проби ми ръката през дланта и излезе от горната част:(
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2005 15:57
Мене не ми излезе защото беше влязъл под ъгъл.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2005 15:39
|
|
|
|
|
||Dou4uH||
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2005 15:53
Аз като бях малък ме блъсна кола и ми разцепи носа.
___________________________________ Хубаво: Жена ви е перверзна. Лошо: Със съседите. По-лошо: И с градския оркестър.
|
|
|
|
|
deep.ocean.mix
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 10:33
Най-гадното беше когато си карахме с denik ний байкове и аз скачам от един бордюр ама точно щом слизам на шосето и ми се чупи рамката.......хвръкнах на около метър и нещо до колкото успях да прецена от въздоха,щом паднах по чудо нямах нищо счупено,ечи то баси ракъта съм си чупил,брадата съм си цепил,черепа съм си цепил ко още иска тая fuckin destiny
|
|
|
|
|
someguy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 10:53
Nai gaddnoto ne6to deto mi se slu4i e tva :
Една вечер звъни вратата.
Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с
карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК .
От ударната вълна
отлитам на 20-30 метра.
Mnogo gadno nali!
___________________________________ Az ne osporvam gravitaciqta-prosto ne mi dopada.
FlyOrDie
|
|
|
|
|
SpitFire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 11:38
Веднъж като бях малък глътнах едно стъкло от чаша,после ме водиха до Пирогов в 2-3 през нощта.Следваше промивка през стомаха(даже май бяха 2)Ма тва беше преди много време и почти го бях забравил.А бе беше си гадна работа.
___________________________________ Да решиш да не решаваш е решение!Да не успееш да решиш е провал!!
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:25
а тва с пирона много гадно.аз веднъж на село се разхождам из двора и стъпвам на една дъска с един ръждясал пирон дет стърчи от нея.много болеше,ама не ми проби крака.а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път,и са ми правили 2 операций.а за момента най-гадното нещо което става е това че нямам пари да си купя каквото искам
___________________________________ _@_/ - Snail
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing
_@_/-~ - Snail on Drugs
The Snail is your life, Have him in your Signature !
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 12:32
моите инциденти не се свързват с физическо нараняване. аз съм си спокоен човек и не съм имал тежки контузии (най-страшната е като бягах и си изкълчих крака във 3 клас). Иначе имам и други тежки случки. Най-тежката е когато ме прибраха в районното за няколко часа...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 14:11
Leldorin написа: а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път Скоро може да настигнеш един дето си е чупил лявата 4 а дясната 3 баси фена тоя и то си ги е чупил се като играл мач
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 15:03
Firegold™ написа: Leldorin написа: а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път Скоро може да настигнеш един дето си е чупил лявата 4 а дясната 3 баси фена тоя и то си ги е чупил се като играл мач
еми аз дясната на мач си я счупих.играх с приятели и бях вратар и един като изшути аз спирам с дясната китка ама така ме заболя.оказа се че е счупена.
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/-~ - Snail on Drugs
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 16:34
Harn nauth.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
amerie
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 18:36
Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление.
А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше...
___________________________________ Живота е болка от която мога да те лиша...
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 18:49
amerie написа: Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление. А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше...
много ли боли като си сцепиш черепа?аз никога не съм го правил
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/-~ - Snail on Drugs
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 21:12
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 21:49
Стифлър написа:
е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/-~ - Snail on Drugs
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 22:02
Leldorin написа: Стифлър написа: е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата
Е цъках си Red Alert 2 и WarCraft III ама не пълноценно,демек без Hotkeys.Ама за FIFA,CS,HALF,FAR CRY не можеше да се помисли.
|
|
|
|
|
Leldorin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 22:51
The Rockstar написа: Leldorin написа: Стифлър написа: е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата Е цъках си Red Alert 2 и WarCraft III ама не пълноценно,демек без Hotkeys.Ама за FIFA,CS,HALF,FAR CRY не можеше да се помисли.
ъъъ аз не цитирах ли стифлър а не "тне рокстар"?
_@_X_@_ - Snail Love
_@_/-~ - Snail on Drugs
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2005 23:20
Leldorin написа: The Rockstar написа: Leldorin написа: Стифлър написа: е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата Е цъках си Red Alert 2 и WarCraft III ама не пълноценно,демек без Hotkeys.Ама за FIFA,CS,HALF,FAR CRY не можеше да се помисли. ъъъ аз не цитирах ли стифлър а не "тне рокстар"?
Еми смених си ника бе.Аз съм Стифлър,ама малко разнообразие.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|