Най-лошата случка която ви се е случвала

Вашите разкази и истории
Аватар
amora
Обратна връзка:

Мнение от amora »

Sizarieldor написа:Обратно на темата, веднъж, не ми се обяснява как, си набучих ръката на един ръждив пирон. Гадно беше, гадно.

А-а-а-а-а и на мен ми се е случвало подобно нещо:( Беше ужасно, проби ми ръката през дланта и излезе от горната част:(
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:
.......

Мнение от ....... »

Мене не ми излезе защото беше влязъл под ъгъл.
Аватар
White Emperor
Обратна връзка:

Мнение от White Emperor »

Веднъж като исках да нарежа малко шунка за ядене хвърлих ножа във въздуха за да видя дали ше мога да го хвана но уви без да искам отблъснах ножа към и ми се забучи в корема.След това веднага ме закараха в болница спряха кървенето и ме зашиха но стоях 1 месец в болницата. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
||Dou4uH||
Обратна връзка:

Мнение от ||Dou4uH|| »

Аз като бях малък ме блъсна кола и ми разцепи носа.
Хубаво: Жена ви е перверзна. Лошо: Със съседите. По-лошо: И с градския оркестър.
Аватар
deep.ocean.mix

Мнение от deep.ocean.mix »

А аз счупих едно стъкло с глава (:
Още имам белегче (:
http://ellusive.net
http://www.trance.nu
http://www.tranceaddict.com

God is a DJ, Trance is Religion, Live is a RMX (;

You've left me feel so helpless,
Every part of me is breaking down...
Frosty

Мнение от Frosty »

Най-гадното беше когато си карахме с denik ний байкове и аз скачам от един бордюр ама точно щом слизам на шосето и ми се чупи рамката.......хвръкнах на около метър и нещо до колкото успях да прецена от въздоха,щом паднах по чудо нямах нищо счупено,ечи то баси ракъта съм си чупил,брадата съм си цепил,черепа съм си цепил ко още иска тая fuckin destiny :?:
Аватар
someguy
Обратна връзка:

Мнение от someguy »

Nai gaddnoto ne6to deto mi se slu4i e tva :
Една вечер звъни вратата.
Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с
карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК .
От ударната вълна
отлитам на 20-30 метра.
Mnogo gadno nali!
Az ne osporvam gravitaciqta-prosto ne mi dopada.
FlyOrDie
Аватар
SpitFire
Обратна връзка:

Мнение от SpitFire »

Веднъж като бях малък глътнах едно стъкло от чаша,после ме водиха до Пирогов в 2-3 през нощта.Следваше промивка през стомаха(даже май бяха 2)Ма тва беше преди много време и почти го бях забравил.А бе беше си гадна работа.
Да решиш да не решаваш е решение!Да не успееш да решиш е провал!!
Аватар
Leldorin

Мнение от Leldorin »

а тва с пирона много гадно.аз веднъж на село се разхождам из двора и стъпвам на една дъска с един ръждясал пирон дет стърчи от нея.много болеше,ама не ми проби крака.а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път,и са ми правили 2 операций.а за момента най-гадното нещо което става е това че нямам пари да си купя каквото искам :( :cry:
_@_/ - Snail

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/ __@_ - Snail Ass-Kissing

_@_/-~ - Snail on Drugs

The Snail is your life, Have him in your Signature !
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

моите инциденти не се свързват с физическо нараняване. аз съм си спокоен човек и не съм имал тежки контузии (най-страшната е като бягах и си изкълчих крака във 3 клас). Иначе имам и други тежки случки. Най-тежката е когато ме прибраха в районното за няколко часа...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Frosty

Мнение от Frosty »

Leldorin написа:а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път
Скоро може да настигнеш един дето си е чупил лявата 4 а дясната 3 баси фена тоя и то си ги е чупил се като играл мач :lol:
Аватар
Leldorin

Мнение от Leldorin »

Firegold™ написа:
Leldorin написа:а иначе съм си чупил лявата ръка 2 пъти и дясната 1 път
Скоро може да настигнеш един дето си е чупил лявата 4 а дясната 3 баси фена тоя и то си ги е чупил се като играл мач :lol:

еми аз дясната на мач си я счупих.играх с приятели и бях вратар и един като изшути аз спирам с дясната китка ама така ме заболя.оказа се че е счупена.
_@_/ - Snail

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/-~ - Snail on Drugs

VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Harn nauth.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
amerie

Мнение от amerie »

Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление.
А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше...
Живота е болка от която мога да те лиша...
Аватар
Leldorin

Мнение от Leldorin »

amerie написа:Познавам един фен дето все е потрошен. Кога ръка, кога крак, кога глава... тъкмо отиваше да сваля гипса на лявата лапичка, падна на едни релси (на същите дето си счупи един път главата) и си счупи дясната... често съм го виждала с две счупени ръце... абе все се троши момчето и вече не му прави впечатление.
А мойта най- гадна... паднах от една катерушка и си сцепих челото... беше брутално...сякаш целия свят спря... от страни всички тичат и чикат само дето аз не чувах нищо и ми беше размазано... ужасно беше...

много ли боли като си сцепиш черепа?аз никога не съм го правил :?
_@_/ - Snail

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/-~ - Snail on Drugs

Муксата

Мнение от Муксата »

На мен една гадна случка беше веднъж кат карам с един френд и аз съм се загледал нещо в едно жигули и тоя моя човек тръгна както е отдясната страна на улицата тръгна да минава от лявата и се сещате ко стаа?Въртях се катооо...Е отървах се само с навехната здраво лява ръка и тва е.Ама бая се стреснах,щото едвам си я мърдах.И си викам"Чупена е.НЕЕЕЕ.Няма геймене 1 месец :cry: :cry: :cry: :Е нямаше гейминг 1 седмица :) .Така че винаги Би кеърфул :lol:
Аватар
Leldorin

Мнение от Leldorin »

Стифлър написа:На мен една гадна случка беше веднъж кат карам с един френд и аз съм се загледал нещо в едно жигули и тоя моя човек тръгна както е отдясната страна на улицата тръгна да минава от лявата и се сещате ко стаа?Въртях се катооо...Е отървах се само с навехната здраво лява ръка и тва е.Ама бая се стреснах,щото едвам си я мърдах.И си викам"Чупена е.НЕЕЕЕ.Няма геймене 1 месец :cry: :cry: :cry: :Е нямаше гейминг 1 седмица :) .Така че винаги Би кеърфул :lol:

е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата :evil:
_@_/ - Snail

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/-~ - Snail on Drugs

Муксата

Мнение от Муксата »

Leldorin написа:
Стифлър написа:На мен една гадна случка беше веднъж кат карам с един френд и аз съм се загледал нещо в едно жигули и тоя моя човек тръгна както е отдясната страна на улицата тръгна да минава от лявата и се сещате ко стаа?Въртях се катооо...Е отървах се само с навехната здраво лява ръка и тва е.Ама бая се стреснах,щото едвам си я мърдах.И си викам"Чупена е.НЕЕЕЕ.Няма геймене 1 месец :cry: :cry: :cry: :Е нямаше гейминг 1 седмица :) .Така че винаги Би кеърфул :lol:

е нее не не не!щом една счупена ръка ще те спре да играеш значи не си достатъчно предан на каузата :evil:

Е цъках си Red Alert 2 и WarCraft III ама не пълноценно,демек без Hotkeys.Ама за FIFA,CS,HALF,FAR CRY не можеше да се помисли.
Аватар
Leldorin

Мнение от Leldorin »

The Rockstar написа:
Leldorin написа:

Е цъках си Red Alert 2 и WarCraft III ама не пълноценно,демек без Hotkeys.Ама за FIFA,CS,HALF,FAR CRY не можеше да се помисли.

ъъъ аз не цитирах ли стифлър а не "тне рокстар"? :20: :20:
_@_/ - Snail

_@_X_@_ - Snail Love

_@_/-~ - Snail on Drugs

Муксата

Мнение от Муксата »

Leldorin написа:
The Rockstar написа:
Leldorin написа:

ъъъ аз не цитирах ли стифлър а не "тне рокстар"? :20: :20:

Еми смених си ника бе.Аз съм Стифлър,ама малко разнообразие.
Публикувай отговор