Най-лошата случка която ви се е случвала
- Manchester United
- Обратна връзка:
Най-лошата случка която ви се е случвала
На мене са 2 !
Първата е като ритах паднах и си счупих предните зъби а втората като бях на море си взех водно колело с пързалка (БЯХ МАЛЪК) и паднах от стълбичката и се надянах точно на лоста за управление и имам късмет че сам малко пълничър че иначе можеше да ме шият
619
- Името вече е заето
- Manchester United
- Обратна връзка:
_TheDeviL_ написа:Пълничък си щото висиш пред компа по цял ден и не спортуваш и пускаш тъпи теми,сега стани от стола (ако не си се самозалепил от толкова висене пред кошницата)и потичай малко.
Ок пич само да ти кажа че на компа сам от 12:00 до 17:00 в 17 :00 отивам и титам с приятели някаде до 21:30 следкоето се пребирам и пак на компа !!! А понякога ставам в 7:30 и 8 :00 до 17 :00 сам в комп клуб матрицата !! Прав си много стоя
619
- като тревата
Не обръщай внимай на nlight!
Ти си пиши тъпи теми в неправилен форум след едно много, ама много яко псуване ще почнеш да пишеш
как трябва. А и пускай само въпросни теми ,да не ги мислиш ти че резултата е плачевен!
Ти си пиши тъпи теми в неправилен форум след едно много, ама много яко псуване ще почнеш да пишеш
как трябва. А и пускай само въпросни теми ,да не ги мислиш ти че резултата е плачевен!
My victim you are meant to be
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
No, you cannot hide nor flee
You know what I'm looking for
Pleasure your torture, I will endure
-
Муксата
-
The Portal
-
Муксата
-
The Portal
-
Муксата
- amora
- Обратна връзка:
Jimmy Page написа:The Portal написа:Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha
ПЕДАл.МАЗОХИСТ.Цензура.КУРВЕНСКА.ЕБАНА.В МЕНЗИС.
Уааааааааааау, на такива думи ли ви учат в детската градина бе? ОК все пак, зацепих какво искаш да кажеш след като го описа толкова образно...
А по темата...най-лошата ми случка се казва Огнян. Не ми са обяснява, обаче наистина е много лоша случка:)
"They fall and falling they are given wings..."
Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
-
Муксата
amora написа:Jimmy Page написа:The Portal написа:Bravo no warcraft3 ma4ka.Koito ne e suglasen da go duha
ПЕДАл.МАЗОХИСТ.Цензура.КУРВЕНСКА.ЕБАНА.В МЕНЗИС.
Уааааааааааау, на такива думи ли ви учат в детската градина бе? ОК все пак, зацепих какво искаш да кажеш след като го описа толкова образно...
А по темата...най-лошата ми случка се казва Огнян. Не ми са обяснява, обаче наистина е много лоша случка:)
Да не те е изнасилил?
- Reaf
- В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
- Обратна връзка:
Честно незнам, ама за първи път съм съгласен с Енлайт. Това е страшно тъпа тема, не е на място и с известни изключения(nlight, amora, един и още двама), хората, коита са писали вътре са много зле. Абе има един израз за вас дебелите ламери : Go get a life!
In law a man is guilty when he violates the rights of others. In ethics he is guilty if he only thinks of doing so.
- amora
- Обратна връзка:
CJ написа:Да не те е изнасилил?
Ако ме беше изнасилил сега нямаше да е между живите:)
"They fall and falling they are given wings..."
-
Муксата