Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!
hi awe nqkoi ako moje da dade nqkvi hackove za MU az nameruhmza kradene na accounti ama tva e gadno nekoi igrae dulgo vreme i hop svih mu acc-to za tva tursq nqkvi drugi 1ox predvaritelno

Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.

"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език

STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
J_Leno написа:Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи).
Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.

- Gnumerick
 - Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
 - Обратна връзка:

nlight написа:J_Leno написа:Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи).
Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.
Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Coder написа:Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?
Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (:
Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура.
Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.

- 
				Kryptonite

Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка.

Tая програма е шит пълни те с вируси и нищо не работи.-cYcLoNe- написа:Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка.
- 
				Kryptonite

- Gnumerick
 - Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
 - Обратна връзка:

nlight написа:Coder написа:Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?
Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (:
Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура.
Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?
Хех, браво, добре си го измислил. А как мога да проверя дали Уиндоуса ми е оргинален?

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
- Gandalf, the white
 - Обратна връзка:

- 
				Муксата

Gandalf, the white™ написа:Някой ако може да ми намери пача за NFSU2,с който може да се играе online,ще му бъда много благодарен!!!!!
Мисля че е тва
Злия Койот Уили написа:трябва ми крак за fallout tactics BOS
http://www.thedarkness.hit.bg/downloads/cracks/Fallout_Tactics-Brotherhood_Of_Steel.zip
ЕДИТ:Знаете ли някой cd key за игра online на Far Cry или некъв patch тва онова?