Serials,cracks,cd keys,cheats,patches,mods.....Всичко тук!

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

hi awe nqkoi ako moje da dade nqkvi hackove za MU az nameruhmza kradene na accounti ama tva e gadno nekoi igrae dulgo vreme i hop svih mu acc-to za tva tursq nqkvi drugi 1ox predvaritelno
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
azzz

Мнение от azzz »

Някои може ли да ми даде Crack на CS1.5 :D
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

azzz написа:Някои може ли да ми даде Crack на CS1.5 :D
Крак за CS нема. :evil:
azzz

Мнение от azzz »

Исках да кажа Link
J_Leno

Мнение от J_Leno »

Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
"SSDD - Same Shit, Different Day"
STEPHEN KING's Dreamcatcher

Adventure's Cafe - Игрите на български език
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

J_Leno написа:Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.

Истински серийни номера за Windows XP Professional можеш да си купиш.
Изображение

Изображение

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

J_Leno написа:Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.

Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи).
Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Аватар
Gnumerick
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

nlight написа:

Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи).
Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.

Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?
Изображение

Изображение

Алберт Айнщайн
Аватар
nlight
Обратна връзка:

Мнение от nlight »

Coder написа:Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?

Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (:
Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура.
Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?
I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
Kryptonite

Мнение от Kryptonite »

Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

-cYcLoNe- написа:Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка.
Tая програма е шит пълни те с вируси и нищо не работи.
Kryptonite

Мнение от Kryptonite »

За вирусите... махам ги :) Но иначе много рядко не намира това което ми трябва.
Аватар
Gnumerick
Обратна връзка:

Мнение от Gnumerick »

nlight написа:
Coder написа:Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?

Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (:
Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура.
Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?

Хех, браво, добре си го измислил. А как мога да проверя дали Уиндоуса ми е оргинален?
Изображение

Изображение

Алберт Айнщайн
weenie111
Обратна връзка:

Мнение от weenie111 »

Джак извинявай, но след запетайка винаги има интервал.
BIG_KALIN написа:(с оргинално ИП съм)
Кибрит - 10ст.
1 Литър Бензин - 2,09лв.
Да подпалиш училището - ... безценно!
Activen

Мнение от Activen »

ХОРА МНООО ВИ СЕ МОЛЯ ДАИТЕ КРАК ЗА ГТА САН АНДРЕАС ЧЕ НЕМАМ МЯСТО НА КОМПА А ПАК ТРЯБВА ДА СИ ИЗТРИЯ ИНСТАЛАЦИЯТА С КОЯТО ИГРАЯ ИГРАТА .МНООО ВИ СЕ МОЛЯ ДАИТЕ НЯКОИ РАБОТЕЩ КРАК :( :( :cry: :cry:
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

The_lorD написа:ХОРА МНООО ВИ СЕ МОЛЯ ДАИТЕ КРАК ЗА ГТА САН АНДРЕАС ЧЕ НЕМАМ МЯСТО НА КОМПА А ПАК ТРЯБВА ДА СИ ИЗТРИЯ ИНСТАЛАЦИЯТА С КОЯТО ИГРАЯ ИГРАТА .МНООО ВИ СЕ МОЛЯ ДАИТЕ НЯКОИ РАБОТЕЩ КРАК :( :( :cry: :cry:
И аз търся ама не намирам.Ако намеря ще ти кажа.
Аватар
Gandalf, the white
Обратна връзка:

Мнение от Gandalf, the white »

Някой ако може да ми намери пача за NFSU2,с който може да се играе online,ще му бъда много благодарен!!!!!
www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички :)
Муксата

Мнение от Муксата »

Gandalf, the white™ написа:Някой ако може да ми намери пача за NFSU2,с който може да се играе online,ще му бъда много благодарен!!!!!

Мисля че е тва
Freeman
Обратна връзка:

Мнение от Freeman »

трябва ми крак за fallout tactics BOS
F.E.A.R.
Аватар
Вuddy

Мнение от Вuddy »

Злия Койот Уили написа:трябва ми крак за fallout tactics BOS

http://www.thedarkness.hit.bg/downloads/cracks/Fallout_Tactics-Brotherhood_Of_Steel.zip

ЕДИТ:Знаете ли някой cd key за игра online на Far Cry или некъв patch тва онова?
Публикувай отговор