Автор |
Съобщение |
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 00:42
hi awe nqkoi ako moje da dade nqkvi hackove za MU az nameruhmza kradene na accounti ama tva e gadno nekoi igrae dulgo vreme i hop svih mu acc-to za tva tursq nqkvi drugi 1ox predvaritelno
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 12:25
Някои може ли да ми даде Crack на CS1.5
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 12:46
azzz написа: Някои може ли да ми даде Crack на CS1.5 Крак за CS нема.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 17:47
Исках да кажа Link
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2005 20:12
Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 09:24
J_Leno написа: Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
Истински серийни номера за Windows XP Professional можеш да си купиш.
|
|
|
nlight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 09:26
J_Leno написа: Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro.
Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи).
Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 09:29
nlight написа: J_Leno написа: Може ли някой да ми даде истински не просто работещи серийни номера за WinXp Pro. Мога да ти дам идея как да си набавиш. Намираш някой приятел, който работи в голяма фирма, където имат много компютри. Та там поръчват уиндоусите с кашони. Просто хващаш един-два и си преписваш номерата им. После залепваш върху старите специално подготвен от теб стикер със сериен номер от някой сайт (уиндоуса пак ще си работи). Трика работи на сто процента и няма шанс да те хванат.
Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?
|
|
|
nlight
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 09:48
Coder написа: Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти?
Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (:
Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура.
Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?
___________________________________ I have more faith in my plumber than I do in the eternal being. Plumbers do a good job. They keep the shit flowing.
|
|
|
|
|
Kryptonite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 13:01
Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 14:11
-cYcLoNe- написа: Абе не знам това дали някой вече го е постнал, но ако помните ПЦманията сложиха една програмка на дисковете дето търси номера и т.н. Ето ви линкче за тази програмка. Tая програма е шит пълни те с вируси и нищо не работи.
|
|
|
|
|
Kryptonite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 14:46
За вирусите... махам ги Но иначе много рядко не намира това което ми трябва.
|
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 14:47
nlight написа: Coder написа: Хехех, добре го измисли. А какво ще стане, ако тръгнат да проверяват фирмата дали работи с оригинални продукти? Т'ва съм го измислил преди много, много време. От къде мислиш, че имам оригинален уиндоус (: Когато купуваш много софтуер, за много компютри ти се издава документ, където пише на колко компютъра можеш да го използваш. И те просто искат документа и броят компютрите. Не проверяват отделни машини по стандартната процедура. Иначе на тебе к'во ти пука за фирмата?
Хех, браво, добре си го измислил. А как мога да проверя дали Уиндоуса ми е оргинален?
|
|
|
weenie111
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 14:55
Джак извинявай, но след запетайка винаги има интервал.
|
|
|
|
Activen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 16:21
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 17:05
The_lorD написа: И аз търся ама не намирам.Ако намеря ще ти кажа.
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 20:56
Някой ако може да ми намери пача за NFSU2,с който може да се играе online,ще му бъда много благодарен!!!!!
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2005 23:33
Gandalf, the white™ написа: Някой ако може да ми намери пача за NFSU2,с който може да се играе online,ще му бъда много благодарен!!!!!
Мисля че е тва
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2005 10:01
трябва ми крак за fallout tactics BOS
___________________________________ F.E.A.R.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|