Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2005 08:37

Steel написа:
"Сюпермен" нова история ли ще е?А какво стана със Нашествениците :?:

Наистина,к'во стана?Те ми бяха любимците.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2005 08:47

Nobody knows....

The right man in a wrong place can make all the difference in the world...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2005 00:48

Вълчето и седемте козела
Световна класика за деца и юноши
Пародия

Живели някога в едно село седем дърти козела. И понеже били мързеливи, цял ден прекарвали в местната кръчма и от време на време, когато изтрезнеели (което с годините се случвало все по-рядко), ходели да пасът люцерна. Носели се бавно, като народна песен. Затова помагал и най-старият козел – когото наричали Брадата (защото имал дълга козя брада) – който все пеел революционерски песни по улиците. Дрезгавият му, силно басов глас всъщност не притежавал никаква мелодичност и само бъркал в здравето на околните селяни.
В същото време един сив вълк-единак с малкото си синче обитавали една слънчева полянка, на другия край на селото. Невръстното вълче подскачало весело и безгрижно по тучните ливади, играело на воля и даже си разменяло картинки от дъвки със своите приятелчета – Зайо Байо и Катеричка Рунтавелка.
Един ден седемте дърти козела се нафиркали жестоко и едвам успели да вземат завоя на излизане от кръчмата. В очевидно нетрезво състояние, най-възрастният козел отново подхванал любимата си песен “Излязла йе млада козъ на паша” с бутилка евтин алкохол в ръка. Нечленоразделните звуци обаче не се понравили на шестте козела и даже почнали да се плашат да не би старецът да изперква.
- Аре стига уе, Брада. Яж си там овеса и млъкни. – укорил го един от събратята му.
- Туй не е овес, а ракия – компотовица. Знайш ли как ми е на душата?
- Стига сте се провокирали, а дайте някоя налудничава идея. – намесил се някой от групата.
- Мълчи бе, кирка. Ти не знаеш какво обсъждаме. – отвърнал остро Брадата.
- Ами ти само поркаш, нищо не обсъждаш. – казал друг козел.
- Кво викаш, лейка? - недочул четвъртият. Били свикнали да си говорят на прякори.
- На чашка съм, не ме питай.
- Супер сте пияни и десетимата – казал друг козел, който вече виждал почти двойно.
Задълбочавайки се в сложността на разговора, седемте козела решили единодушно да намерят някое малко вълче и да го сготвят на дървени въглища. Уви, по пътя си срещнали само два бездомни песа, шляещи се заблудено по улиците, и се сдавили. Брадата наскоро си бил взел ново чене (чиста желязка) и почнал да хапе на месо. В неравна битка рогатите добитъци победили.
- Искайте им водка! – наредил Брадата на останалите.
- Имаме само етилов спирт 70%. – излаяли псетата.
- Ще стане. – със светнали очи отговорил дъртият козел.
На същия ден бащата вълк рекъл на вълчето:
- Сине, отивам в гората за гъби. Стой в къщата и не отваряй на никого. Ще се върна по някое време.
- Добре, татко. Между другото, какво точно ще донесеш за вечеря?
- Зелена мухоморка. Много е вкусна – отвърнал бащата и избягал в гората.
Ходили, където си ходили, седемте козела достигнали къщата, в която било самò вълчето.
- Опа, хлъц! Де сме бе, Брада?
- Ме-е-е-е, че де да знам. Да не сме де прибрали у нас? – зачудил се той и похлопал на вратата.
- Кой е? – попитало уплашено вълчето.
- Отваряй, Галю порти! – изпелтечил Брадата.
- Галю го няма, отиде в гората. – отвърнало то. Баща му наистина се казвал така.
- Абе отваряй тука, аз ти нося прясно керино ухо от гората. – блъфирал дъртият козел. Керино ухо била гъба, която растяла по дърветата.
- Не е вярно, не познавам животно с такъв противен глас като твоя. Искаш да ме изядеш. –усъмнило се малкото вълче. Козелът отпил една юнашка глътка гроздова, която имал у себе си и с по-мазен тембър казал:
- Май нещо си се объркало, малко вълче. Айде, отвори на чичо си Пешо. – блъфирал отново брадясалият козел, подпирайки се с крак на прозореца.
- Хм, чичо ми няма такова копито като твоето – отрязало го вълчето от джама.
- Няма да си играем. – заканил се Брадата. – Чета, атака! – заедно козелите изкъртили вратата, хванали вълчето и го отнесли нанякъде, и те не знаели накъде.
Седемте козела, понеже били по рождение на по три халби, объркали пътя и се озовали в близката гора. Паднало мрак. Алкохолният полъх не ги напускал. Те завързали вълчето за едно дърво и легнали да спят в едно дере при дивите ягоди. Заспали дълбок зимен сън. Най-старият от седемте леко похърквал. Вълчето започнало да вие жално за помощ. Наблизо бащата вълк се връщал от лов с две кошници гъби на рамо и като чул гласа на синчето си, втурнал се стреснато. Намерил вълчето, освободил го и отишъл при спящите като заклани козели.
- Какво ще ги правиш, татко? – попитало любопитно дедето.
- Ще ги джобим. – хладнокръвно отговорил вълкът. То се навел над заспалите животни и взел някаква бутилка от земята. Дегустирал от непознатата напитка и дал на вълчето да опита.
- Какво е това хубаво нещо, татко вълчо?
- Това, сине, е детска водка.
На другата сутрин седемте козела лениво започнали да се будят.
- Хъ-ъ-ъх…- звукоиздал един от рогатите. Главата го цепела жестоко.
- Къде сме? – попитал недоумяващо друг козел, който явно не си спомнял нищо от предишния ден.
- Кирка, я отиди набери малко горски ягоди да хапнем. – наредил като най-стар Брадата.
- Ей сега, Брада. – отвърнал козелът и се изправил. Видял две наблизо лежащи кошници с гъби и се изплашил. Помислил, че някой им е приготвил капан.
- Какво ще правим сега? – отчаяно попитал той останалите.
- Спокойно, това е само сън. – обадил се Брадата. Виждал ли си някога мъртвопиян вълк да лежи до нас с търкаляща се празна бутилка в ръка?
- И вълче. – допълнил друг козел недоумяващо.
И така седемте дърти козела поели по козята пътечка, която щяла да ги изведе обратно до дома, а… така де – до кръчмата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2005 04:31

:lol: :lol: Супер е :) .

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2005 10:23

Муахахахахахахахаха!!!!!!!!!!!!Разби ме!!!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 06 Май 2005 12:56

Яко е ама кажи по-добре какво става с Нашествениците,че да се успокоя 8)

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Май 2005 13:22

Creator кати измислиш нещо оригинално я тогава го поствай....айде стига компилации от неща които си чул и признавам умело си вплел в разказ

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2005 10:16

Вхахахахахахахах! :lol: Тва ме кефи! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Май 2005 20:00

Кво стааа? Аз познавам един зубър , които има пряка връзка с нашествениците - Книжноплъхо Дебеланков.ако искате да ви свържа с него пишете ми ;)

Профил Skype

Аватар
Заглавие: xaxa
Публикувано на: 15 Май 2005 18:40

bravo kosjo dobre si nasral Creator !ama priznai 4e m zavijda6 !
Pone malko!To ti li4i . ina4e si prav.Creator trqbva da vloji malko pove4e tvor4eska misal!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2005 21:06

Очаквайте...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2005 19:46

Нашествието на Нашествениците
Предваканционно

Тик-так-тик-так (търррртак) – големият стенен часовник, разположен на видно място в стаята, отброяваше последните мигове, прекарани в училище. Този път учителите-нашественици наистина бяха обещали, че ще има ваканция.
13:19:57… 13:19:58… 13:19:59…13:19:60… 13:19:61…
- А? Кво става бе? – запита се Господин Хикс, който тръпнеше на чина в очакване на биенето на последния звънец. Но не би. – Що продължаваме да учим?
- Някой модифицира времето – предположи Зубро Зубрев. Двамата ученика – момченца – стояха близко един до друг и успяха да си разменят приказка – две, преди учителката да ги обвини, че си подсказват.
- Айде стига бе! – ядоса се мислено Господин Хикс. – От осми клас ни лъжат, че ще ни дадат ваканция. Пък накрая кво получаваме – тъъъът.
- Не те разбрах Хикс, перифразирай въпроса – недоумя Зубро Зубрев.
- Нищо, самоцензурирах се.
- Добре – отвърна Зубро Зубрев и в този миг получи видения. Проблясакът в съзнанието му бе толкова неочакван, че го заслепи и ученикът прежома (или както се казва този глагол). – Хикс – прошепна Зубро – ще симулираме звънец.
- Как? Това е над моите интелектуални възможности.
- Тази задача изисква по-нисшо мислене, Хикс. Много е просто – отвърна ученикът и с рязък замах си шибна главата в чина, при което остави кърваво петно на него.
Тънннннннннн! – бе ефектът от удара. Да, това наподоби звънец. От главата на Зубро Зубрев започна да шурти фонтан кръв, но той го запуши с пръст. Почна да му прилошава.
- Хммм – помисли си госпожата-нашественик – нещо в злия ми план да прецакам и тази година учениците не успя. Явно от Съвета така са решили… Айде, деца, излизайте за междузубрие. Тъй де – за ваканция.
Цялото училище в траурен манифест се понесе за навънка. Точно в коридора на училището Господин Хикс съзря него – символът на цялото човешко съществуване (особено в първа смяна) – кафеавтомата. Реши да се доближи по-близко до тази машина.. Този път на нея беше залепена бележка : “Не бачка, защото мачка (пластмасовите чашки). Пийте вода”
- Какво правиш, Господин Хикс? – попита Зубро Зубрев, който забеляза съученика си. – Хайде, излизай от това ужасно място. Можем да играем хек! Представяш ли си? Ще правим “кръстачки”. Това е трик.
- Знам, Зубро, знам – отговори спокойно Хикс, не отмествайки поглед от автомата. – Знаеш ли, винаги съм се чудил как работи това чудо. Какво ли представлява наистина. Въобще как става така, че, когато натиснеш копчето, пуска кафенце.
- И ресто – добави Зубро.
- Да, и ресто. Ще ми помогнеш ли да видим какво има вътре? – попита с лукава усмивка Господин Хикс с помощта на един кози крак двамата откъртиха предния капак. Металът беше висок почти колкото тях. Откритието им изкърти пломбите.
- А! – казаха в един глас те.
- Е Бъ – приветства ги със стил джуджето,което изкочи отвътре. Оказа се, че в автомата няма никакви механизми или сложни компютри. Просто едно джудже е стояло вътре и е подавало желаната напитка. От време на време даже е викало “Брррррр” за по-голяма автентичност на случващото се. Обаче, откакто му съкратили бюджета….
- …вече не правя такива специални ефекти – призна си джуджето.
- Ми яко – каза Хикс и плясна с ръце. След това отидоха да джиткат (немски)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2005 21:07

Време беше да пуснеш продължение!Само че следващия път го направи по-дълго.И вземи довърши "Нашествениците",защото на всички това им се чете,а не някакви странични глупости...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 11:20

creator, батка, много си заебал тва творчество. Кви са тия глупости дето ги поустваш?!?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 19:50

Не са глупости, мой добър приятелю.
Това е изкуство. А по-оригинален никога не съм бил.
Ще ми бъде интересно да се видим някой ден.
А сега отивам да гледам X Files. Филмчето съм го гледал над два пъти
вече (уау!), но винаги ме завладява.
btw БСП ни владее! :twisted: :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2005 22:19

creator написа:
Аа, кърти както винаги... само че началните епизоди са си най-добрите. Иначе е тъпо да чакаш 2 месеца за нещо, което се чете за 2 минути. :wink: Давай още, какво правиш през цялото това свободно време?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2005 18:39

Зубро Зубрев написа:
creator написа:
Аа, кърти както винаги... само че началните епизоди са си най-добрите. Иначе е тъпо да чакаш 2 месеца за нещо, което се чете за 2 минути. :wink: Давай още, какво правиш през цялото това свободно време?!

Учи. :lol: :lol: :lol: :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Авг 2005 18:41

greeny, после да се чудим кой всъщност е зубърът. :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Авг 2005 20:24

както винаги 99% копирано ....

Профил

Заглавие: