Сами ли сме във вселената?
- BloodRayne
ОФТОПИК
Определено не сме сами...
Със сигурност има извънземни ... независимо дали те са по-интелигентни или не. Има доказателства , че извънземни са посетили Земята.
Росуел, Ню Мексико... Хиляда деветстотин четирдесет и коя си година каца НЛО... все пак военните пазят всичко в тайна, за да не настъпи хаос на Земята. След тази малка лекция, кажете си мнението по въпроса.
П.С. Като бях малка не вярвах че има извънземни. Мислех ги за мит, приказка. Ама явно са действителност.![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Определено не сме сами...
Със сигурност има извънземни ... независимо дали те са по-интелигентни или не. Има доказателства , че извънземни са посетили Земята.
Росуел, Ню Мексико... Хиляда деветстотин четирдесет и коя си година каца НЛО... все пак военните пазят всичко в тайна, за да не настъпи хаос на Земята. След тази малка лекция, кажете си мнението по въпроса.
П.С. Като бях малка не вярвах че има извънземни. Мислех ги за мит, приказка. Ама явно са действителност.

Ясно е че има извънземни.Има ама както каза BloodRayne военните го паазят в таина обаче не само заради хаоса ами за да не се променят мисленията на хората.Например чуеш че извънземните са били скивтани в БГ и хората ще бъдат обхванати от масова психоза и ще мислят че наи добрият им приятел е зелено човече.

I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Wrap my arms around you
My little halo
a.k.a SoaP
Изтината е някаде там...............
И аз съм от малкото които изкат да говорят по темата, а не да обсъждат стила и...
Ако поне малко всеки от нас се интересува от астрономия едва ли би си задавал въпроса сами ли сме .Значи всеки знае че нашата звезда е центъра на системата в която се намирам.В нашата система има 9 планети, астероидни пояси комети и т.н няма смисъл да обеснявам.Така, в нашата галактика има милиони звезди които могат да бъдат наблюдавни с просто око или с телескоп.Със същия уред могат да се наблюдават и струпвания от стотицихиляди галактики.......
(Знам,знам. И аз не обичам математиката)Но ако всеки от нас направи едни груби сметки.....Добре де за тая работа си има учени.Та тези учени са взели много неща в предвит...и са стигнали до извода че във Вселената(поне в тази част която познаваме от нея) трябва да има БЛИЗО 100 000 РАЗВИТИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

to be continued
Ако поне малко всеки от нас се интересува от астрономия едва ли би си задавал въпроса сами ли сме .Значи всеки знае че нашата звезда е центъра на системата в която се намирам.В нашата система има 9 планети, астероидни пояси комети и т.н няма смисъл да обеснявам.Така, в нашата галактика има милиони звезди които могат да бъдат наблюдавни с просто око или с телескоп.Със същия уред могат да се наблюдават и струпвания от стотицихиляди галактики.......
(Знам,знам. И аз не обичам математиката)Но ако всеки от нас направи едни груби сметки.....Добре де за тая работа си има учени.Та тези учени са взели много неща в предвит...и са стигнали до извода че във Вселената(поне в тази част която познаваме от нея) трябва да има БЛИЗО 100 000 РАЗВИТИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

to be continued
100% съм сигорен че извънсемни има. Просто е невъзможно в тая огромна Вселена да няма никой. А тва че военните крият евентуални "следи" от извънземни е съвсем сигорно.
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
http://www.bulfleet.com/
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка:
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка:
- Aleksey
- Обратна връзка:
Miki_air™ написа:Все щте има някое червейче в някоя малка планетка...
Аз съм напълно сигурен че извънземни има. Но ако знаете какви неща съм чел...Например че Хитлер изпълнявал заповеди на Извънземни? И всъщност те са няколко раси които водят битка помежду си и едните осъществили контакт с Хитлер, а другите с Американците
Сега по темата: Разказчето е супер! Само мисля че трябва съвсеем мъничко да се редактира...(не правописно). На мен лично ми харесва сюжета и можеш спокойно да го продължиш, ако ти дойде музата
- [Air Crew]Miki
- Обратна връзка:
Да да аз сам чел че Буш е извънземно и че изпълнява мисии в ирак!Admirala написа:Miki_air™ написа:Все щте има някое червейче в някоя малка планетка...абе кат се замисля може и да има някой умен червей дет да ги кара(НЛО)...
![]()
Аз съм напълно сигурен че извънземни има. Но ако знаете какви неща съм чел...Например че Хитлер изпълнявал заповеди на Извънземни? И всъщност те са няколко раси които водят битка помежду си и едните осъществили контакт с Хитлер, а другите с Американците...простотии!
Сега по темата: Разказчето е супер! Само мисля че трябва съвсеем мъничко да се редактира...(не правописно). На мен лично ми харесва сюжета и можеш спокойно да го продължиш, ако ти дойде музата