Сами ли сме във вселената?

Вашите разкази и истории
KNSpirit
В момента играе: На борсата!
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Има ли смисъл да правя трета част?
Tip: Never surrender

:OMGOMG:
Brian

Мнение от Brian »

аз ли4но критики нямам.според мен разказа си е доста добър,така 4е спокойно го показвай.:)
Единственото, което искам е.... ТЯ
Аватар
BloodRayne

Мнение от BloodRayne »

ОФТОПИК
Определено не сме сами...
Със сигурност има извънземни ... независимо дали те са по-интелигентни или не. Има доказателства , че извънземни са посетили Земята.
Росуел, Ню Мексико... Хиляда деветстотин четирдесет и коя си година каца НЛО... все пак военните пазят всичко в тайна, за да не настъпи хаос на Земята. След тази малка лекция, кажете си мнението по въпроса.
П.С. Като бях малка не вярвах че има извънземни. Мислех ги за мит, приказка. Ама явно са действителност. :roll:
Изображение
KNSpirit
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Ами аз защо пиша такива неща,ако и аз не смятам че има някой друг отгоре (Не Бай Брадър). А това с военните и НЛО- Зона 51 :)

Brian

Мнение от Brian »

при вси4ки слу4ай има някой отгоре и това не е Бай Брадър въпреки 4е той ни гледа съ6то.:)
Единственото, което искам е.... ТЯ
KNSpirit
Обратна връзка:

Мнение от KNSpirit »

Пропадна ми темата (никой ли не я чете)???Поне чакам някакъв коментар..

Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Абе еи пич разказите са ти мноо яки ама онея другите са дървени глави и не разбират.
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Ясно е че има извънземни.Има ама както каза BloodRayne военните го паазят в таина обаче не само заради хаоса ами за да не се променят мисленията на хората.Например чуеш че извънземните са били скивтани в БГ и хората ще бъдат обхванати от масова психоза и ще мислят че наи добрият им приятел е зелено човече. :D :D :D :D
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
THE FATE

Изтината е някаде там...............

Мнение от THE FATE »

И аз съм от малкото които изкат да говорят по темата, а не да обсъждат стила и...
Ако поне малко всеки от нас се интересува от астрономия едва ли би си задавал въпроса сами ли сме .Значи всеки знае че нашата звезда е центъра на системата в която се намирам.В нашата система има 9 планети, астероидни пояси комети и т.н няма смисъл да обеснявам.Така, в нашата галактика има милиони звезди които могат да бъдат наблюдавни с просто око или с телескоп.Със същия уред могат да се наблюдават и струпвания от стотицихиляди галактики.......
(Знам,знам. И аз не обичам математиката)Но ако всеки от нас направи едни груби сметки.....Добре де за тая работа си има учени.Та тези учени са взели много неща в предвит...и са стигнали до извода че във Вселената(поне в тази част която познаваме от нея) трябва да има БЛИЗО 100 000 РАЗВИТИ ЦИВИЛИЗАЦИИ

Изображение

to be continued
Аватар
CRAZY_MIM

Мнение от CRAZY_MIM »

100% съм сигорен че извънсемни има. Просто е невъзможно в тая огромна Вселена да няма никой. А тва че военните крият евентуални "следи" от извънземни е съвсем сигорно.
Живей, за да умреш.
http://www.bulfleet.com/
Аватар
[Air Crew]Miki
Обратна връзка:

Мнение от [Air Crew]Miki »

CRAZY_MIM написа:100% съм сигорен че извънсемни има. Просто е невъзможно в тая огромна Вселена да няма никой. А тва че военните крият евентуални "следи" от извънземни е съвсем сигорно.
Ave eztestveno.Ko 6e mi kazat 4e ot tolkoz trilioni<tva e nai goljamoto 4islo det znam :lol: >planeti NIE SME EDINSTVENI
DON'T WALK ON THE GRASS,
JUST SMOKE IT(':twisted:')
Кирилица!
Аватар
[Air Crew]Miki
Обратна връзка:

Все щте има някое червейче в някоя малка планетка...
DON'T WALK ON THE GRASS,
Кирилица!
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Miki_air™ написа:Все щте има някое червейче в някоя малка планетка...
Ти това ако го наричаш живот...ние си говорим за НЛО-та,кви червеи бе?Съмнявам се,че червеите могат да управляват летящи чинии
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Аватар
Aleksey
Обратна връзка:

Мнение от Aleksey »

:idea: абе кат се замисля може и да има някой умен червей дет да ги кара(НЛО)... :lol:

Аз съм напълно сигурен че извънземни има. Но ако знаете какви неща съм чел...Например че Хитлер изпълнявал заповеди на Извънземни? И всъщност те са няколко раси които водят битка помежду си и едните осъществили контакт с Хитлер, а другите с Американците :lol: ...простотии!

Сега по темата: Разказчето е супер! Само мисля че трябва съвсеем мъничко да се редактира...(не правописно). На мен лично ми харесва сюжета и можеш спокойно да го продължиш, ако ти дойде музата :roll:
Admirala was here!

My Site!
Аватар
[Air Crew]Miki
Обратна връзка:

Admirala написа:
:idea: абе кат се замисля може и да има някой умен червей дет да ги кара(НЛО)... :lol:

Аз съм напълно сигурен че извънземни има. Но ако знаете какви неща съм чел...Например че Хитлер изпълнявал заповеди на Извънземни? И всъщност те са няколко раси които водят битка помежду си и едните осъществили контакт с Хитлер, а другите с Американците :lol: ...простотии!

Сега по темата: Разказчето е супер! Само мисля че трябва съвсеем мъничко да се редактира...(не правописно). На мен лично ми харесва сюжета и можеш спокойно да го продължиш, ако ти дойде музата :roll:
Да да аз сам чел че Буш е извънземно и че изпълнява мисии в ирак!
DON'T WALK ON THE GRASS,
Кирилица!
Публикувай отговор