Автор |
Съобщение |
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2005 10:27
DARTH_G написа: Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!
ами не разбрах за кое искаш изискванията, но на Готик 2 са: P3 1ghz 128RAM 3D video
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2005 18:24
е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2005 19:40
DARTH_G написа: е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия Нова стратегия - Act of War - адски яка, но е почти 5 гиги... Изчакай Empire Earth 2 или Age of Empires 2
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2005 22:04
*Ghost Master написа: DARTH_G написа: е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия Нова стратегия - Act of War - адски яка, но е почти 5 гиги... Изчакай Empire Earth 2 или Age of Empires 2 Сигурно имаш предвид 3
|
|
|
|
skui6
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2005 20:03
moje link za nqkoi update za cs source ili botove za nego
|
|
|
|
|
Zenon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2005 19:38
Jedi Knight написа: {{RAZBIVACHA}}® написа: Ot_drug_svqt_sym написа: Zenthehunter написа: Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение. Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение. Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш? Отиваш да си изпълняваш куестовете . Мене най ме изкефи оня, дето трябва да търсиш брата на един търговец. Не съм сигурен за точната бройка, ама май че трябва да обиколиш 4 свята, за да ти кажат нещо за него. Пр. Цитат: -Да, видях го, отиваше във... После в другия свят: Цитат: Стоя тука и отиде в един от съседните светове... И т.н.
1- благодаря за съветите.
2-аз отворих Локатриен и стигнах до куеста с изгубения брат.Обаче не мога да го изпълня.Обиколих близките 5 свята и нищо.Никой нищо не знае.Някой ще ми каже ли от кой свят да започна?
3-и последно.Станах член на гилдията на паладините(или нещо такова,забравих как се казваха)и съм студент.Проблемът е че съм студент от много ама много дълго време.Изпълнил съм стотици от куестовете които ти дава канцлера и пак съм студент.Какво да направя.
|
|
|
Zenon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2005 19:42
Bethrezen написа: Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC?
Ами тя излезе.
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
|
|
|
|
Izbraniq(2.0)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2005 22:56
pls точни линкове за трите диска на Warhammer 40 000 dawn of war
p.p.не от датата ако може
___________________________________ Lucky me swimmin' in my ability
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
|
|
|
|
|
hit_man
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2005 19:04
Абе аре някой да даде линк за Simcity 3000
___________________________________ Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
|
|
|
|
|
VassetZ
|
|
|
|
Заглавие: HELP! Публикувано на: 24 Мар 2005 21:49
хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене.
|
|
JazzJack
|
|
|
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2005 21:59
IZbraniq(2.0) написа: pls точни линкове за трите диска на Warhammer 40 000 dawn of war
p.p.не от датата ако може
http://rack8.free.evro.net/Victori/Game ... VENGEANCE/
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
CHAIN GANG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2005 01:34
Zenthehunter написа: Bethrezen написа: Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC? Ами тя излезе.
Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на играта
Ваииииииииииииии Правят филм по Играта еиииииииии тва е жестоко http://www.bloodrayne-themovie.com/[/url]
___________________________________ You're not better than me and I'm not Better than you
|
|
|
|
|
Izbraniq(2.0)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2005 10:45
Zero-Blade написа: IZbraniq(2.0) написа: pls точни линкове за трите диска на Warhammer 40 000 dawn of war
p.p.не от датата ако може http://rack8.free.evro.net/Victori/Game ... VENGEANCE/
а теглил ли си я от там? работи ли?кажи преди да я тегля че ми казват че точно от там нещо не тръгвала.
п.п.ние българите почти винаги забравяме да благодарим- Благодаря
___________________________________ Lucky me swimmin' in my ability
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2005 18:26
BLING G написа: Zenthehunter написа: Bethrezen написа: Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC? Ами тя излезе. Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на играта Ваииииииииииииии Правят филм по Играта еиииииииии тва е жестоко http://www.bloodrayne-themovie.com/[/url]
Извинявам се ама са ме излъгали.Взех си поука и повече няма да давам непотвърдена информация.
С искрени извинения,Zenthehunter.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 25 Мар 2005 20:39
VassetZ написа: хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена... Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене.
kvo ozna4ava "Forbbiden"?
|
|
|
|
|
Pivcho
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 25 Мар 2005 20:46
Anonymous написа: VassetZ написа: хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена... Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене. kvo ozna4ava "Forbbiden"?
Да си чувал за речник??? забранен
___________________________________ Ех, Гейтс, ех Гейтс....не се научи как да правиш Windows....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: HELP! Публикувано на: 26 Мар 2005 10:34
gamerrrr4eeee написа: Anonymous написа: VassetZ написа: хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена... Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене. kvo ozna4ava "Forbbiden"? Да си чувал за речник??? забранен
I kak moje da se opravi tova?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|