DARTH_G написа:Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!
ами не разбрах за кое искаш изискванията, но на Готик 2 са: P3 1ghz 128RAM 3D video
DARTH_G написа:е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия
Нова стратегия - Act of War - адски яка, но е почти 5 гиги... Изчакай Empire Earth 2 или Age of Empires 2
Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
Zenthehunter написа:Някой може ли да ми каже коя игра е по хубва ''Konung 2'' или ''Spels of Gold''. Щото смятам да си купя оригинал ама не искам да се набутвам. И двете ме кефат ама искам геймърско мнение.
Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.
Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?
Отиваш да си изпълняваш куестовете . Мене най ме изкефи оня, дето трябва да търсиш брата на един търговец. Не съм сигурен за точната бройка, ама май че трябва да обиколиш 4 свята, за да ти кажат нещо за него. Пр.
-Да, видях го, отиваше във...
После в другия свят:
Стоя тука и отиде в един от съседните светове...
И т.н.
1- благодаря за съветите.
2-аз отворих Локатриен и стигнах до куеста с изгубения брат.Обаче не мога да го изпълня.Обиколих близките 5 свята и нищо.Никой нищо не знае.Някой ще ми каже ли от кой свят да започна?
3-и последно.Станах член на гилдията на паладините(или нещо такова,забравих как се казваха)и съм студент.Проблемът е че съм студент от много ама много дълго време.Изпълнил съм стотици от куестовете които ти дава канцлера и пак съм студент.Какво да направя.
Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Bethrezen написа:Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC?
Ами тя излезе.
Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на играта
Bethrezen написа:Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC?
Ами тя излезе.
Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на играта