ами не разбрах за кое искаш изискванията, но на Готик 2 са: P3 1ghz 128RAM 3D videoDARTH_G написа:Аве хора, да ви питам няколко въпроса а? Значи първия е за КОТОР2 - дали си заслужава, защото четох тук някъде че била много кратка и за 1-2 дни се превъртала(въпреки че не ми се вярва защото първата част я играх поне 2 седмици и повече)! Вторият ми въпрос е за една малко стара игричка: Gothic II - имаше някакъв експанжън ако някой ми даде линк за него ще съм му много благодарен, а също ми кажете и системните изисквания. И последен въпрос - кажете ми някоя по-новичка стратегия, ама да е няква зарибяваща(и съответно системните изисквания). Благодаря предварително!
Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ
-
kaskaskak
- shantararam
- Обратна връзка:
Нова стратегия - Act of War - адски яка, но е почти 5 гиги... Изчакай Empire Earth 2 или Age of Empires 2DARTH_G написа:е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия
Run, rabbit run
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
Dig that hole, forget the sun,
And when at last the work is all done
Don't sit down it's time to dig another one
place-for-rest
*Ghost Master
- Jedi Knight
- В момента играе: League of Legends
Mass Effect - Местоположение: Dantooine
- Обратна връзка:
*Ghost Master написа:Нова стратегия - Act of War - адски яка, но е почти 5 гиги... Изчакай Empire Earth 2 или Age of Empires 2DARTH_G написа:е дай линк за готик2 и кажи за котора дали е къса играта или кво? и кажи некоя новичка стратегия
Z-RockSirius написа:п.с. Котаракът вкъщи, бидейки гаден езичник, нагъва шунка за 22 лв килото като невидял и се е охранил до внушителните 8 килограма.
1- благодаря за съветите.Jedi Knight написа:Отиваш да си изпълняваш куестовете{{RAZBIVACHA}}® написа:Добре след като отвориш Локатриен кво трябва да правиш?Ot_drug_svqt_sym написа: Мен лично от двете най ме кефи Spells of Gold. Прежъртал съм я и е много ЯКА! Незнам РАЗБИВАЧА защо така казва ама после ми стана още по-интересно! Лично мнение.. Мене най ме изкефи оня, дето трябва да търсиш брата на един търговец. Не съм сигурен за точната бройка, ама май че трябва да обиколиш 4 свята, за да ти кажат нещо за него. Пр.
После в другия свят:-Да, видях го, отиваше във...И т.н.Стоя тука и отиде в един от съседните светове...
2-аз отворих Локатриен и стигнах до куеста с изгубения брат.Обаче не мога да го изпълня.Обиколих близките 5 свята и нищо.Никой нищо не знае.Някой ще ми каже ли от кой свят да започна?
3-и последно.Станах член на гилдията на паладините(или нещо такова,забравих как се казваха)и съм студент.Проблемът е че съм студент от много ама много дълго време.Изпълнил съм стотици от куестовете които ти дава канцлера и пак съм студент.Какво да направя.
- Izbraniq(2.0)
HELP!
хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене.
Re: HELP!
http://heaven.online.bg/Games/1/FIFA.2005-RELOADED/VassetZ написа:хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
-
Zero-Blade
- Обратна връзка:
http://rack8.free.evro.net/Victori/Game ... VENGEANCE/IZbraniq(2.0) написа:pls точни линкове за трите диска на Warhammer 40 000 dawn of war
p.p.не от датата ако може
Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
- CHAIN GANG
Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на игратаZenthehunter написа:Bethrezen написа:Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC?
Ами тя излезе.
Ваииииииииииииии Правят филм по Играта еиииииииии тва е жестокоhttp://www.bloodrayne-themovie.com/[/url]
You're not better than me and I'm not Better than you
- Izbraniq(2.0)
а теглил ли си я от там? работи ли?кажи преди да я тегля че ми казват че точно от там нещо не тръгвала.Zero-Blade написа:http://rack8.free.evro.net/Victori/Game ... VENGEANCE/IZbraniq(2.0) написа:pls точни линкове за трите диска на Warhammer 40 000 dawn of war
p.p.не от датата ако може
п.п.ние българите почти винаги забравяме да благодарим-Благодаря
Lucky me swimmin' in my ability
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
Dancin' down on life with agility
Come and drink it up from my fertility
Blessed with a bucket of lucky mobility
свалено от mp3.online.bg
-
Гост
BLING G написа:Може и да е излязла в някои от твоите сънища но по магазините в САЩ и Европа ще се появи през Май 2005 - Това го давам по информация от саита на игратаZenthehunter написа:Bethrezen написа:Чудя се какво стана с Blood Rayne 2? Нли щеше до Март месец да излезе за PC?
Ами тя излезе.![]()
![]()
Ваииииииииииииии Правят филм по Играта еиииииииии тва е жестокоhttp://www.bloodrayne-themovie.com/[/url]
Извинявам се ама са ме излъгали.Взех си поука и повече няма да давам непотвърдена информация.
С искрени извинения,Zenthehunter.
-
Гост
kvo ozna4ava "Forbbiden"?VassetZ написа:хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
Да си чувал за речник???Anonymous написа:kvo ozna4ava "Forbbiden"?VassetZ написа:хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
-
Гост
I kak moje da se opravi tova?gamerrrr4eeee написа:Да си чувал за речник???Anonymous написа:kvo ozna4ava "Forbbiden"?VassetZ написа:хора, много ви моля да ми дадете ЛИНК за ФИФА 2005, но не от Арена...
Много моля...просто веч ми се изциклиха очите от търсене.забранен