Софтуер за всичко и за всеки! Четете преди да пишете!
- TOTOGADA_ON
- Обратна връзка:
- SoulMaster
- Обратна връзка:
Най-добротоTOTOGADA_ON написа:Q kajete nqkoq svalq4ka ne6to kato Flashget (po 3 i pove4e faila da svalq navednaj) i da e sa6to taka dobra
http://download.bg/prg_view.php?id=13415
Има и български език.
http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=85104SoulMaster написа:Kajete programa koqto konvertira failove ot *.bik kam mp3 ili avi.
-
Гост
- SoulMaster
- Обратна връзка:
10xJazzJack написа:http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=85104SoulMaster написа:Kajete programa koqto konvertira failove ot *.bik kam mp3 ili avi.

- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен и стабилен? А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel! Как мога да го махна това ПЛС?
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."-
-=JCX™=-
Така...Първо антивирусната...От личен опит знам,че Norton не е особенно добра антивирусна програма(да не ми се сърди никой,просто лично мнение).Препоръчвам ти Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.xxx-по-лека е от Norton,лови доста повече вируси,а и вирусните дефиниций се обновяват автоматично по няколко пъти на ден.Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен
Освен това ще ти трябва и Ad Aware Standart Edition Personal(програма против spyware и adware). Скенирай с нея от време на време да премахва гадинките.
Ако си в LAN мрежа ще ти трябва и читава защитна стена(например Zone Alarm или някоя друга).
Пакета за обновление SP2 включва в себе си пачове,с които XP-то става неуязвим за някои червеи(например sasser,blaster), както има включени и други екстри,който според Microsoft повишават сигурността.
Това е бъг на XP-то.Като инсталираш Service Pack(1 или 2)би трябвало да се оправи.А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel!
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен
Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае
После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти
Май заради това става така, но как да го оправя ?
"History is written by the victors."Оф... стига с този сервис пак 2. Прочел/чул, че има 2-3 програми, които не стартират с него и той, та той.Corporal_Hicks® написа:Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавенЗасича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае
После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти
Май заради това става така, но как да го оправя ?
Прегледай тази тема [url=http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=117217&highlight=cpu+usagе]100 % CPU usage[/url]
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90%
Там нищо не пише как да го оправя 
"History is written by the victors."-
-=JCX™=-
sistem Idle process (отбележи,че не е .exe) показва какъв процент от процесора ти е в покой.90-99% е напълно нормална стойност,когато не правиш нищо.
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така!
Мда... И на мен ми направи мизерия,когато го сложих върху Windows с инсталирани вече програми(драйвери, антивирусна, кодеци, плеър).Но върху "чист" Windows си работи нормално(поне пред мен). Инсталирал съм го на 3 компютъра с Windows XP(2 с XP Pro и 1 с XP Home)и не е правил проблеми,стига върху Win-а да няма инсталирано нищо преди SP-а.Дори се забеляза съвсем леко подобрение.
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така!
Мда... И на мен ми направи мизерия,когато го сложих върху Windows с инсталирани вече програми(драйвери, антивирусна, кодеци, плеър).Но върху "чист" Windows си работи нормално(поне пред мен). Инсталирал съм го на 3 компютъра с Windows XP(2 с XP Pro и 1 с XP Home)и не е правил проблеми,стига върху Win-а да няма инсталирано нищо преди SP-а.Дори се забеляза съвсем леко подобрение.
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки 
"History is written by the victors."Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% Там нищо не пише как да го оправя
Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки
idle-неупотребяван, неизползван... сам си прави изводите.
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
- Cpl. D.Hicks
- Обратна връзка:
Оф, намерил кой да ми обяснява Английския език
Какво да направя като все още не съм запознат с ХР-то?
"History is written by the victors."Да ви питам.
Онзи ден реших за сефте да кача една песен на диск,просто така,да пробвам записвачката.Ползвах Неро.Качих песента,пуснах я на уредбата,всичко точно.После ръгам диска да го изпразна и ми пише,че не може да бъде записван/изтриван.Да не съм пипнал някъде настройките да заключва дисковете след като ги запише?
Онзи ден реших за сефте да кача една песен на диск,просто така,да пробвам записвачката.Ползвах Неро.Качих песента,пуснах я на уредбата,всичко точно.После ръгам диска да го изпразна и ми пише,че не може да бъде записван/изтриван.Да не съм пипнал някъде настройките да заключва дисковете след като ги запише?
-
-=JCX™=-
А ако ползвам друга програма?-=JCX™=- написа:JazzJack,когато се записва Audio CD диска винаги се заключа автоматично.Просто формата го изисква.Ако си обърнал внимание опцията "Finalize CD (No further writing posible)" е включена и не може да бъде изключвана(намира се в менюто Burn,от което се определя скоростта на запис).
-
-=JCX™=-
JazzJack написа:
Не знам.Но мога да ти кажа,че всяка програма,която използва Disc-At-Once(DAO) режим на запис на Audio CD ще заключа диска. Впрочем, когато се записват Audio CD-та е препоръчително да се използва DAO-режима.А заключения вече диск е дотук.Едва ли има програма,която да може да продължи записа на него.А ако ползвам друга програма?