Автор |
Съобщение |
TOTOGADA_ON
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 00:57
Q kajete nqkoq svalq4ka ne6to kato Flashget (po 3 i pove4e faila da svalq navednaj) i da e sa6to taka dobra
___________________________________ Colin MacRae Rally!
|
|
|
|
|
SoulMaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 20:15
Kajete programa koqto konvertira failove ot *.bik kam mp3 ili avi.
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 20:31
TOTOGADA_ON написа: Q kajete nqkoq svalq4ka ne6to kato Flashget (po 3 i pove4e faila da svalq navednaj) i da e sa6to taka dobra
Най-доброто
http://download.bg/prg_view.php?id=13415
Има и български език.
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2004 21:43
Хора спешно ми трябва 3D studio max ot ver 5.0 nagore,kolkoto po-nowa tolkoz po-dobre
|
|
|
|
|
SoulMaster
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2004 20:29
Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен и стабилен? А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel! Как мога да го махна това ПЛС?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 00:06
Цитат: Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен Така...Първо антивирусната...От личен опит знам,че Norton не е особенно добра антивирусна програма(да не ми се сърди никой,просто лично мнение).Препоръчвам ти Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.xxx-по-лека е от Norton,лови доста повече вируси,а и вирусните дефиниций се обновяват автоматично по няколко пъти на ден. Освен това ще ти трябва и Ad Aware Standart Edition Personal(програма против spyware и adware). Скенирай с нея от време на време да премахва гадинките. Ако си в LAN мрежа ще ти трябва и читава защитна стена(например Zone Alarm или някоя друга). Пакета за обновление SP2 включва в себе си пачове,с които XP-то става неуязвим за някои червеи(например sasser,blaster), както има включени и други екстри,който според Microsoft повишават сигурността. Цитат: А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel!
Това е бъг на XP-то.Като инсталираш Service Pack(1 или 2)би трябвало да се оправи.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 09:15
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти Май заради това става така, но как да го оправя ?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 09:47
Corporal_Hicks® написа: Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти Май заради това става така, но как да го оправя ?
Оф... стига с този сервис пак 2. Прочел/чул, че има 2-3 програми, които не стартират с него и той, та той.
Прегледай тази тема [url=http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=117217&highlight=cpu+usagе]100 % CPU usage[/url]
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 12:24
Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% Там нищо не пише как да го оправя
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 12:26
Corporal_Hicks® написа: Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% Там нищо не пише как да го оправя
Аз затова не си ко качих тоя Пак!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 13:03
sistem Idle process (отбележи,че не е .exe) показва какъв процент от процесора ти е в покой.90-99% е напълно нормална стойност,когато не правиш нищо.
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така!
Мда... И на мен ми направи мизерия,когато го сложих върху Windows с инсталирани вече програми(драйвери, антивирусна, кодеци, плеър).Но върху "чист" Windows си работи нормално(поне пред мен). Инсталирал съм го на 3 компютъра с Windows XP(2 с XP Pro и 1 с XP Home)и не е правил проблеми,стига върху Win-а да няма инсталирано нищо преди SP-а.Дори се забеляза съвсем леко подобрение.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 18:52
Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 19:08
Цитат: Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% Там нищо не пише как да го оправя Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки
idle-неупотребяван, неизползван... сам си прави изводите.
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2004 22:07
Оф, намерил кой да ми обяснява Английския език Какво да направя като все още не съм запознат с ХР-то?
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2004 19:02
Да ви питам.
Онзи ден реших за сефте да кача една песен на диск,просто така,да пробвам записвачката.Ползвах Неро.Качих песента,пуснах я на уредбата,всичко точно.После ръгам диска да го изпразна и ми пише,че не може да бъде записван/изтриван.Да не съм пипнал някъде настройките да заключва дисковете след като ги запише?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2004 20:18
JazzJack,когато се записва Audio CD диска винаги се заключа автоматично.Просто формата го изисква.Ако си обърнал внимание опцията "Finalize CD (No further writing posible)" е включена и не може да бъде изключвана(намира се в менюто Burn,от което се определя скоростта на запис).
|
|
|
|
|
JazzJack
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2004 20:20
-=JCX™=- написа: JazzJack,когато се записва Audio CD диска винаги се заключа автоматично.Просто формата го изисква.Ако си обърнал внимание опцията "Finalize CD (No further writing posible)" е включена и не може да бъде изключвана(намира се в менюто Burn,от което се определя скоростта на запис).
А ако ползвам друга програма?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2004 21:16
JazzJack написа:
Цитат: А ако ползвам друга програма?
Не знам.Но мога да ти кажа,че всяка програма,която използва Disc-At-Once(DAO) режим на запис на Audio CD ще заключа диска. Впрочем, когато се записват Audio CD-та е препоръчително да се използва DAO-режима.А заключения вече диск е дотук.Едва ли има програма,която да може да продължи записа на него.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|