Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Беше ли ти полезна темата?

Да, оправих се ( :) )    55%  55%  [ 171 ]
 Не, още се гърча!!!    45%  45%  [ 138 ]
Общо гласове : 309
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 00:57

Q kajete nqkoq svalq4ka ne6to kato Flashget (po 3 i pove4e faila da svalq navednaj) i da e sa6to taka dobra

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 20:15

Kajete programa koqto konvertira failove ot *.bik kam mp3 ili avi.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 20:31

TOTOGADA_ON написа:
Q kajete nqkoq svalq4ka ne6to kato Flashget (po 3 i pove4e faila da svalq navednaj) i da e sa6to taka dobra

Най-доброто
http://download.bg/prg_view.php?id=13415
Има и български език.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 20:49

SoulMaster написа:

http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=85104

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 12 Окт 2004 21:43

Хора спешно ми трябва 3D studio max ot ver 5.0 nagore,kolkoto po-nowa tolkoz po-dobre :)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2004 18:56

JazzJack написа:
SoulMaster написа:

http://www.gamingforums.com/showthread.php?t=85104

10x

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2004 20:29

Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен и стабилен? А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel! Как мога да го махна това ПЛС?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 00:06

Цитат:
Така, вече съм горд притежател на Уин ХР, сложил съм му Нортън, но въпроса какво още друго да сложа за да бъде още по- защитен

Така...Първо антивирусната...От личен опит знам,че Norton не е особенно добра антивирусна програма(да не ми се сърди никой,просто лично мнение).Препоръчвам ти Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0.xxx-по-лека е от Norton,лови доста повече вируси,а и вирусните дефиниций се обновяват автоматично по няколко пъти на ден.
Освен това ще ти трябва и Ad Aware Standart Edition Personal(програма против spyware и adware). Скенирай с нея от време на време да премахва гадинките.
Ако си в LAN мрежа ще ти трябва и читава защитна стена(например Zone Alarm или някоя друга).
Пакета за обновление SP2 включва в себе си пачове,с които XP-то става неуязвим за някои червеи(например sasser,blaster), както има включени и други екстри,който според Microsoft повишават сигурността.

Цитат:
А, и имам един въпрос: постоянно, когато изключвам, или рестартирам компа излиза един прозорец "End Task explorer.exe", след което почва да зарежда, но след това като свърши излиза само End Now и Cancel!

Това е бъг на XP-то.Като инсталираш Service Pack(1 или 2)би трябвало да се оправи.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 09:15

Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен :shock: Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае :cry: После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти :? Май заради това става така, но как да го оправя ?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 09:47

Corporal_Hicks® написа:
Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен :shock: Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае :cry: После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така! Имате ли идея как да го оправя? А, също и CPU Usage в Task Manager постоянно държи високи проценти :? Май заради това става така, но как да го оправя ?

Оф... стига с този сервис пак 2. Прочел/чул, че има 2-3 програми, които не стартират с него и той, та той.
Прегледай тази тема [url=http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=117217&highlight=cpu+usagе]100 % CPU usage[/url] :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 12:24

Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% :shock: Там нищо не пише как да го оправя :cry:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 12:26

Corporal_Hicks® написа:
Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% :shock: Там нищо не пише как да го оправя :cry:

Аз затова не си ко качих тоя Пак!

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 13:03

sistem Idle process (отбележи,че не е .exe) показва какъв процент от процесора ти е в покой.90-99% е напълно нормална стойност,когато не правиш нищо.

Хм, сложих Сървис Пак 2, но Уиндоуса стана нещо много бавен Засича от време на време, а игрите вървят добре, но на 2-3 минути почват да секат, че не се трае После пак се оправят, но се разваля удоволствието от играта така!

Мда... И на мен ми направи мизерия,когато го сложих върху Windows с инсталирани вече програми(драйвери, антивирусна, кодеци, плеър).Но върху "чист" Windows си работи нормално(поне пред мен). Инсталирал съм го на 3 компютъра с Windows XP(2 с XP Pro и 1 с XP Home)и не е правил проблеми,стига върху Win-а да няма инсталирано нищо преди SP-а.Дори се забеляза съвсем леко подобрение.

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 18:52

Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки :x

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 19:08

Цитат:
Абе то в Таск Мениджъра ми държи некво System Idle Process, което ми натоварва до 100% ПЦ-то и не пада под 90% Там нищо не пише как да го оправя
Може и от това да се е прецакало, щото аз вече бях сложил анти-вирусна и други програмки

idle-неупотребяван, неизползван... сам си прави изводите. :devious:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 22:07

Оф, намерил кой да ми обяснява Английския език :x Какво да направя като все още не съм запознат с ХР-то?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 19:02

Да ви питам.
Онзи ден реших за сефте да кача една песен на диск,просто така,да пробвам записвачката.Ползвах Неро.Качих песента,пуснах я на уредбата,всичко точно.После ръгам диска да го изпразна и ми пише,че не може да бъде записван/изтриван.Да не съм пипнал някъде настройките да заключва дисковете след като ги запише?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 20:18

JazzJack,когато се записва Audio CD диска винаги се заключа автоматично.Просто формата го изисква.Ако си обърнал внимание опцията "Finalize CD (No further writing posible)" е включена и не може да бъде изключвана(намира се в менюто Burn,от което се определя скоростта на запис).

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 20:20

-=JCX™=- написа:
JazzJack,когато се записва Audio CD диска винаги се заключа автоматично.Просто формата го изисква.Ако си обърнал внимание опцията "Finalize CD (No further writing posible)" е включена и не може да бъде изключвана(намира се в менюто Burn,от което се определя скоростта на запис).

А ако ползвам друга програма?

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 21:16

JazzJack написа:
Цитат:
А ако ползвам друга програма?

Не знам.Но мога да ти кажа,че всяка програма,която използва Disc-At-Once(DAO) режим на запис на Audio CD ще заключа диска. Впрочем, когато се записват Audio CD-та е препоръчително да се използва DAO-режима.А заключения вече диск е дотук.Едва ли има програма,която да може да продължи записа на него.

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com