Ааа тебе те видях!! Аз съм StealYouStyle !!dontcareanymore написа:надявам се че и аз мога фляза в клана ще играя с който кажете
акк в баттленет:dontcareanymore
n.3.r.d-FI
вчера си говорихме малко...
А иначе, съкланници,
High_voltage
ами то в такъв случай мога и аз да дойда(ако разрешите)Anonymous написа:Утре как сте с времето, става ли да се съберем примерно в 20:00 и да направим клана ? Айде засега това е часът, ако някой има проблеми да пише...btw викнете ако можете и някой friend, да се съберем 10 човека...
unruly
На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана?Anonymous написа:Ако дойдеш утре в 20:00, за да се съберем достатъчно хора може, ако искаш след това да се включиш трябва да направиш добро впечатление на някой от шаманите. Гипо, за теб винаги ще има място, само че сега няма да играеш, марш да учиш ! ;] Иначе за хомото не се притеснявай, метни една снимка на приятелката си на unruly@abv.bg
почни да псуваш наред и все ще те махнат. Издебни Чийфтана докато е в игра и го нафлуди якоeeasss написа:абе баси майката на шефа на моя клан ще му еба майката казах му че се махам и педала ме demotna do peon
баси и са не мога да се махна някой има ли идея кво да направя?
wtf?[LP]Rado написа:лол..ако мога и аз да дойда в клана...ае малко по рано от 20 : 00..например към 18 : 00 --19 : 00 ?? кво ще кажете..а тва на турнаменс кат минат 30 минити и ти дава равен....тва е ужасно тъпоо..някъв орк се беше окулил кат свиня..и докато го изнеса..той окули и експанда и накрая..гогато го атакувам ми пише "too late" и дава енд гаме..ебаси тъпотоо
Гипо написа:На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана? :lol:
Това значи ли, че ако пратя нейни снимки по бельо имам шанс да стана шаман? :lol:
п.п. ъм... приятелката ми? защо точно на приятелката ми? не помня да съм я изрекламирал някъде :roll