Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:26

dontcareanymore написа:
надявам се че и аз мога фляза в клана ще играя с който кажете :)
акк в баттленет:dontcareanymore
n.3.r.d-FI

Ааа тебе те видях!! Аз съм StealYouStyle !!
вчера си говорихме малко...

А иначе, съкланници, :wink: , уви, но не съм си вкъщи и не мога да влезна в бнет. :(

High_voltage

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:26

Anonymous написа:
Утре как сте с времето, става ли да се съберем примерно в 20:00 и да направим клана ? Айде засега това е часът, ако някой има проблеми да пише...btw викнете ако можете и някой friend, да се съберем 10 човека...
unruly

ами то в такъв случай мога и аз да дойда(ако разрешите) :)
вярно, че до 11-12юли(колко съм зле, не си знам точната дата на най-гадния ми изпит) няма да имам пълната свобода за игра, но по малко ще мога. След 11-12 съм на ваше разположение(ъмм... това прозвуча малко хомо... :lol: ).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:35

Unruly ти що не ми кажеж аз дали мога вляза в клана ?

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:39

Ако дойдеш утре в 20:00, за да се съберем достатъчно хора може, ако искаш след това да се включиш трябва да направиш добро впечатление на някой от шаманите. Гипо, за теб винаги ще има място, само че сега няма да играеш, марш да учиш ! ;] Иначе за хомото не се притеснявай, метни една снимка на приятелката си на unruly@abv.bg ;)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:47

то колко души трябваха за да се направи клан 8 май

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:51

10

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 18:55

Anonymous написа:
Ако дойдеш утре в 20:00, за да се съберем достатъчно хора може, ако искаш след това да се включиш трябва да направиш добро впечатление на някой от шаманите. Гипо, за теб винаги ще има място, само че сега няма да играеш, марш да учиш ! ;] Иначе за хомото не се притеснявай, метни една снимка на приятелката си на unruly@abv.bg ;)

На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана? :lol:
Това значи ли, че ако пратя нейни снимки по бельо имам шанс да стана шаман? :lol:
п.п. ъм... приятелката ми? защо точно на приятелката ми? не помня да съм я изрекламирал някъде :roll:
eeasss написа:
абе баси майката на шефа на моя клан ще му еба майката казах му че се махам и педала ме demotna do peon
баси и са не мога да се махна някой има ли идея кво да направя?

почни да псуваш наред и все ще те махнат. Издебни Чийфтана докато е в игра и го нафлуди яко :lol: няма начин да не постигнеш ефект.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 19:12

дам копелето са ще накарм некой шаман да ме напрай грунт

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 19:13

kvi sa nikovete na shamanite v bnet za da im napravq vpe4atleni i da vlqza v clana

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 19:36

лол..ако мога и аз да дойда в клана...ае малко по рано от 20 : 00..например към 18 : 00 --19 : 00 ?? кво ще кажете..а тва на турнаменс кат минат 30 минити и ти дава равен....тва е ужасно тъпоо..някъв орк се беше окулил кат свиня..и докато го изнеса..той окули и експанда и накрая..гогато го атакувам ми пише "too late" и дава енд гаме..ебаси тъпотоо

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 19:39

[LP]Rado написа:
лол..ако мога и аз да дойда в клана...ае малко по рано от 20 : 00..например към 18 : 00 --19 : 00 ?? кво ще кажете..а тва на турнаменс кат минат 30 минити и ти дава равен....тва е ужасно тъпоо..някъв орк се беше окулил кат свиня..и докато го изнеса..той окули и експанда и накрая..гогато го атакувам ми пише "too late" и дава енд гаме..ебаси тъпотоо

wtf?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 20:00

Може ли и аз да се вклю4а в клана?Не съм много добър (Best lvl-14),но ако искате ме оставете на ранк-пеон.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 20:38

Iskam da vi pitam nqkoi neshta otnosno pacha 1.16a na war 3 tft.Parvo-kakva e razlikata mejdu angliiskata i ruskata versiq?Az sega sam s 1.15 moga li da sloja 1.16a varhu 1.15 ili trqbva da preinstalvam igrata?Tova e vsichko,nqkoi moje li da pomogne

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 20:48

не няма разлика м/у версийте, няма нужда да се преинсталира играта, просто копираш оригиналното екзе после пачваш, слагаш крак и си ти 4овека

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 21:07

Но комент ...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 21:18

масурчо...
ама кура как се хили отзад хаха

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 21:45

Гипо написа:
На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана? :lol:
Това значи ли, че ако пратя нейни снимки по бельо имам шанс да стана шаман? :lol:
п.п. ъм... приятелката ми? защо точно на приятелката ми? не помня да съм я изрекламирал някъде :roll

Не си рекламирал, ти си скромничък, но тихите води са най-дълбоки ;] Иначе дай каквато и да е снимка, после мога и да те врънкам за такава по белъо :P Шамана ще го оправим с няколко бирички ;]

Хахаха, русият гей пак издуха ;] За wcg се класират чушката, inso и кура ;]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 22:09

D00MGuard написа:
Може ли и аз да се вклю4а в клана?Не съм много добър (Best lvl-14),но ако искате ме оставете на ранк-пеон.
Да не сте го направили клана ве4е?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2004 23:26

D00MGuard написа:
D00MGuard написа:
Да не сте го направили клана ве4е?

Не бе, споко, утре от 20:00, ела и ти ;]]]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2004 07:17

абе Unruly я кажи некой клуб без защита че сичките в Люлин 3 ги обиколих!

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost