Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)

Игри за PC
Публикувай отговор
Гост

Мнение от Гост »

dontcareanymore написа:надявам се че и аз мога фляза в клана ще играя с който кажете :)
акк в баттленет:dontcareanymore
n.3.r.d-FI
Ааа тебе те видях!! Аз съм StealYouStyle !!
вчера си говорихме малко...

А иначе, съкланници, :wink: , уви, но не съм си вкъщи и не мога да влезна в бнет. :(

High_voltage
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Anonymous написа:Утре как сте с времето, става ли да се съберем примерно в 20:00 и да направим клана ? Айде засега това е часът, ако някой има проблеми да пише...btw викнете ако можете и някой friend, да се съберем 10 човека...
unruly
ами то в такъв случай мога и аз да дойда(ако разрешите) :)
вярно, че до 11-12юли(колко съм зле, не си знам точната дата на най-гадния ми изпит) няма да имам пълната свобода за игра, но по малко ще мога. След 11-12 съм на ваше разположение(ъмм... това прозвуча малко хомо... :lol: ).
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Гост

Мнение от Гост »

Unruly ти що не ми кажеж аз дали мога вляза в клана ?
Гост

Мнение от Гост »

Ако дойдеш утре в 20:00, за да се съберем достатъчно хора може, ако искаш след това да се включиш трябва да направиш добро впечатление на някой от шаманите. Гипо, за теб винаги ще има място, само че сега няма да играеш, марш да учиш ! ;] Иначе за хомото не се притеснявай, метни една снимка на приятелката си на unruly@abv.bg ;)
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

то колко души трябваха за да се направи клан 8 май
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

10
Аватар
Gipo

Мнение от Gipo »

Anonymous написа:Ако дойдеш утре в 20:00, за да се съберем достатъчно хора може, ако искаш след това да се включиш трябва да направиш добро впечатление на някой от шаманите. Гипо, за теб винаги ще има място, само че сега няма да играеш, марш да учиш ! ;] Иначе за хомото не се притеснявай, метни една снимка на приятелката си на unruly@abv.bg ;)
На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана? :lol:
Това значи ли, че ако пратя нейни снимки по бельо имам шанс да стана шаман? :lol:
п.п. ъм... приятелката ми? защо точно на приятелката ми? не помня да съм я изрекламирал някъде :roll:
eeasss написа:абе баси майката на шефа на моя клан ще му еба майката казах му че се махам и педала ме demotna do peon
баси и са не мога да се махна някой има ли идея кво да направя?
почни да псуваш наред и все ще те махнат. Издебни Чийфтана докато е в игра и го нафлуди яко :lol: няма начин да не постигнеш ефект.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

дам копелето са ще накарм некой шаман да ме напрай грунт
А не вие не спряхте,сега друг се появи,Девил се примири с лошо,трябва ли ти да си следващия???
Гост

Мнение от Гост »

kvi sa nikovete na shamanite v bnet za da im napravq vpe4atleni i da vlqza v clana
Аватар
Horde[G2H]

Мнение от Horde[G2H] »

лол..ако мога и аз да дойда в клана...ае малко по рано от 20 : 00..например към 18 : 00 --19 : 00 ?? кво ще кажете..а тва на турнаменс кат минат 30 минити и ти дава равен....тва е ужасно тъпоо..някъв орк се беше окулил кат свиня..и докато го изнеса..той окули и експанда и накрая..гогато го атакувам ми пише "too late" и дава енд гаме..ебаси тъпотоо
Storm , Earth and Fire -heed my call!
LP forevar!
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

[LP]Rado написа:лол..ако мога и аз да дойда в клана...ае малко по рано от 20 : 00..например към 18 : 00 --19 : 00 ?? кво ще кажете..а тва на турнаменс кат минат 30 минити и ти дава равен....тва е ужасно тъпоо..някъв орк се беше окулил кат свиня..и докато го изнеса..той окули и експанда и накрая..гогато го атакувам ми пише "too late" и дава енд гаме..ебаси тъпотоо
wtf?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Може ли и аз да се вклю4а в клана?Не съм много добър (Best lvl-14),но ако искате ме оставете на ранк-пеон.
Гост

Мнение от Гост »

Iskam da vi pitam nqkoi neshta otnosno pacha 1.16a na war 3 tft.Parvo-kakva e razlikata mejdu angliiskata i ruskata versiq?Az sega sam s 1.15 moga li da sloja 1.16a varhu 1.15 ili trqbva da preinstalvam igrata?Tova e vsichko,nqkoi moje li da pomogne
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

не няма разлика м/у версийте, няма нужда да се преинсталира играта, просто копираш оригиналното екзе после пачваш, слагаш крак и си ти 4овека
dontcareanymore

Мнение от dontcareanymore »

Изображение
Но комент ...
Аватар
eeasss

Мнение от eeasss »

масурчо...
ама кура как се хили отзад хаха
Гост

Мнение от Гост »

Гипо написа:На приятелката ми ли? Това ли е условието, което трябва да изпълня, за да вляза в клана? :lol:
Това значи ли, че ако пратя нейни снимки по бельо имам шанс да стана шаман? :lol:
п.п. ъм... приятелката ми? защо точно на приятелката ми? не помня да съм я изрекламирал някъде :roll

Не си рекламирал, ти си скромничък, но тихите води са най-дълбоки ;] Иначе дай каквато и да е снимка, после мога и да те врънкам за такава по белъо :P Шамана ще го оправим с няколко бирички ;]

Хахаха, русият гей пак издуха ;] За wcg се класират чушката, inso и кура ;]
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

D00MGuard написа:Може ли и аз да се вклю4а в клана?Не съм много добър (Best lvl-14),но ако искате ме оставете на ранк-пеон.
Да не сте го направили клана ве4е?
Гост

Мнение от Гост »

D00MGuard написа:
D00MGuard написа:Може ли и аз да се вклю4а в клана?Не съм много добър (Best lvl-14),но ако искате ме оставете на ранк-пеон.
Да не сте го направили клана ве4е?

Не бе, споко, утре от 20:00, ела и ти ;]]]
Аватар
Cyrax
Обратна връзка:

Мнение от Cyrax »

абе Unruly я кажи некой клуб без защита че сичките в Люлин 3 ги обиколих!
Публикувай отговор