Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 15:53
Идеята е добра и аз искам да участвам !!!
Искам и аз да съм един седмокласник на края на годината, мечтателен, с добри приятели и много натъжен за приятелката си !!! Която може вече да не видя !!! В повечето време да висим на компа и да излизам с класа и с НЕЯ на кино !!! Да ми викат Чавдар у понеже така си ми и викат !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 16:02
ПИДИРАЗИ,СТИГА СТЕ КАЗВАЛИ КВИ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ,РАЗКАЗЪТ ТРЯБВА ДА Е ИЗГРАДЕН НА ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ,Е'БАТИ!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 19:14
fresh написа: Прости условия :
1.Да си изберете и съответно да ми кажете с каква роля искате да участвате. - С поведение и нрав , за какъвто съм добила представа аз , наблюдавайки ви във форума -или поведение , нрав , желание за участие каквото ви допада по принцип независимо дали е вашето като човек в действителност
Пич, Бико такъв, виж какво пише тука! Наистина ще е добре да сме такива, за каквито тя ни смята, но пък тогава ще възникнат някои конфликти, които биха могли да съсипят всичко. Затова и няма да е лошо всеки да участва както си иска.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 20:15
Taka няма да се получи нищо...То е много "Лесно" да вкараш 1000 маймуни в един разказ,а сега и да се съобразяваш с капризите им"баскетболист-геимър","убиец на дракони""искам да се събера със староро гадже,щото ми е много тежко без него" и подобни глупости...Опитай се ти да го измислиш тоя разказ,преди да си рабиеш монитора...
ПС:Аз съм Хюман_Паун4о
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 20:22
Ами нейна си работа как точно ще го направи... И не мисля, че ще е чак толкова трудно за нея да го направи така - все пак тя и друг път е правила такива неща, а и май въображението и си бачка доста добре. Друго нещо е, че ако не си забелязал, повечето дават описание много близко до това, което са те всъщност. Все пак на нас ни е интересно да се видим в този разказ, а не някой супермен, който сме си измислили.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 20:29
Да но се губи смисълът на разказа.Аз(и половината форум) искам да е подобен на "Дневникът на един тинейджър"...А за супермен,нема да се лъжим,приликите м/у мен и него са сряскащо много
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 20:36
Бичето написа: Да но се губи смисълът на разказа.Аз(и половината форум) искам да е подобен на "Дневникът на един тинейджър"...А за супермен,нема да се лъжим,приликите м/у мен и него са сряскащо много
Значи ще знам на кой да звъня, когато съм в беда! Или ти не приемаш такива обаждания? Е, тогава ще се обаждам само ако видя готина мадама в беда...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 20:42
Хи-хи много ще ни се карат,щото насрахме темата с флуудване,но аз повече се оприличавам на Злостар Черното Влечуго(сериала с Роланд Аткинсън),а не на Супермен...Но ако има мадама в беда-звънни,няма да я върна я!!!
|
|
|
|
|
PhutureTech
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2004 23:22
Шшш, мноо народ в таа баня е!...
Аре пиши ме вътре че мие адски скучно
Години: 17
Телосложение: 176, хилав ама стегнат (то от мързел...)
Характер: Изпадам в депресия ако съм далеч от комп за повече от 2 дена. В даслкало съм на приливи и отливи (пример 6333456 - реални оценки), хакерче (е поне правя опити ама ся да стане интересно), отвреме на време прая простотии (преди седмица си изтеглих Anarchy Cookbook - пише как да построиш балистична ракета от подръчни материали). Доста мрачен, приятели само от чужбина, слуша всичко дето включва в текста си убийства и тем подобни (е малко балади). Толкова вманиачен в праене на нива, че като гледам някоя сграда се чудя колко ли полигона има онази арка... (е тва е сериозно!)
Еми тва общо взето.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 00:00
Знаете ли, струва ми се, че прекалено пренаселено стана тука... Аз предлагам на Фрешчето да си избере няколко души за които и с които ще води разказа. Така ще и е по-лесно! Знам, че така пък ще покаже пристрастия към някой от нас, но пък иначе нищо няма да се получи - просто не може да напише нещо качествено с толкова много герои, а и всеки ще иска да има реално участие в разказа. Пък и защо да не може да си има пристрастия към някого, все пак сме хора!
Ако трябва, аз се отказвам от участие заради този си пост.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 00:03
Недей се отказвай пич ,че без теб няма забава.Найстниа ще е добре фрешката да избере няколко човека и те да са главните лица ,а останалите може или да не ги впише или като епизодични герой!Аре фреш чакаме главата(не те зоря да пишеш веднага) и дано излезе нещо хубаво(това ще е първата творба ,която ще чета от тебе!
___________________________________ Violence is the last refuge of the incompetent.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 13:53
Че стана пренаселено , стана да Но няма никого дааа`връщам` Само не очаквайте всички да се видите още в първия епизод моля вии! А той е готов , но нещо не ми харесва...и незная къде му е проблема , но трябва да потърпи още малко поправки.
ПП: Наистина ми помагате като се описвате горе-долу , защото съм си изградила представа за голяма част от вас , но за други имам само бегла ии...
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2004 23:21
Ами за мен май ти трябва само физическо описание или?
Около 1.70м, 65кг. Черна коса, "пъстри" очи...
Друго?
|
|
|
|
|
Найк
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2004 07:18
Е, ако трябва и аз да се описвам - хората със слаби нерви да не четат! Почти 18-годишен (на 4 Юли), според Военната комисия - 1,73 см. 80 кг. Рус и синеок, ама не съвсем (пепеляво рус и със синьо-пъстри очи). Като характер съм на настроения - ту "напушен" (весел вариант), ту "напушен" (ядосан вариант), ту сериозен, ту... к'вот' измислиш. Ако ти трябва нещо друго - питай!
___________________________________ ... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 20:20
Миии,грозен,кво повече?!?Обича да пие и да бръсне гъзове...
|
|
|
|
|
DOLLYLOVER
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 20:46
Хей, хей, наистина накъде без момичета в разказа Ето ме и мен, и ти съчуствам, Фреш
Аз съм момиче на 13 години, голяма веселячка, която непрестанно ръси смешки (а понякога и тъпи смешки, като я хване лигата). Ето това е в общи линии, а пък ти реши какво точно да правиш с моята героиня
ПП: Защо да не можеш да участваш като персонаж в разказа? Аз съм писала доста досега и винаги съм участвала ) Както ти си прецениш де...
___________________________________ http://dollzbg.com
Приятел
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 21:36
Понеже от 1 месец чакам разказчето на fresh, ще направя един експеримент. Без никакви предварителни замисли и утоворки ще започна да мисля точно сега, в този момент едно тъпо разказче на прима виста, за да покажа (демонстрирам), че "ставащо" (сиреч поносимо) разказче може да се напише и за отрицателно време без предварителни уточнения.
Слънцето беше към своя залез... бавно слизаше към планината, сякаш потъваше в забрава. Скоро само по хоризонта проблясваше дълга жълто-оранжева ивица светлина. Мракът настъпваше с всеки изминал момент. Иглолистната горичка, обграждаща подножието на хълма, се огъваше под напора на вятъра - тази мощна природна сила. Придружаващото бучене в далечината накара обитателите на селцето да се скрият в убежищата. Нощта предвестваше висока активност на тъмните сили на злото.
- Сега вече аз ще контролирам света! Аз ще модифицирам и нагаждам правилата на живота! Силата е у мен и аз мога да я манипулирам без ограничение! - изхриптя Лордът на тъмнината, зловещо усмихнат, седнал величествено на своя леден трон. Студен въздух излизаше от устата му и се превръщаше в лед.
По това време защитникът на кралстовото Найк заостряше меча си. Тов апарче стомана бе неговият най-добър приятел. Доблестният войн бе решен да се жертва, но да освободи Земята от сатанинските орди, както и да разруши подлите и зли замисли на Лорда.
- Не го правя за краля - този праведен старец, нито за красиват аму дъщеря, влизам в битка заради моято чест и непримирмост! - мислеше си храбрецът.
- Джаф, джаф! - излая куткоезавърът Рекс, сякаш потвърждаваше думите му и бе съгласен с него. Домашният любимецпознаваше добре стопанина и щеше да го защити п овсяко време и навсякъде.
- Ти сам избра съдбата си, Найк! Ти направи своя избор. Надявм се силите на светлината да бъдат с теб тази нощ... колкото и минимална подкрепа да могат да ти окажат. Нека просъществуваме и утре! Успех, воине! - каза Траун, гласът от сферата.
Та това разкаче го направих за 18 минути, като го мислих в момента и същевремено поглеждах мач то европейското. Знам, че разказчето е тъпо. Фентъзито не ми е стилът... Обаче тази темае обречена на провал, според мен, така че защо да не покажа, че и най-спонтанните и тъпи идеи пак са разнообразие сред нищото?
Айде.
P.S. Не коментирайте демонстрацията ми, не ви го изисквам!
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 21:42
Без коментар,ресаикъл бин...
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 21:48
Caмо искам да попитам какво е "куткоезавър"?
|
|
|
|
|
Creator
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юни 2004 22:02
Трябваше да бъде "куткозавър" - смеска между куче, котка и динозавър.
___________________________________ Rockstar Gangster
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|