*Микрофонът е Ваш!*
Тийн измислица с форумци 2 в 1,а?:)
Тийн измислица с форумци 2 в 1,а?:)
Сега като четях стари теми и се замислих , че преди бях много негативно настроена към разказите с герои от форума. Но се питам `какво ли е от другата страна на монетата?`. И понеже много хора и с ЛС и в постовете си в теми ме натискат към нов тийнски разказ си помислих , защо да не е нещичко "2 in 1".
Първо ми кажете дали одобрявате идеята и тогава ще видя дали да продължавам.
*Микрофонът е Ваш!*
*Микрофонът е Ваш!*
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Прости условия :
1.Да си изберете и съответно да ми кажете с каква роля искате да участвате.
- С поведение и нрав , за какъвто съм добила представа аз , наблюдавайки ви във форума
-или поведение , нрав , желание за участие каквото ви допада по принцип независимо дали е вашето като човек в действителност
Всъщност няма да ви се наложи да `играете` някакви сложни роли. Просто на най-обикновени , нормални хора ( в случая тийнчета) .
Виждате ли колко е лесничко..това е единственото първо и последно условие...поне до момента..
- С поведение и нрав , за какъвто съм добила представа аз , наблюдавайки ви във форума
-или поведение , нрав , желание за участие каквото ви допада по принцип независимо дали е вашето като човек в действителност
Всъщност няма да ви се наложи да `играете` някакви сложни роли. Просто на най-обикновени , нормални хора ( в случая тийнчета) .
Виждате ли колко е лесничко..това е единственото първо и последно условие...поне до момента..
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
fresh написа:Прости условия :
Съмнявам се лично аз да съм ти оставил някакви впечатления,но все пак ще те оставя поне да се опиташ сама да ме изградиш като образ,така че-пиши ме вътре
http://wkoz.net - rap shit 24/7
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
I'm in! Ако си добила някаква представа за мен - давай, ако не - пиши за обикновен 18 (почти) годишен тийнейджър. Сигурен съм , че ще се справиш добре и в двата случая!
ПП. Дори може и да си говоря сам.
ПП. Дори може и да си говоря сам.
... Всъщност, за какво ми е подпис? Да редя мъдри слова, които само аз да разбера? Или простотии, с които да бъда запомнен? Не, за подпис ще оставя само това...
- PowerPuff_Girl
-
Human_Paun4o
Ами темата здрава такаче искам и аз да сам вътре (ако може де) но малко хора ме познават добре от този форум така че аз съм един тип на 15 години имам много приятели но не съм от най-известните в даскало.Не пуша (от 2-3 седмици) пия малко но това са подробности.Малко се потя при изпитване но по принцип не съм много срамежлив а за име пиши ме Владислав но не е задалжително както решиш.
-
Culture Nineteen
- БИЛБО ЧАНТОВ
- SneakyDude
- Обратна връзка:
Абе ако има свободни места бих искал и аз да се вместя някъде в историйката.
ПП: И държа да се казвам Мишо!
ППП: No smoking, no drugs, no drinking!
ПП: И държа да се казвам Мишо!
ППП: No smoking, no drugs, no drinking!
Now, three Gods wait on the windowsill
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.
Where one God's blood was lately spilled
While black tongues lap at the spreading pool
And build the strength they need to rule.