Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 15:53

Идеята е добра и аз искам да участвам !!! :D :D :D
Искам и аз да съм един седмокласник на края на годината, мечтателен, с добри приятели и много натъжен за приятелката си !!! Която може вече да не видя !!!В повечето време да висим на компа и да излизам с класа и с НЕЯ на кино !!! Да ми викат Чавдару понеже така си ми и викат !!!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 16:02

ПИДИРАЗИ,СТИГА СТЕ КАЗВАЛИ КВИ ИСКАТЕ ДА БЪДЕТЕ,РАЗКАЗЪТ ТРЯБВА ДА Е ИЗГРАДЕН НА ЛИЧНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ,Е'БАТИ!

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 19:14

fresh написа:
Прости условия :

1.Да си изберете и съответно да ми кажете с каква роля искате да участвате.
- С поведение и нрав , за какъвто съм добила представа аз , наблюдавайки ви във форума
-или поведение , нрав , желание за участие каквото ви допада по принцип независимо дали е вашето като човек в действителност

Пич, Бико такъв, виж какво пише тука! Наистина ще е добре да сме такива, за каквито тя ни смята, но пък тогава ще възникнат някои конфликти, които биха могли да съсипят всичко. Затова и няма да е лошо всеки да участва както си иска.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 20:15

Taka няма да се получи нищо...То е много "Лесно" да вкараш 1000 маймуни в един разказ,а сега и да се съобразяваш с капризите им"баскетболист-геимър","убиец на дракони""искам да се събера със староро гадже,щото ми е много тежко без него" и подобни глупости...Опитай се ти да го измислиш тоя разказ,преди да си рабиеш монитора...

ПС:Аз съм Хюман_Паун4о

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 20:22

Ами нейна си работа как точно ще го направи... И не мисля, че ще е чак толкова трудно за нея да го направи така - все пак тя и друг път е правила такива неща, а и май въображението и си бачка доста добре. Друго нещо е, че ако не си забелязал, повечето дават описание много близко до това, което са те всъщност. Все пак на нас ни е интересно да се видим в този разказ, а не някой супермен, който сме си измислили.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 20:29

Да но се губи смисълът на разказа.Аз(и половината форум) искам да е подобен на "Дневникът на един тинейджър"...А за супермен,нема да се лъжим,приликите м/у мен и него са сряскащо много 8)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 20:36

Бичето написа:
Да но се губи смисълът на разказа.Аз(и половината форум) искам да е подобен на "Дневникът на един тинейджър"...А за супермен,нема да се лъжим,приликите м/у мен и него са сряскащо много 8)

Значи ще знам на кой да звъня, когато съм в беда! Или ти не приемаш такива обаждания? Е, тогава ще се обаждам само ако видя готина мадама в беда...

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 20:42

Хи-хи много ще ни се карат,щото насрахме темата с флуудване,но аз повече се оприличавам на Злостар Черното Влечуго(сериала с Роланд Аткинсън),а не на Супермен...Но ако има мадама в беда-звънни,няма да я върна я!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2004 23:22

Шшш, мноо народ в таа баня е!...

Аре пиши ме вътре че мие адски скучно

Години: 17
Телосложение: 176, хилав ама стегнат (то от мързел...)
Характер: Изпадам в депресия ако съм далеч от комп за повече от 2 дена. В даслкало съм на приливи и отливи (пример 6333456 - реални оценки), хакерче (е поне правя опити ама ся да стане интересно), отвреме на време прая простотии (преди седмица си изтеглих Anarchy Cookbook - пише как да построиш балистична ракета от подръчни материали). Доста мрачен, приятели само от чужбина, слуша всичко дето включва в текста си убийства и тем подобни (е малко балади). Толкова вманиачен в праене на нива, че като гледам някоя сграда се чудя колко ли полигона има онази арка... (е тва е сериозно!)

Еми тва общо взето.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 00:00

Знаете ли, струва ми се, че прекалено пренаселено стана тука... Аз предлагам на Фрешчето да си избере няколко души за които и с които ще води разказа. Така ще и е по-лесно! Знам, че така пък ще покаже пристрастия към някой от нас, но пък иначе нищо няма да се получи - просто не може да напише нещо качествено с толкова много герои, а и всеки ще иска да има реално участие в разказа. Пък и защо да не може да си има пристрастия към някого, все пак сме хора!
Ако трябва, аз се отказвам от участие заради този си пост.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 00:03

Недей се отказвай пич ,че без теб няма забава.Найстниа ще е добре фрешката да избере няколко човека и те да са главните лица ,а останалите може или да не ги впише или като епизодични герой!Аре фреш чакаме главата(не те зоря да пишеш веднага) и дано излезе нещо хубаво(това ще е първата творба ,която ще чета от тебе!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 13:53

Че стана пренаселено , стана да :) Но няма никого дааа`връщам` :) Само не очаквайте всички да се видите още в първия епизод моля вии! :roll: :) А той е готов , но нещо не ми харесва...и незная къде му е проблема , но трябва да потърпи още малко поправки.

ПП: Наистина ми помагате като се описвате горе-долу , защото съм си изградила представа за голяма част от вас , но за други имам само бегла ии... :roll: :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2004 23:21

Ами за мен май ти трябва само физическо описание или?
Около 1.70м, 65кг. Черна коса, "пъстри" очи...
Друго?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2004 07:18

Е, ако трябва и аз да се описвам - хората със слаби нерви да не четат! :wink: Почти 18-годишен (на 4 Юли), според Военната комисия - 1,73 см. 80 кг. Рус и синеок, ама не съвсем (пепеляво рус и със синьо-пъстри очи). Като характер съм на настроения - ту "напушен" (весел вариант), ту "напушен" (ядосан вариант), ту сериозен, ту... к'вот' измислиш. Ако ти трябва нещо друго - питай!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 20:20

Миии,грозен,кво повече?!?Обича да пие и да бръсне гъзове...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 20:46

Хей, хей, наистина накъде без момичета в разказа :) Ето ме и мен, и ти съчуствам, Фреш :)
Аз съм момиче на 13 години, голяма веселячка, която непрестанно ръси смешки (а понякога и тъпи смешки, като я хване лигата). Ето това е в общи линии, а пък ти реши какво точно да правиш с моята героиня :)
ПП: Защо да не можеш да участваш като персонаж в разказа? Аз съм писала доста досега и винаги съм участвала :)) Както ти си прецениш де...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 21:36

Понеже от 1 месец чакам разказчето на fresh, ще направя един експеримент. Без никакви предварителни замисли и утоворки ще започна да мисля точно сега, в този момент едно тъпо разказче на прима виста, за да покажа (демонстрирам), че "ставащо" (сиреч поносимо) разказче може да се напише и за отрицателно време без предварителни уточнения.

Слънцето беше към своя залез... бавно слизаше към планината, сякаш потъваше в забрава. Скоро само по хоризонта проблясваше дълга жълто-оранжева ивица светлина. Мракът настъпваше с всеки изминал момент. Иглолистната горичка, обграждаща подножието на хълма, се огъваше под напора на вятъра - тази мощна природна сила. Придружаващото бучене в далечината накара обитателите на селцето да се скрият в убежищата. Нощта предвестваше висока активност на тъмните сили на злото.
- Сега вече аз ще контролирам света! Аз ще модифицирам и нагаждам правилата на живота! Силата е у мен и аз мога да я манипулирам без ограничение! - изхриптя Лордът на тъмнината, зловещо усмихнат, седнал величествено на своя леден трон. Студен въздух излизаше от устата му и се превръщаше в лед.
По това време защитникът на кралстовото Найк заостряше меча си. Тов апарче стомана бе неговият най-добър приятел. Доблестният войн бе решен да се жертва, но да освободи Земята от сатанинските орди, както и да разруши подлите и зли замисли на Лорда.
- Не го правя за краля - този праведен старец, нито за красиват аму дъщеря, влизам в битка заради моято чест и непримирмост! - мислеше си храбрецът.
- Джаф, джаф! - излая куткоезавърът Рекс, сякаш потвърждаваше думите му и бе съгласен с него. Домашният любимецпознаваше добре стопанина и щеше да го защити п овсяко време и навсякъде.
- Ти сам избра съдбата си, Найк! Ти направи своя избор. Надявм се силите на светлината да бъдат с теб тази нощ... колкото и минимална подкрепа да могат да ти окажат. Нека просъществуваме и утре! Успех, воине! - каза Траун, гласът от сферата.

Та това разкаче го направих за 18 минути, като го мислих в момента и същевремено поглеждах мач то европейското. Знам, че разказчето е тъпо. Фентъзито не ми е стилът... Обаче тази темае обречена на провал, според мен, така че защо да не покажа, че и най-спонтанните и тъпи идеи пак са разнообразие сред нищото?
Айде.
P.S. Не коментирайте демонстрацията ми, не ви го изисквам!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 21:42

Без коментар,ресаикъл бин...

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 21:48

Caмо искам да попитам какво е "куткоезавър"?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2004 22:02

Трябваше да бъде "куткозавър" - смеска между куче, котка и динозавър.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com