Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 18:56

Hi ta zna4i 4ak sega pro4itam tazi tema. MNogo e qko ama aide pone kazi kakvo stava kato otivat u tqh!!!! plsssss pone tova!! ina4e.... za6to ne napravi6 za teeneiqjarkata sled kato napravi6 4ta 4ast!!!!!!!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 21:56

Human_Paun4o написа:
A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?

PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!!

Градът ми е Харманли.Незнам що съм останала с впечатление че си от Пловдив?
За това какво ви очаква прехвърлям топката на лорда на тъмнината :) него питай :)
ПП:Ти на колко си? Питам от чисто любопитство :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 22:01

Lord_Legolas написа:
Hi ta zna4i 4ak sega pro4itam tazi tema. MNogo e qko ama aide pone kazi kakvo stava kato otivat u tqh!!!! plsssss pone tova!! ina4e.... za6to ne napravi6 za teeneiqjarkata sled kato napravi6 4ta 4ast!!!!!!!!!!!

Малко късно си го прочел щото може би сте забелязали предишните глави ги изтрих за да не бъдат посрамени с подобни постъпки от сорта на главата не написана от мен и пълна с простащини :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 22:59

Fresh, не отговори на моя въпрос.Макар да съм сигурен, че не си ти - ти ли си?:)

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 13:33

fresh__ написа:
Human_Paun4o написа:
A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?

PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!!

За това какво ви очаква прехвърлям топката на лорда на тъмнината :) него питай :)

Ето отговора на въпроса:
С Фреш бяхме решили да направим общ разказ, но нещата нещо се забавиха... просто напоследък бях твърде зает, че да пиша нов разказ, но в скоро време го очаквайте тук. Ще се постарая да дам всичко от себе си. :D

ПП: За моята възраст никой не пита, но аз ще си кажа: с Фреш сме връстници, другия месец ще навърша 14.

ППП: Фреш, хитро направи, че държа личността си в тайна до последно. :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 15:39

а за кво ще се разказва в този разказ :?: :?: :?: :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 15:41

mat написа:
а за кво ще се разказва в този разказ :?: :?: :?: :roll:

Обмислям го все още... Всъщност имам идея, но както казах, ще трябва да почакате. :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 20:30

fresh__ написа:
Human_Paun4o написа:

Da-ot Plovdiv(nai-hubaviat grad v Bulgaria ,krasiv,pulen s jivot,dura-bura,dura-bura)!Na 15 sam,ama ne mi li4i 6toto sam mnogo mladolik 8) (ne mi li4i 6toto puskam golemi gluposti vav foruma :wink:)Ina4e daje hi4 ne sam mladolik-185-190 cm(ne stava duma za "onova")16isete godini 4ukat na vratata i hormonut me e udaril mnogo zdravo...
Ami tva e za men!?!?!

PS:Harmanli ne be6e li v Plovdivski region?!?!?

Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2003 23:46

Fresh_, разказа ти беше интересен. Хареса ми. Имам няколко въпроса към теб:

1. Ти занимаваш ли се с игри?И ако играеш какви са те.

2. Как научи за тоя форум? PC Манията ли четеш?

3. Кога се очаква тоя разказ дето са го правите с лорда на тъмнината?

4. Как се сети да напишеш подобен разказ в Интернет?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2003 13:24

Хех, провокирахме ви интереса с новия разказ, а? :D
Първата част ще излезе скоро.
Скоро...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2003 15:24

The Saint написа:

Na teia vaprosi,fre6_ ve4e otgovori!4eti na zadnite stranici...

Заглавие:
Публикувано на: 27 Ное 2003 21:32

Първокачествено извинение. Някой се изгаврил с "детето" ти и ти спираш да пишеш. Ако си спомняш на един концерт Енимен беше на***** Бритни на сцената, но тя спряли да пее - не. И ти трябва да продължиш.

То е предизвикателство.
Нежъзможно е осъщестиимо.
Невъзможно е ... нищо!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2003 18:43

Krew написа:
Първокачествено извинение. Някой се изгаврил с "детето" ти и ти спираш да пишеш. Ако си спомняш на един концерт Енимен беше на***** Бритни на сцената, но тя спряли да пее - не. И ти трябва да продължиш.

Не бих го нарекла извинение. Просто по моя преценка реших че тук трябва да му сложа край. 100 пъти вече ви казах - Дори и да продължа как? Как да се развива действието по нататък?Нямам намерение да ги женя и т.н.И още веднъж - Вижте пак как е заглавието. :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2003 18:56

The Saint написа:

Е...пак ще отговоря :)
1.Да, занимавам се се игри..понякога..Сред любимите ми са Moto GP2, MC2...
2.Не :) не чета ПСМ :)Знам за форума от един приятел
3.Незнам :?
4.Ами ей така за кеф :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2003 20:57

yeeeeee.Sega mi stanaha qsni mnogo ne6ta.Oswen twa-razkazat be6e zestok i ne mi e priqtno 4e swur6i no taka e po-dobre i te podkrepqm.

P.S.Human,ti werno li si na 15 6toto si pisal golemi gluposti w nqkoi temi.Ako stawa wapreos(ne stawa ama twa e druga tema) az sam na 14 i sam ot Sofia a dnes i w4era w4erta bqha naj-qkite mi dni taq godina(otwori mi se para6uta) i se kefq na max i za twa pi6a takiwa gluposti...yeee

:) :D :oops: :o :D :D :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2003 21:59

IHateYou написа:
yeeeeee.Sega mi stanaha qsni mnogo ne6ta.Oswen twa-razkazat be6e zestok i ne mi e priqtno 4e swur6i no taka e po-dobre i te podkrepqm.
Мерси мерси! :) Ама кви неща ти станаха ясни?
P.S.Human,ti werno li si na 15 6toto si pisal golemi gluposti w nqkoi temi.Ako stawa wapreos(ne stawa ama twa e druga tema) az sam na 14 i sam ot Sofia a dnes i w4era w4erta bqha naj-qkite mi dni taq godina(otwori mi se para6uta) i se kefq na max i za twa pi6a takiwa gluposti...yeee
Ииий!Браво бе! :wink:

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Ное 2003 23:17

Verno,na 15 sam i skoro 6te stavam na 16...Pi6a gluposti i vaob6e pose6tavam foruma,za da razpusna!!!Hi4 ne lesno v daskalo :x :? :cry: :( :evil:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 12:36

fresh__ написа:
IHateYou написа:
Мерси мерси! :) Ама кви неща ти станаха ясни?
Ииий!Браво бе! :wink:

Kakwo ima6 predwit?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 12:39

Human_Paun4o написа:
Verno,na 15 sam i skoro 6te stavam na 16...Pi6a gluposti i vaob6e pose6tavam foruma,za da razpusna!!!Hi4 ne lesno v daskalo :x :? :cry: :( :evil:

I na men ne mi e lesno i malko igraq na warcraft 3 TFT (primerno).Iskam ad te pitam ti kakwo u4i6?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2003 20:32

IHateYou написа:
Human_Paun4o написа:

I na men ne mi e lesno i malko igraq na warcraft 3 TFT (primerno).Iskam ad te pitam ti kakwo u4i6?

Mi i az igraia WC:TFT,sa6to CM 03/04 i FIFAta.U4a nemski purvi,ruski vtori i angliiski treti v Ruskata gimnazia(v Plovdiv ima 2 ezikovi gimnazii"Plovdiv" i Ruskata)Ama "Plovdiv" e po-elitna :evil:

PS:Podobre da ne gvorim za igri i za daskalo v taia tema,za da ne zadrustvame s gluposti miastoto opredeleno za novia razkaz(koito ve4e DULGO go 4akme) na Fre6_.feat.Lorda :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com