Автор |
Съобщение |
Highroller
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2003 18:56
Hi ta zna4i 4ak sega pro4itam tazi tema. MNogo e qko ama aide pone kazi kakvo stava kato otivat u tqh!!!! plsssss pone tova!! ina4e.... za6to ne napravi6 za teeneiqjarkata sled kato napravi6 4ta 4ast!!!!!!!!!!!
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2003 21:56
Human_Paun4o написа: A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?
PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!!
Градът ми е Харманли.Незнам що съм останала с впечатление че си от Пловдив?
За това какво ви очаква прехвърлям топката на лорда на тъмнината него питай
ПП:Ти на колко си? Питам от чисто любопитство
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2003 22:01
Lord_Legolas написа: Hi ta zna4i 4ak sega pro4itam tazi tema. MNogo e qko ama aide pone kazi kakvo stava kato otivat u tqh!!!! plsssss pone tova!! ina4e.... za6to ne napravi6 za teeneiqjarkata sled kato napravi6 4ta 4ast!!!!!!!!!!!
Малко късно си го прочел щото може би сте забелязали предишните глави ги изтрих за да не бъдат посрамени с подобни постъпки от сорта на главата не написана от мен и пълна с простащини
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2003 22:59
Fresh, не отговори на моя въпрос.Макар да съм сигурен, че не си ти - ти ли си?:)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 13:33
fresh__ написа: Human_Paun4o написа: A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?
PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!! Градът ми е Харманли.Незнам що съм останала с впечатление че си от Пловдив? За това какво ви очаква прехвърлям топката на лорда на тъмнината него питай ПП:Ти на колко си? Питам от чисто любопитство
Ето отговора на въпроса:
С Фреш бяхме решили да направим общ разказ, но нещата нещо се забавиха... просто напоследък бях твърде зает, че да пиша нов разказ, но в скоро време го очаквайте тук. Ще се постарая да дам всичко от себе си.
ПП: За моята възраст никой не пита, но аз ще си кажа: с Фреш сме връстници, другия месец ще навърша 14.
ППП: Фреш, хитро направи, че държа личността си в тайна до последно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 15:39
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 15:41
mat написа:
Обмислям го все още... Всъщност имам идея, но както казах, ще трябва да почакате.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 20:30
fresh__ написа: Human_Paun4o написа: A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?
PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!! Градът ми е Харманли.Незнам що съм останала с впечатление че си от Пловдив? За това какво ви очаква прехвърлям топката на лорда на тъмнината него питай ПП:Ти на колко си? Питам от чисто любопитство
Da-ot Plovdiv(nai-hubaviat grad v Bulgaria ,krasiv,pulen s jivot,dura-bura,dura-bura)!Na 15 sam,ama ne mi li4i 6toto sam mnogo mladolik (ne mi li4i 6toto puskam golemi gluposti vav foruma )Ina4e daje hi4 ne sam mladolik-185-190 cm(ne stava duma za "onova")16isete godini 4ukat na vratata i hormonut me e udaril mnogo zdravo...
Ami tva e za men!?!?!
PS:Harmanli ne be6e li v Plovdivski region?!?!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2003 23:46
Fresh_, разказа ти беше интересен. Хареса ми. Имам няколко въпроса към теб:
1. Ти занимаваш ли се с игри?И ако играеш какви са те.
2. Как научи за тоя форум? PC Манията ли четеш?
3. Кога се очаква тоя разказ дето са го правите с лорда на тъмнината?
4. Как се сети да напишеш подобен разказ в Интернет?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2003 13:24
Хех, провокирахме ви интереса с новия разказ, а?
Първата част ще излезе скоро.
Скоро...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2003 15:24
The Saint написа: Fresh_, разказа ти беше интересен. Хареса ми. Имам няколко въпроса към теб:
4. Как се сети да напишеш подобен разказ в Интернет? Na teia vaprosi,fre6_ ve4e otgovori!4eti na zadnite stranici...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2003 21:32
Първокачествено извинение. Някой се изгаврил с "детето" ти и ти спираш да пишеш. Ако си спомняш на един концерт Енимен беше на***** Бритни на сцената, но тя спряли да пее - не. И ти трябва да продължиш.
___________________________________ Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Нежъзможно е осъщестиимо. Невъзможно е ... нищо!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2003 18:43
Krew написа: Първокачествено извинение. Някой се изгаврил с "детето" ти и ти спираш да пишеш. Ако си спомняш на един концерт Енимен беше на***** Бритни на сцената, но тя спряли да пее - не. И ти трябва да продължиш.
Не бих го нарекла извинение. Просто по моя преценка реших че тук трябва да му сложа край. 100 пъти вече ви казах - Дори и да продължа как? Как да се развива действието по нататък?Нямам намерение да ги женя и т.н.И още веднъж - Вижте пак как е заглавието.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2003 18:56
The Saint написа: Fresh_, разказа ти беше интересен. Хареса ми. Имам няколко въпроса към теб:
4. Как се сети да напишеш подобен разказ в Интернет?
Е...пак ще отговоря
1.Да, занимавам се се игри..понякога..Сред любимите ми са Moto GP2, MC2...
2.Не не чета ПСМ Знам за форума от един приятел
3.Незнам
4.Ами ей така за кеф
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2003 20:57
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2003 21:59
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2003 23:17
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 12:36
fresh__ написа:
Kakwo ima6 predwit?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 12:39
Human_Paun4o написа:
I na men ne mi e lesno i malko igraq na warcraft 3 TFT (primerno).Iskam ad te pitam ti kakwo u4i6?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2003 20:32
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|