Lazar jiveeshev edin ot mnogobroinite kvartali na Sofia-Liulin.
Na 13 etaj v detskata staq na semeistvo Petrovi izzvunq budilnika (be6e to4no 6.00).Lazar ne iska6e da stava, no be6e izdurpan ot legloto ot maika mu.I natikan v banqta.Kakto obiknovenno nqma6e ostanala topla voda.(Sestra mu se kupe6e po celi 4asove!)I taka na6iqt geroi se izkupa s ledena voda i sled kato se oble4e i sedna da zakusva edva izqde i edna filiika zame4tan...Toi misleshe za momi4e-novata u4eni4ka v klasa mu.Be6e tolkova hubava 4e Lazar se zahlasna v neq o6te kogato za purvi put q vidq.NO....Ima6e edno problem4e...Lazar be6e tooolkova sramejliv 4e ne moje6e i dve dumi da razmeni s neq ot sram

Posle mu svetna che moje prosto da zakusnee.Taka i stana 10 min sled nachaloto na chasa TQ (koqto v prochem se kazva Plamena) vlezna v kabieta.Nqmashe svobodni mesta.Osven edno.........Tova do Lazar.
Toi se kefeshe vutreshno no ne davashe pokaz na chuvstvata si.
Plamena sedna do nego i tova beshe nai hubaviq chas po biologiq prekaran nqkoga!Lazar beshe na sedmoto nebe!Svurshi chasut i Plamena mu predloji sledvashtiq chas pak da sednat zaedno.Toi ne chakashe da go molqt za vtora pokana-suglasi se.Mom4etata go gledaha s zavist v o4ita kak se dviji zaedno s Plamena..........A toi se kefeshe..Taka izminaha chasovete..Beshe petak i dvamata reshiha da idat na diskoteka s o6te nqkolko suy4enici ot klasa.Toi s neturpenie o4akva6e da doide ve4erta.Tq si otide izkupa se,grimira se i ve4erta potegli kuum diskotekta znaeiki 4e 6te bude mnogo gotino.

PS:Tova e purvata chast ot razkaza nadqvam se da vi e haresal 6te ima i produljenie.Vse pak kajete si mnenieto,moje i da mi pishete na maila.Vtorata 4ast 6te e po-dulga i interesna posle moga da napi6a i "Denqt na edna teeneijurka" stiga da vi haresa tazi