Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 17:26

аз пък искам да я видя

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 18:02

JOHNY_B написа:
аз пък искам да я видя

Чукаха се, после се оказа, че Лазар не е ползвал кондом и Пламена забременя. Това е...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2003 18:10

hihihihihiihhiihiihi
kakvo to4no e npisal 4oveka koito se predstavil za neq 6toto az go poznavam toq ama ne 6te da mi kaje kakvo to4no e napisal

Профил

Заглавие: Re: eeeeeeeeee
Публикувано на: 15 Ное 2003 22:17

DA_BIZKIT написа:
High_voltage написа:
ba6ta vi написа:
e da vi eba tapiq forum kakvo kato sam pisal malko gluposti kvo prosto zavar6ih razkaza za6to trqbva6e da go tarka6 (admine)verno 4e ima6e edna dve gluposti ama tuka se pak da ne sme monasii.ADMINA E MONAH

a iztarkai i tova ta da te priznaq za zubar,monah,detstven pederas(tap si admine) dobre si beh az zavar6il razkaza
e vie kadeto ne ste videli kak e svar6il razkaza prosro svar6i taka.
Lazar pravi sex sas Plamena ama beha zabravili da si slojat prezarvativ i ve4e si imat bebe
i admine ne go trii ako ne si monah

Еееех админеее! Добре ,че си го трил та да не му гледаме сеира! Баща ми,ти не се меси в разказа , само Фреш го пише! Иначе добър завършек си измислил спор няма...а какви бяха детайлите,защото аз не успях да го видя тоз завършек?Админа бързо е действал (слава боагу)...
П.П. :lol: :lol: :lol: :lol:

da we i az iskam da vidq kuv e bil toq zavurshek...kat 4uh za kvo stava vapros izglejda si slojil neshto kato PATCH na razkaza na fresh...napishi go pak nqkade tva... :roll:
Terziev,kazah ti,4e forumut zaribiava,ti ne viarva6!!!Razkzut na fre6_ kefi maksimalno,maina!?!?!?!V dasklo 6te te pitam dali si go po4el celia :twisted: Ama Admina triabv6e da ne go tri vednga kraia :cry: I az iskah da pro4eta prostotiite na "ba6ta vi"!Niama ni6to!!!Fre6_, 4akame nova 4ast :D :D (instalnah si MiRC-ata)

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2003 10:31

Аре ве,Фреш не вийдам много от продълженията,моля те пусни ги пак,много ми е интересно.Имаш талант!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Ное 2003 14:33

abe ot koga ne sum idwal no NQMA prodalzenie.Kwo stawa?Ako 6te ima prodalzenie po-dobre go pusni po-skoro. Aaaa da - ne razbrah Dali towa na Avatar-a si ti :twisted: .sega pak 6te pogledna(postowete) no za wseki slu4aj pitam.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Ное 2003 12:57

еее, Fresh_ кажи поне дали 6те пи6е6 продължение или не :( .6тото разказ4ето стана мноо хубаво и ми се иска да има край все пак.

П.С.може пък фреш да има проблеми с нета и за това да не пи6е продължение :idea: :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 13:35

ima talant
ooooo nima znam no ima za talant za *** mai

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 20:12

Здравейте!
Какво да ви кажа...по-добре ще е да спра до тук с разказа като го оставя с неясен край както е в повечето класически произведения.Нямам претенции за такова качество.
Това е първото ми дете и си го обичам независимо от лекия сюжет нито пък ще продължа да пиша поръчкови продължения след гаврата с "детето ми" от онзи господин (нямам намерения да ползвам думи от сорта на "идиот" "глупак" и т.н.) но няма да разреша подобни поведения да се повторят.Да не говорим че нарекох повестта "Денят на един тийнейджър" и нямам намерение да се превръща в "Живота на един тийн" :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2003 20:19

fresh__ написа:
Здравейте!
Какво да ви кажа...по-добре ще е да спра до тук с разказа като го оставя с неясен край както е в повечето класически произведения.Нямам претенции за такова качество.
Това е първото ми дете и си го обичам независимо от лекия сюжет нито пък ще продължа да пиша поръчкови продължения след гаврата с "детето ми" от онзи господин (нямам намерения да ползвам думи от сорта на "идиот" "глупак" и т.н.) но няма да разреша подобни поведения да се повторят.Да не говорим че нарекох повестта "Денят на един тийнейджър" и нямам намерение да се превръща в "Живота на един тийн" :)

Ne znam ama mai tva beshe nai-dobroto deto moja da napravish, inache kakto kazvash se prevrashta v "Jivota na edin tiin" i shteshe da stane qko tapo, no moje da napravish druga tema....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 12:23

ok

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 19:23

fresh__ написа:
Здравейте!
Fre6_ ,sega e vreme za VAPROSITE!!!Na kolko si godini,kak se kazva6,tva(pone v na4aloto)realnost li e i mnogo drugi(da pitat ostanalite)!Nadiavam se da prodalji6 da pose6tava6 foruma ili tozi na rivalry-bg.com Nadiavam se i da mi otgovori6 na poslednoTo li4no saob6tenie!Podkrepiam te da zavur6i6i razkaza,makar i s tuga...Nie vsi4ki sme ti blagodarni,4e ni dari s malka 4Ast ot svoiata genialnost!

Edno goliamo BLAGODARIA!!!!!

Tvoi veren fen i nadiavam se priatel Human_Paun4o[/b]

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 22:23

Е Human, разказът май свърши...Иначе за въпросите бях забравил.fresh_,отговори ни особено на колко години си(и от кое училище).Това ще един много добър завършек на темата...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2003 22:48

Spoko Pauncho shte vi otgovorq:)i za sega nqma da spiram da poseshtavam foruma (e..moje bi :) )
No...produljavam da sum na mnenie che e po-dobre razkaza na ostane s nedovurshen krai:) Puk i dori da go zavursha kakuv da e tozi krai ? Imash li ideq?Da se ojenqt i da narodqt deca i vnuci oshte na 14 godini?Da se skarat i vseki da trugne po putq si?Lazar da se vliubi v druga i da zareje Plamena?Ooo ne:) po dobre e da si go ostavq taka a zavursheka ostavqm sami da si izmislite:)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 19:47

pls otgowori na waprosa.O6te ne6to-ako sostane6 w foruma kam kakwi temi bi s orientirla?

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2003 19:58

Fre6_ 6te moje6 li da mi izprati6 4rez li4no saob6tenoe mail-a si?!?Prav si,niama kakvo da se izmisli pove4e...no 6te mi e tjno razkazut da spre,NO ZAMAL4I TI SURCE!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 10:47

basi toq razkaz tolkoz me kefe6e...i mn mi se iska6e da produlji...moje bi taka e nai-dobre no fresh_ ti moje6 da pi6e6,taka 4e s neturpenie o4akvame sledva6oto ti otro4e

never die!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Ное 2003 17:58

High_voltage написа:
Цитат:

Тя го каза още във втория си пост. :)
Чувствам се прецакан.Чаках толкова време за продължение и изведнъж фреш ни закова като каза,че такова няма да има.А и освен това няма да разкрие инфо около себе си. :(
Ama i az sum edin slepok...

Аватар
Заглавие: Въпроси и отговори
Публикувано на: 25 Ное 2003 18:07

Ето обещах ви и ще изпълня обещанието си
И такаа....
Може би ще разочаровам някои, но не съм от София,а от едно по малко градче,с което много се гордея .В действителност историята не е създадена по истински случай а е сборен образ от няколко други истории + мъничко моя фантазия :) както и героите, които също са комбинация от....няколко лица .Както вече ви казах държах всеки от читателите да види малко от себе си в някой от героите за това и те са смесица от няколко характера и т.н.....
И сега отговора на най-интересния въпрос - На колко години съм?
Дано някои които са ме мислили за по-голяма не се шокират :P на 13 съм :)
е...това е. Ако имате други въпроси питайте :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 25 Ное 2003 18:30

A gradut koi e?6toto i az ne sum ot Sofia!Pomnia,4e ti i Lorda na Tumninata pavihte proekt za ne6to,ama nikazahte da o4akame malko...Sega 6te ni kaje6 li za kakvo ide re4?!?!?!?

PS:ne moga da poviarvam,4e si SAMO na 13!!!!!Tova samo pokazva kolko talantliva i umna si i kakvo te 4aka za napred!!!

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com