Denqt na edin teeneijur.
- cRUSHer_XX
-
Human_Paun4o
Re: eeeeeeeeee
Terziev,kazah ti,4e forumut zaribiava,ti ne viarva6!!!Razkzut na fre6_ kefi maksimalno,maina!?!?!?!V dasklo 6te te pitam dali si go po4el celiaDA_BIZKIT написа:da we i az iskam da vidq kuv e bil toq zavurshek...kat 4uh za kvo stava vapros izglejda si slojil neshto kato PATCH na razkaza na fresh...napishi go pak nqkade tva...High_voltage написа:Еееех админеее! Добре ,че си го трил та да не му гледаме сеира! Баща ми,ти не се меси в разказа , само Фреш го пише! Иначе добър завършек си измислил спор няма...а какви бяха детайлите,защото аз не успях да го видя тоз завършек?Админа бързо е действал (слава боагу)...ba6ta vi написа:e da vi eba tapiq forum kakvo kato sam pisal malko gluposti kvo prosto zavar6ih razkaza za6to trqbva6e da go tarka6 (admine)verno 4e ima6e edna dve gluposti ama tuka se pak da ne sme monasii.ADMINA E MONAH
a iztarkai i tova ta da te priznaq za zubar,monah,detstven pederas(tap si admine) dobre si beh az zavar6il razkaza
e vie kadeto ne ste videli kak e svar6il razkaza prosro svar6i taka.
Lazar pravi sex sas Plamena ama beha zabravili da si slojat prezarvativ i ve4e si imat bebe
i admine ne go trii ako ne si monah
П.П.![]()
![]()
![]()
- Lord of Dragons
-
Mat, da Demon
- cRUSHer_XX
Здравейте!
Какво да ви кажа...по-добре ще е да спра до тук с разказа като го оставя с неясен край както е в повечето класически произведения.Нямам претенции за такова качество.
Това е първото ми дете и си го обичам независимо от лекия сюжет нито пък ще продължа да пиша поръчкови продължения след гаврата с "детето ми" от онзи господин (нямам намерения да ползвам думи от сорта на "идиот" "глупак" и т.н.) но няма да разреша подобни поведения да се повторят.Да не говорим че нарекох повестта "Денят на един тийнейджър" и нямам намерение да се превръща в "Живота на един тийн"
Какво да ви кажа...по-добре ще е да спра до тук с разказа като го оставя с неясен край както е в повечето класически произведения.Нямам претенции за такова качество.
Това е първото ми дете и си го обичам независимо от лекия сюжет нито пък ще продължа да пиша поръчкови продължения след гаврата с "детето ми" от онзи господин (нямам намерения да ползвам думи от сорта на "идиот" "глупак" и т.н.) но няма да разреша подобни поведения да се повторят.Да не говорим че нарекох повестта "Денят на един тийнейджър" и нямам намерение да се превръща в "Живота на един тийн"
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Ne znam ama mai tva beshe nai-dobroto deto moja da napravish, inache kakto kazvash se prevrashta v "Jivota na edin tiin" i shteshe da stane qko tapo, no moje da napravish druga tema....fresh__ написа:Здравейте!
Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
-
Human_Paun4o
Fre6_ ,sega e vreme za VAPROSITE!!!Na kolko si godini,kak se kazva6,tva(pone v na4aloto)realnost li e i mnogo drugi(da pitat ostanalite)!Nadiavam se da prodalji6 da pose6tava6 foruma ili tozi na rivalry-bg.com Nadiavam se i da mi otgovori6 na poslednoTo li4no saob6tenie!Podkrepiam te da zavur6i6i razkaza,makar i s tuga...Nie vsi4ki sme ti blagodarni,4e ni dari s malka 4Ast ot svoiata genialnost!fresh__ написа:Здравейте!
Edno goliamo BLAGODARIA!!!!!
Tvoi veren fen i nadiavam se priatel Human_Paun4o[/b]
Spoko Pauncho shte vi otgovorq:)i za sega nqma da spiram da poseshtavam foruma (e..moje bi
)
No...produljavam da sum na mnenie che e po-dobre razkaza na ostane s nedovurshen krai:) Puk i dori da go zavursha kakuv da e tozi krai ? Imash li ideq?Da se ojenqt i da narodqt deca i vnuci oshte na 14 godini?Da se skarat i vseki da trugne po putq si?Lazar da se vliubi v druga i da zareje Plamena?Ooo ne:) po dobre e da si go ostavq taka a zavursheka ostavqm sami da si izmislite:)
No...produljavam da sum na mnenie che e po-dobre razkaza na ostane s nedovurshen krai:) Puk i dori da go zavursha kakuv da e tozi krai ? Imash li ideq?Da se ojenqt i da narodqt deca i vnuci oshte na 14 godini?Da se skarat i vseki da trugne po putq si?Lazar da se vliubi v druga i da zareje Plamena?Ooo ne:) po dobre e da si go ostavq taka a zavursheka ostavqm sami da si izmislite:)
-
Human_Paun4o
-
Human_Paun4o
Ama i az sum edin slepok...High_voltage написа:Тя го каза още във втория си пост.Maila mi e fresh__2003@abv.bg![]()
Чувствам се прецакан.Чаках толкова време за продължение и изведнъж фреш ни закова като каза,че такова няма да има.А и освен това няма да разкрие инфо около себе си.
Въпроси и отговори
Ето обещах ви и ще изпълня обещанието си
И такаа....
Може би ще разочаровам някои, но не съм от София,а от едно по малко градче,с което много се гордея .В действителност историята не е създадена по истински случай а е сборен образ от няколко други истории + мъничко моя фантазия
както и героите, които също са комбинация от....няколко лица .Както вече ви казах държах всеки от читателите да види малко от себе си в някой от героите за това и те са смесица от няколко характера и т.н.....
И сега отговора на най-интересния въпрос - На колко години съм?
Дано някои които са ме мислили за по-голяма не се шокират
на 13 съм
е...това е. Ако имате други въпроси питайте
И такаа....
Може би ще разочаровам някои, но не съм от София,а от едно по малко градче,с което много се гордея .В действителност историята не е създадена по истински случай а е сборен образ от няколко други истории + мъничко моя фантазия
И сега отговора на най-интересния въпрос - На колко години съм?
Дано някои които са ме мислили за по-голяма не се шокират
е...това е. Ако имате други въпроси питайте
-
Human_Paun4o