Автор |
Съобщение |
Cheska
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 20:20
Slain написа: fresh__ mnoo si po4iva6 dai nqkvo prod1ljenie
По-добре да почакаме малко отколкото fresh да струпа новата част набързо.
___________________________________ Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 21:26
Emi kvo da vi kaja....znam che na mesta sum se olqla i to dosta ima i mnogo prostotii ama taka e nqma bezgreshni hora ne moga da kaja tochna data na publikuvane na moje bi poslednata chast na razkaza no shte gledam da e skroro
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Cheska
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2003 22:20
Е, ама то верно май е по-добре да е по-къс тоя разказ, щото колкото и да е хубав ако го направиш дълъг ше е яко тъпо. Съдейки по това което за сега си написала ти се отдава, аз сега също правя една история но е доста по различна. Успех по-нататък!
___________________________________ Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2003 17:22
fresh__ написа: Emi kvo da vi kaja....znam che na mesta sum se olqla i to dosta ima i mnogo prostotii ama taka e nqma bezgreshni hora ne moga da kaja tochna data na publikuvane na moje bi poslednata chast na razkaza no shte gledam da e skroro
Но защо ще свършва? Дано да има хепиенд. Вълнуващ хепиенд - нещо като кулминация.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2003 17:24
Human_Paun4o написа: Bloagodaria za liubeznia otgovor!
Няма защо, но мисля, че колкото и да си тъп ВСЕ НЯКАК би се сетил, ако решиш да помислиш малко.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2003 22:04
Lord of Darkness написа: fresh__ написа: Emi kvo da vi kaja....znam che na mesta sum se olqla i to dosta ima i mnogo prostotii ama taka e nqma bezgreshni hora ne moga da kaja tochna data na publikuvane na moje bi poslednata chast na razkaza no shte gledam da e skroro Но защо ще свършва? Дано да има хепиенд. Вълнуващ хепиенд - нещо като кулминация.
moje bi da..moje bi ne
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 00:24
Бе незнам но не ми се иска да свършва-разказа е много як и това е една(от 3-те)теми които посещавам най-често в този форум.Иначе разказа става много як.
Не отговори обаче на един въпрос-как попадна във форума(копуваш ли си PCMania etc.?).
BF
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 19:35
CrazyCobra написа: Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =)
Страшно ме обърквате!От начало 60% от читателите са на мнение че разказа трябва да върви към края си а сега ми твърдите обратното ще видя какво мога да направя по въпроса но нищо не обещавам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Ное 2003 22:50
fresh__ написа: CrazyCobra написа: Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =) Страшно ме обърквате!От начало 60% от читателите са на мнение че разказа трябва да върви към края си а сега ми твърдите обратното ще видя какво мога да направя по въпроса но нищо не обещавам Kakvoto i da napravi6,te podkrepiam
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Ное 2003 14:47
Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...).
Фреш, това на аватара ти ли си ? Ако си ти искам да се запознаем:):)
За разказа, еми много е хубав, ако и по-често идваха продълженията (еее много искам:))
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 15:02
Icewarrior написа: Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...). Фреш, това на аватара ти ли си ? Ако си ти искам да се запознаем:):) За разказа, еми много е хубав, ако и по-често идваха продълженията (еее много искам:)) RedBull ne e alkohol,TOI DAVA KRILA!!!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 16:58
Human_Paun4o написа: Fre6,po edno vreme razkazut stana malko glupav i dosaden(4astta,v koiata gadniarut ot klasa na Lazar celuna Plamena),NO poslednite 2 4asti sa v duha na na4aloto na razkaza!!!Super Iaki!!!Vapros:Fre6 ti kak popadna vav foruma,PCMania li 4ete6???A igri djitka6 li(koi?)?Aide sus zdrave i produljavai vse taka!!!I neka silata da bude s teb...
Znam che na mesta dosta oglupq no....
Ne sum koi znae kolko zakleta fenka na igrite, no ot vreme na vreme igraq na nqkoq druga igrichka..spored nastroenieto...Za foruma nauchih po podrobno ot edin priqtel puk spisanieto za sega ne kupuvam
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 17:02
Icewarrior написа: Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...). Фреш, това на аватара ти ли си ? Ако си ти искам да се запознаем:):) За разказа, еми много е хубав, ако и по-често идваха продълженията (еее много искам:)) \
ти как мислиш
|
|
|
|
|
Icewarrior
|
|
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2003 18:01
Еее Фреш, много неточен отговор даваш:), аз мисля че не си ти затова питам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2003 15:54
Icewarrior написа: Еее Фреш, много неточен отговор даваш:), аз мисля че не си ти затова питам.
А защо си сигурен, че тя не е нещо по-добро от тази на аватара?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Ное 2003 13:11
|
|
|
|
|
DA_BIZKIT
|
|
|
|
Заглавие: Re: eeeeeeeeee Публикувано на: 15 Ное 2003 00:39
High_voltage написа: ba6ta vi написа: e da vi eba tapiq forum kakvo kato sam pisal malko gluposti kvo prosto zavar6ih razkaza za6to trqbva6e da go tarka6 (admine)verno 4e ima6e edna dve gluposti ama tuka se pak da ne sme monasii.ADMINA E MONAH
a iztarkai i tova ta da te priznaq za zubar,monah,detstven pederas(tap si admine) dobre si beh az zavar6il razkaza e vie kadeto ne ste videli kak e svar6il razkaza prosro svar6i taka. Lazar pravi sex sas Plamena ama beha zabravili da si slojat prezarvativ i ve4e si imat bebe i admine ne go trii ako ne si monah Еееех админеее! Добре ,че си го трил та да не му гледаме сеира! Баща ми,ти не се меси в разказа , само Фреш го пише! Иначе добър завършек си измислил спор няма...а какви бяха детайлите,защото аз не успях да го видя тоз завършек?Админа бързо е действал (слава боагу)... П.П.
da we i az iskam da vidq kuv e bil toq zavurshek...kat 4uh za kvo stava vapros izglejda si slojil neshto kato PATCH na razkaza na fresh...napishi go pak nqkade tva...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2003 09:47
Новата част е отвратителна, жалка имитация, пълна боза, колосална излагация. При това едва я прочетох на латиница. Фреш, защо оставяш някви перверзни смотаняци да ти барат разказа? Ако бях модератор, тая част бих я изтрил, защото е подигравка с цялата поредица досега. Не знам дали си искала такъв да е сюжета, но липсата на каквито и да са писателски умения е очевидна. Нещо повече, личи си идеята на последната част - думи като К*Р, П***А, С**С са написани с главни букви, сякаш целия смисъл на епизода се върти около тях. Просто не струва... а ти можеше да я направиш най-добрия епизод до сега...
|
|
|
|
|
JOHNY_B
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2003 16:15
къде го видя тва ве
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2003 17:22
JOHNY_B написа: къде го видя тва ве
Ааа... значи Админа го е разкарал. Добре, защото последната част, която беше неписана не от Фреш, беше пълна боза. Добре че са я изтрили.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|