По-добре да почакаме малко отколкото fresh да струпа новата част набързо.Slain написа:fresh__ mnoo si po4iva6
dai nqkvo prod1ljenie
Denqt na edin teeneijur.
Е, ама то верно май е по-добре да е по-къс тоя разказ, щото колкото и да е хубав ако го направиш дълъг ше е яко тъпо. Съдейки по това което за сега си написала ти се отдава, аз сега също правя една история но е доста по различна. Успех по-нататък!
Por desgracia, los tontos son tontos y no se pueden cambiar.
Но защо ще свършва? Дано да има хепиенд. Вълнуващ хепиенд - нещо като кулминация.fresh__ написа:Emi kvo da vi kaja....znam che na mesta sum se olqla i to dosta ima i mnogo prostotii ama taka e nqma bezgreshni horane moga da kaja tochna data na publikuvane na moje bi poslednata chast na razkaza no shte gledam da e skroro
moje bi da..moje bi neLord of Darkness написа:Но защо ще свършва? Дано да има хепиенд. Вълнуващ хепиенд - нещо като кулминация.fresh__ написа:Emi kvo da vi kaja....znam che na mesta sum se olqla i to dosta ima i mnogo prostotii ama taka e nqma bezgreshni horane moga da kaja tochna data na publikuvane na moje bi poslednata chast na razkaza no shte gledam da e skroro
Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
Страшно ме обърквате!От начало 60% от читателите са на мнение че разказа трябва да върви към края си а сега ми твърдите обратнотоCrazyCobra написа:Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп
Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =)
-
Human_Paun4o
Kakvoto i da napravi6,te podkrepiamfresh__ написа:Страшно ме обърквате!От начало 60% от читателите са на мнение че разказа трябва да върви към края си а сега ми твърдите обратнотоCrazyCobra написа:Нее ... не искаме :Пп Ако е 'сапуенан опера' треа да излиза епизод на час , че иначе няма да е интереснО :пп
Давай само така , разказа е много добър , дано скоро стане това , което трябваше да стане на купона =)ще видя какво мога да направя по въпроса но нищо не обещавам
- Icewarrior
- Обратна връзка:
Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...).
Фреш, това на аватара ти ли си ? Ако си ти искам да се запознаем:):)
За разказа, еми много е хубав, ако и по-често идваха продълженията (еее много искам:))
За разказа, еми много е хубав, ако и по-често идваха продълженията (еее много искам:))
-
Human_Paun4o
RedBull ne e alkohol,TOI DAVA KRILA!!!Icewarrior написа:Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...).
Znam che na mesta dosta oglupq no....Human_Paun4o написа:Fre6,po edno vreme razkazut stana malko glupav i dosaden(4astta,v koiata gadniarut ot klasa na Lazar celuna Plamena),NO poslednite 2 4asti sa v duha na na4aloto na razkaza!!!Super Iaki!!!Vapros:Fre6 ti kak popadna vav foruma,PCMania li 4ete6???A igri djitka6 li(koi?)?Aide sus zdrave i produljavai vse taka!!!I neka silata da bude s teb...
Ne sum koi znae kolko zakleta fenka na igrite, no ot vreme na vreme igraq na nqkoq druga igrichka..spored nastroenieto...Za foruma nauchih po podrobno ot edin priqtel puk spisanieto za sega ne kupuvam
\Icewarrior написа:Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...).
ти как мислиш
- Icewarrior
- Обратна връзка:
-
Human_Paun4o
TI SI,TI SI,TI SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!fresh__ написа:\Icewarrior написа:Ако не се лъжа РедБул-а си е алкохол, смеска от незнам си кфо с незнам какъв алкохол беше.Единствената енергийна напитка, която съм пил и която е без алкохол е Кока-Кола Бърн(нещо не ми хареса много и не усетих действието и де...).
ти как мислиш
Re: eeeeeeeeee
da we i az iskam da vidq kuv e bil toq zavurshek...kat 4uh za kvo stava vapros izglejda si slojil neshto kato PATCH na razkaza na fresh...napishi go pak nqkade tva...High_voltage написа:Еееех админеее! Добре ,че си го трил та да не му гледаме сеира! Баща ми,ти не се меси в разказа , само Фреш го пише! Иначе добър завършек си измислил спор няма...а какви бяха детайлите,защото аз не успях да го видя тоз завършек?Админа бързо е действал (слава боагу)...ba6ta vi написа:e da vi eba tapiq forum kakvo kato sam pisal malko gluposti kvo prosto zavar6ih razkaza za6to trqbva6e da go tarka6 (admine)verno 4e ima6e edna dve gluposti ama tuka se pak da ne sme monasii.ADMINA E MONAH
a iztarkai i tova ta da te priznaq za zubar,monah,detstven pederas(tap si admine) dobre si beh az zavar6il razkaza
e vie kadeto ne ste videli kak e svar6il razkaza prosro svar6i taka.
Lazar pravi sex sas Plamena ama beha zabravili da si slojat prezarvativ i ve4e si imat bebe
i admine ne go trii ako ne si monah
П.П.![]()
![]()
![]()
Новата част е отвратителна, жалка имитация, пълна боза, колосална излагация. При това едва я прочетох на латиница. Фреш, защо оставяш някви перверзни смотаняци да ти барат разказа? Ако бях модератор, тая част бих я изтрил, защото е подигравка с цялата поредица досега. Не знам дали си искала такъв да е сюжета, но липсата на каквито и да са писателски умения е очевидна. Нещо повече, личи си идеята на последната част - думи като К*Р, П***А, С**С са написани с главни букви, сякаш целия смисъл на епизода се върти около тях. Просто не струва... а ти можеше да я направиш най-добрия епизод до сега...