DOOM
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: DOOM
Това го схващам, все пак при DooM/DooM 2 враговете са направени от по няколко спрайта. Тук става въпрос за високополигонни модели, с какви ли не текстури, UV мапове и т.н. Логично е. И все пак - 12 врага лимит... Дейба тия конзоли, дейба... 
¯\_(ツ)_/ ¯
Откъм атмосфера на нивата е красив хорър, обаче откъм противници имаме екшън-комедия. И все пак формулата някак се е получила.
Противниците са пресъздадени от първите дуумове. Аркаден шутер. Иначе лимита на противници според мен не е заради конзолите. Просто ако станат прекалено много противниците ще се бъгне или ще стане тъпо понеже няма да могат да се движат по новото а в новия дуум това е чара. Няма шутер с толкоз раздвижени противници до сега.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Аз продължавам да се чудя как е възможно един човек да създаде такъв гениален модел като Revenant-a и друг да направи тоя смешен Mancubus. И се оказах прав че тея скапани модели са на Hugo Martin. И той има добри като примерно Lost Soul-а, но някои са супер смотани и не е трябвало да ги допускат във финалната версия.
Неам идея тоя Alex Palma кой е обаче е гений. В смисъл вероятно и той е нов, а виж как е направил тея неговите модели да са точно квито трябва да бъдат, взел е духа от класиката.
Неам идея тоя Alex Palma кой е обаче е гений. В смисъл вероятно и той е нов, а виж как е направил тея неговите модели да са точно квито трябва да бъдат, взел е духа от класиката.
- the_presator
- В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Един въпрос към тея щастливци дето я играят ;д
Има ли АИ-то, зададено да се бият по между си както в първите игри, ако примерно някой уцели друг по погрешка? И ако го има добре ли е направено, среща ли се често. Някъде мернах некво видео как един голем бие други ама не съм сигурен да не е некъв монтаж, затова питам.
(сиг се издадох че не съм още чел ревюто на PC мания, ама по после ще го прочета)
Има ли АИ-то, зададено да се бият по между си както в първите игри, ако примерно някой уцели друг по погрешка? И ако го има добре ли е направено, среща ли се често. Някъде мернах некво видео как един голем бие други ама не съм сигурен да не е некъв монтаж, затова питам.
(сиг се издадох че не съм още чел ревюто на PC мания, ама по после ще го прочета)
Да, от време на време виждам разни гадини как се млатят помежду си, но не знаех, че е заради "не стреляй по мене бе идиот!".Найн Инч Нейлс написа:Един въпрос към тея щастливци дето я играят ;д
Иначе АИ-то е много добре написано. Гадовете нон стоп се опитват да ти влизат и да те заобикалят, включително и най-тромавите такива. Високи платформи итн не ги ограничават. Трудно можеш да кемпиш.
Иначе моите впечатления от играта са изключително добри. Сингъла направо изкърти, дори и сторито е добро, ако седнеш да задълбаваш. Мултито нещо не ме грабна, а и не мога да му се надъхам, щото съм тъп кежуъл и само ми късат трътката в мачовете.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- doggymien4o
- В момента играе: Квот фана
Е сега вече прилича на DooM 
жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака
...master freakout...
...the world is full of shit...
...master freakout...
...the world is full of shit...
- shub niggurat
- Обратна връзка:
взех си играта с 40-те процента намаление сега + некви евраци от стийм уолета дет имах и ми излезе близо 50 кинта, ай регрет нотинг 
джумерки
Играх преди няколко дена демото на PS4 - да струва си 
https://www.youtube.com/watch?v=ua-f0ypVbPA
https://www.youtube.com/watch?v=1g-7-dFXOUU
Музиката в играта ме убеди да си набавя играта скоро, от 5 дена я въртя и не писва. Поклон пред всичките схеми, дето е правил пичът, за да създаде този саундтрак.

![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=1g-7-dFXOUU
Музиката в играта ме убеди да си набавя играта скоро, от 5 дена я въртя и не писва. Поклон пред всичките схеми, дето е правил пичът, за да създаде този саундтрак.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
Ами той Ромеро каза, че според него ще бъде голям успех новия Дуум... е позна, ама то тва е почти като да кажеш че сутринта ще изгрее слънцето, в смисъл при тея пари дето са вложени. Ид е огромно студио, там има такива пари, че ми е бедна фантазията. Колкото и да хайтвам Бетесда бая наливат. Виж и сега, че са започнали Quake от поне година. Да правиш 2 игри едновременно иска бая хора.
Аз ако се опитам да говоря/мисля от името на Ромеро и Кармак... според мен единствено част от дизайна не ме кефи, най вече на чудовищата. Но това е нормално, защото хората са нови, в част от нещата са уцелили по най добрия начин да пресъздадат класиките в друга част фейл.
Новия Куейк е голяма надежда. И аз съм разочарован, че няма да е сингъл, макар че не исках рийбут на единицата, а на двойката, за разлика от повечето дето искат 1. Но ми харесва идеята. Защо? Защото ид имат голяма база от супер разнообразни герои от Q2 и Q3 които са не по малко легендарни и уникални от тези на Близард. От край време съм привърженик и мисля че съм говорил за това бая пъти в миналото - да гледат и да се учат от RPG и ММО игрите защото това са най успешните. С въвеждането на герои и уникални умения ще се въведе дълбочина и разнообразие което винаги е липсвало в FPS. Въпроса е дали ще успеят??? Примерно в RAGE въвеждането на RPG елементи беше голям фейл, защото просто беше зле реализирано, като пример ще дам само икономиката и безбройните абсолютно безсмислени предмети с които нищо не можеш да правиш само да ги продадеш което също е почти безсмисъл ;д Примерно бутилки дето не можеш да пиеш, книги дето не можеш да четеш и тн. В това няма как да преборат Близард. Но пък те са номер 1 в механиките като на стрелба, движение и тн.
Интересно ми е до къде ще навлязат, на колко дълбоко. Видяхме примерно телепорт, чардж и общо взето по едно умение. Това ли ще е? Просто по 1,2 умения на герой? Не знам... много ми е интересно какво правят, но ще е бая трудно да направят това дето направи Близард в Overwatch.
Иначе не мисля че копират. Склонен съм да вярвам на Тим, той каза че са започнали да правят играта отдавна, (преди Overwatch) и тя има работеща версия... вече е пробвана от играчи на QuakeLive.
Аз ако се опитам да говоря/мисля от името на Ромеро и Кармак... според мен единствено част от дизайна не ме кефи, най вече на чудовищата. Но това е нормално, защото хората са нови, в част от нещата са уцелили по най добрия начин да пресъздадат класиките в друга част фейл.
Новия Куейк е голяма надежда. И аз съм разочарован, че няма да е сингъл, макар че не исках рийбут на единицата, а на двойката, за разлика от повечето дето искат 1. Но ми харесва идеята. Защо? Защото ид имат голяма база от супер разнообразни герои от Q2 и Q3 които са не по малко легендарни и уникални от тези на Близард. От край време съм привърженик и мисля че съм говорил за това бая пъти в миналото - да гледат и да се учат от RPG и ММО игрите защото това са най успешните. С въвеждането на герои и уникални умения ще се въведе дълбочина и разнообразие което винаги е липсвало в FPS. Въпроса е дали ще успеят??? Примерно в RAGE въвеждането на RPG елементи беше голям фейл, защото просто беше зле реализирано, като пример ще дам само икономиката и безбройните абсолютно безсмислени предмети с които нищо не можеш да правиш само да ги продадеш което също е почти безсмисъл ;д Примерно бутилки дето не можеш да пиеш, книги дето не можеш да четеш и тн. В това няма как да преборат Близард. Но пък те са номер 1 в механиките като на стрелба, движение и тн.
Интересно ми е до къде ще навлязат, на колко дълбоко. Видяхме примерно телепорт, чардж и общо взето по едно умение. Това ли ще е? Просто по 1,2 умения на герой? Не знам... много ми е интересно какво правят, но ще е бая трудно да направят това дето направи Близард в Overwatch.
Иначе не мисля че копират. Склонен съм да вярвам на Тим, той каза че са започнали да правят играта отдавна, (преди Overwatch) и тя има работеща версия... вече е пробвана от играчи на QuakeLive.
Добре при цялото ми уважение към новия Doom, ако вземем дори най-шашкащата версия - тази на най-висока трудност (https://www.youtube.com/watch?v=P6J352J_RG8) пак бледнее в сравнение със зверския kick на патлаците от този мод:
https://www.youtube.com/watch?v=-8erThH8V7Q
Някак си Brutal Wolfenstein прави оръжията в новия дуум да изглеждат пластмасови все едно са от overwatch, като и едновременно в него мога да кажа, че се чувства разстрелът на хора, а не просто стреляне по врази.
Бтв desudesudesu, какво дафак каза, все едно да кажеш, че инженер е хипстър, задето ти говори за физика на бетонните плочи. Това му е работата на композитора - да разбира (да си има идея сиреч) от тия странни за нас, простолюдието, термини и да доказва като си прилага тези знания, както и е направил човекът.
https://www.youtube.com/watch?v=-8erThH8V7Q
Някак си Brutal Wolfenstein прави оръжията в новия дуум да изглеждат пластмасови все едно са от overwatch, като и едновременно в него мога да кажа, че се чувства разстрелът на хора, а не просто стреляне по врази.
Бтв desudesudesu, какво дафак каза, все едно да кажеш, че инженер е хипстър, задето ти говори за физика на бетонните плочи. Това му е работата на композитора - да разбира (да си има идея сиреч) от тия странни за нас, простолюдието, термини и да доказва като си прилага тези знания, както и е направил човекът.