DOOM
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- В момента играе: Serious Sam
- Обратна връзка:
Re: DOOM
Ама май ще има да го чакаме 
http://assets.vg247.com/current//2014/0 ... 90x600.jpg
Ако това е истина,ще излезе най - рано 2017.
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Значи 2017 е истината.Nreth написа:Ама май ще има да го чакаме
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Тогава очаквам и продължението на The New Order,някакъв Serious Sam, а ако има и Painkiller...но това са само мечти 
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Само SS4 може да ме хайпне повече в момента. А дано избомбят нещо до края на Е3.
БТВ - DooM 3 беше анонсиран 1999-та, а излезе 2004-та.
БТВ - DooM 3 беше анонсиран 1999-та, а излезе 2004-та.
¯\_(ツ)_/ ¯
- Charcharo
- В момента играе: World of Tanks
Metro Last Light - Обратна връзка:
Serious Sam 4 ще имаNreth написа:Тогава очаквам и продължението на The New Order,някакъв Serious Sam, а ако има и Painkiller...но това са само мечти
Wolfenstein: The Newer Order
Иначе DooM 3 беше анонсиран 1999 и първо видео 2002
Дано Unreal Tournament-а да е на ниво,че да запълним времето 
- BaronZlovon
- В момента играе: junglist
- Найн Инч Нейлс
- В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
- Обратна връзка:
Малко са променили дизайна, излизат от техните граници. Малко ми напомня Blizzard style в най добрия смисъл. А звука от вратата кърти
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Мдам, с тия въртящи се дюзиTen Bears написа:Малко са променили дизайна, излизат от техните граници. Малко ми напомня Blizzard style в най добрия смисъл. А звука от вратата кърти
¯\_(ツ)_/ ¯
По принцип не съм почитател на жанра, но 3-ката съм я превъртал няколко пъти. Надявам се и 4-ката да е като нея.
Най-силното нещо на тоя Е3 тази година 
It is said that ignorance is bliss. Tell me, is that true for you? Then how peaceful it must be for you to have a mind unburdened by thought!
- Найн Инч Нейлс
- Обратна връзка:
Остава малко повече от месец да тръпнем в очакване.. и най хубавото, че нищо, нищичко не се знае. Ква ще е бетата, какъв ще е енджина(id Tech 5.5 или дори 6, но се съмнявам ако е нов енджина да предложи мноого чудовища), какъв геймплей.... въобще колко по не се знае по ми се иска да дойде момента в който да я видим най сетне. Сложна работа ейй... няма начин да удовлетвори всички...
Поне най после знаем със сигурност - QuakeCon 14 ще е DOOMconа! Незнам, спрях да ги броя от колко години чакам да я видиме, поне 4,5 години обещаваха да я покажат. Толкова са длъжници, че незнам дали е възможно въобще да се направи нещо което да оправдае тея очаквания, още повече на такова IP...
edit: btw трябва да призная, че винаги ми се е искало да стане това което се загатва от тийзъра... да наподобяват Blizzard с дизайна. Някои от чудовищата в Doom3 нямаха тоя сериозен вид който ми се иска. Абе Blizzard са невероятни в това, явно съм им голям фен. А и те си правят най добрите трейлъри, то тва незнам дали някой може да го оспори, понякога ми се иска цял филм да направят.
Поне най после знаем със сигурност - QuakeCon 14 ще е DOOMconа! Незнам, спрях да ги броя от колко години чакам да я видиме, поне 4,5 години обещаваха да я покажат. Толкова са длъжници, че незнам дали е възможно въобще да се направи нещо което да оправдае тея очаквания, още повече на такова IP...
edit: btw трябва да призная, че винаги ми се е искало да стане това което се загатва от тийзъра... да наподобяват Blizzard с дизайна. Някои от чудовищата в Doom3 нямаха тоя сериозен вид който ми се иска. Абе Blizzard са невероятни в това, явно съм им голям фен. А и те си правят най добрите трейлъри, то тва незнам дали някой може да го оспори, понякога ми се иска цял филм да направят.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Да, освен трейлърите - всичко друго им куца. SCII визуално мяза на WarCraft 3 с нови ефекти...Ten Bears написа:Остава малко повече от месец да тръпнем в очакване.. и най хубавото, че нищо, нищичко не се знае. Ква ще е бетата, какъв ще е енджина(id Tech 5.5 или дори 6, но се съмнявам ако е нов енджина да предложи мноого чудовища), какъв геймплей.... въобще колко по не се знае по ми се иска да дойде момента в който да я видим най сетне. Сложна работа ейй... няма начин да удовлетвори всички...
¯\_(ツ)_/ ¯
Абе мен тоя нов кибердемон ми се струва малко претруфен, ама да видиме. Дано играта да е по екшън аркадна като първите думове и по малко като тройката, която си беше хорър сървайвъл направо.
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
-
Serious Sam
- Горд Пролетарий
- Обратна връзка:
Хорър кура ми янко. Беше морско свинче - нито беше морско, нито пък свинче.
А жалкото подобие на мултиплеър даже няма да го коментирам.
Добра игра, но нищо повече.
А жалкото подобие на мултиплеър даже няма да го коментирам.
Добра игра, но нищо повече.
¯\_(ツ)_/ ¯
абе ако дуум 3 не е хорър то не знам коя игра е. Аз от тая игра си увредих психиката
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.