Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие: Re: DOOM
Публикувано на: 17 Сеп 2015 14:39

hyper` написа:
http://hategame.com/bethesda-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B7%D0%B0-fallout-4-%D0%BE%D1%82-id-software/

nine inch nails ще позеленее че не може да каже нищо сега ахахахаха ебати иронията

абе hyper ти знаеш ли от колко време го говоря това???? Сигурно ти и некои други тук които ползват тоя форум сте го чели от мен десетки пъти... ма мани че точно тва съм писал, ами погледни от друга гледна точка... че е истина!!? След като тоя гордия малък олигофрен Хауърд го признава... явно е че и гъншутинга и бойна система suck-ват и те си го знаят... въпроса е защо нищо не се направи до сега. Айде тва е бая сложно, но кажи ми за анимациите, защо излгеждат толко смотано героите(в смисъл като движения) и неможе да се играе от 3rd person...
И фенчетата заблудени ... като му кажеш, абе глей ква дървена стрелбата в F3 той ти вика абе бегай си играй FPS-и, шутъри тва не е за теб, сбъркал си играта... оправдания че видиш ли тва е RPG и затова е толко зле в това отношение. Мех... просто хората са си некадърни, както съм го казвал 100 пъти.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 17 Сеп 2015 15:04

ето цитат кво съм говорил преди месеци:
Цитат:
И в Fallout вижте как изглеждат оръжията от първо лице. Не само гъншутинга ами и това как излгеждат, все едно държиш бормашина, нито анимация им като хората. Сравнете с RAGE. Не говоря и не коментирам нищо друго, казвам само как се усещат оръжията в RAGE и как изглеждат и съответно в Fallout3. И кво??? Фена ще ми каже "Абе ти сравняваш FPS с RPG".. пълни глупости, явно не ме разбираш кво имам в предвид. Не е задължително като е RPG да е дървения. И като добавиш и "заровете"... Ok нека си има VATS ама да се обърнат към id да ги научат как се прави шутинг, така че да е кеф и алтернатива на VATS за тея като мен които не ги кефи тая като в "походова стратегия" измишльотина. Спираш времето, избираш нещо си там крак туй онуй и онова метка зарове я уцели я не. Убиване на всяква динамика и нищо зависещо от теб.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2015 20:46

Добре, замисли се, Фо3 е първата игра с някаква стрелба на Бетесда, никой никога не е твърдял, че е някакъв много добрия, защото е там, колкото да имаш избора и да работи in the general caseи затова е грешно да се сравнява с игри, в които 90% от времето избиваш паплач. Сега се замисли, че още с втората игра решават да го подобрят и то не как да е, ами с помощта на едни от най-добрите в жанра. Смисъл поне правилния подход не можеш да им отречеш. ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Окт 2015 18:15

https://www.facebook.com/doom/videos/1211210075562340/ Мултите не изглежда никак зле. Направо като нов куейк си изглежда в мп, особено тоя като фана релгъна.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Окт 2015 21:34

Леле колко е зле дизайна на повечето оръжия, не е истина! Все едно е UnrealTournament, същите бургии държи. Баси тва не е ид вече, нищо общо.
И само на мен ли ми се струва мега бавната? Накрая ще се окаже както винаги, че конзолите ебаха майката на PC гейминга. Нито тоя СнапМап ще е като хората нито мултито, след като ще се играе между различните платформи... ти става ясно. Как виждаш онея ботове с контолера да играе срещу клавиатура и мишка? Нали ще е гавра пълна...
Абе ебаси мавата .... тоя свет не е това което очаквах. Ид е история.

edit: сори за емоционалния пост, нещо съм нервен, не е насочен към никой, просто разсъждавам. баси

едит: дори да не се играе между различните платформи, нещо съм разочарован.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2015 00:46

Мен лично на куейк 3 ми прилича, не на ънриал.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 24 Окт 2015 21:42

Играта наистина се очертава като конзолен шит, що се касае до скорост и свобода на движенията. Освен това тия цифрички, които излизат при всеки изстрел адски много ме дразнят. Гласа на advisor-a прилича на този от Quake Live. Quad Damage. Нищо собствено. Играта преспокойно можеше да е и Quake.

Дизайна на оръжията обаче ми харесва. Виждам нови оръжия, алтернативни режими и най-накрая свястна невидимост a la predator. :D

Когато си ъпгрейдна щайгата някой ден задължително ще я пробвам, без значение каква боза ще е.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2015 21:46

Сега гледах демо на алфата на новия UT. Doom-a енджина изглежда доста по добре, по детайлно, без да имам в предвид high res текстури, просто по завършен вид, повече обекти,детайли.. но с едно НО... тая светлина в новия Unreal създава невероятно реалистично усещане за открито. Всичко около картата, тая река и тн е лесно да не нагласи защото на практика е статично, но осветлението което го имаше в 3DS Max, не му помня името е невероятно. И някъде чух коментар че напомнял на Doom новия UT. И верно като видях всички тея асансьори. Не е ли ирония... аз казах че новия Doom ми наподобява по някъв начин на UT, а друг геймър пък в чата на тоя дето стриймваше новия UT каза че носи усещане за Doom. Явно и 2те студиа които правят тея игри... са играли доста от конкуренцията.
И сега един ден след като ги гледах и двете игри изглеждат обещаващо. Очертава се битката на титаните ака UT vs Quake III Arena 99--та. Дали ще има наистина такава битка отново?? ... Все пак се кефа, че Doom е и сингъл точно толкова колкото е мулти. Едно голямо предимство е това за мен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2015 09:57

Лично на мен хич подобно не ми изглежда ънриала с дуума ма всеки с впечатленията си. Ънриала е опън алфа още от преди една година може да го играем заедно ако искате. Идеята при ънриала е че го прави малак екип и ще е отворен за комюнитито да прави играта. Безплатна отворена игра. Също движението в ънриал https://www.youtube.com/watch?v=AnYiOocA6IE&list=PLC7LX1Iyxa-lQVb2A-Ye-quR1AaF3jMKd&index=11 е много по-адванс. В дуум до колкото виждам пак са сложили двоен скок, да можеш да се хващаш за ръбове и тн, което ще раздвижи нещата. Иначе това дето го разправята конзолеш шутер ала бала е пълен шит. Една от най-добрите игри за мултиплеър, хало е най-конзолния шутер. Лично за мен в дуума досега силгълпеъра винаги е бил на първо място, но като гледам тези тестове дето правят с мултито си мисля че този път ще се опитат да смеясят дуум с куейк и да се получи 2 в 1. Нещо като в куейк 2 яка кампания с яко мулти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Яну 2016 18:18

iddqd написа:
Мен лично на куейк 3 ми прилича, не на ънриал.

И мен ме върна в спомените за куейк 3 с малкото разнообразие в системата на оръжията, но аз така или иначе я чакам заради сънгълa.

Профил

Публикувано на: 09 Яну 2016 15:00

Баш Куейк 2 си е мултито аз чат-пат цъкам алфата

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 10 Яну 2016 12:02

На мен ми изглежда твърде конзолна :roll:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 29 Яну 2016 03:08

Аз имах някакви детски мечти, че ще е Brutal Doom, но засега си ми изглежда като 3-ката.

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Фев 2016 14:28

Винаги съм говорил против IGN, обаче това ревю което правят на новия трейлър е най доброто нещо което съм гледал от доста време. Такива кратки трейлъри е трудно да хванеш всички детайли... е тук уцелиха 10-ката IGN. Браво.
Enjoy как се вика:
https://www.youtube.com/watch?v=m-Lq77sPiO4

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 12 Фев 2016 23:59

Общо взето нищо не казаха става дума дори не знаеха че това оръжие е релгън дето се чудат кво е. Ако са гледали мултиплеър трейлара или недай боже са играли алфата можеби щяха да занят кво е.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2016 00:31

Според вас какъв ще е финалния бос в DooM? Spider mastermind? Icon of Sin? Motherdemon? Или нещо качествено ново?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2016 12:23

mi paiaci oshte ne sa pokazali, nadali paqk shte e poslednia boss prosto ne e dostatachno epichno. To paiak mai na ultimat doom beshe posleden bos, ama ne sum sigoren to izlizaha novi epizodi i tn. Sushto taka na doom 4 dosta ot gadovete shte doidat s ekspanjuni, taka che ne se ochudvam ako izobshto niama paqci v nachaloto. Kiber demon shte ima boss, ama mai niama da e posleden sudeiki po purvite klipove. Icon of sinn ne mi se viarva da go kopirat to ne e otdelen boss tova a prosto mee ot obiknoveni gadove. Inache kolkoto i da izglejda kato klasiceskia doom noviat treilur, to samata igra nadali shte e tolkoz blizka do originala. Vse pak treilara mogat da go nagodiat da izglejda tochno kakto iskat.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Фев 2016 20:32

Неам идея къв ще е, но предполагам, че нещо с подобна механика на icon of sin и последния бос в The Old Blood. Аз не харесвам тея тип босове, демек некви големи които стоят неподвижно. Първо в RAGE видяхме нещо от тоя вид, последно в The Old Blood. Не знам защо ми напомня все на WOW, май blizz правят все още подобни босове. Но кое харесвам в тея, както примерно в пърия от рода - Icon of Sin... прииждащи вълни от демони, това за мен е готиното, динамика и не ти оставя миг спокойствие. Но ме дразни като немаш идея кво правиш, както в The Old Blood, нито съм чел кво се прави, ква тактика и тн. и си немаш идея. Пуцаш нещо там... тва дразни, ако е безидейно направено. Яко е ако боса има фази както в WOW, 1ва, 2ра или даже и 3та фаза да става по труден. Абе може се направи нещо и дано го направят, епично.
Последното ниво в RAGE е нечовешки добро, едно от най епичните места дето съм бил, заедно с гласа на Nexus computer(или както се казва гласа който е нечовешки, не намерих видео или wiki инфо за жалост), но имаше огромна критика, че играта е без финален бос, така че се предполага че Doom ще има голям финал.

Профил Skype

Горд Пролетарий
Аватар
Публикувано на: 30 Мар 2016 18:24

В играта ще е и Spider Mastermind. Един пич от Seriously! се опитва да екстрактне враговете и да ги подкара под Serious Engine 3.5 и намерил файлове (текстури само) за Spider Mastermind - представлявал нещо като Маледикт от RoE - лице, което се подава от гигантска уста.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Апр 2016 14:22

Нямах никви очаквания към мултито, а то се оказва нещо огромно. Тази игра може да върне ид в esports игрите. Next gen QuakeIIIArena... представям си как ще пасне на професионалните играчи като Fatal1ty и Cooller. Очертава се лудница ако доразвият мултито, защото картите ми се струват малко и някои нови модове.

https://www.youtube.com/watch?v=JbYnaf3Zi5o

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com