абе hyper ти знаеш ли от колко време го говоря това???? Сигурно ти и некои други тук които ползват тоя форум сте го чели от мен десетки пъти... ма мани че точно тва съм писал, ами погледни от друга гледна точка... че е истина!!? След като тоя гордия малък олигофрен Хауърд го признава... явно е че и гъншутинга и бойна система suck-ват и те си го знаят... въпроса е защо нищо не се направи до сега. Айде тва е бая сложно, но кажи ми за анимациите, защо излгеждат толко смотано героите(в смисъл като движения) и неможе да се играе от 3rd person...hyper` написа:http://hategame.com/bethesda-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B7%D0%B0-fallout-4-%D0%BE%D1%82-id-software/
nine inch nails ще позеленее че не може да каже нищо сега ахахахаха ебати иронията
И фенчетата заблудени ... като му кажеш, абе глей ква дървена стрелбата в F3 той ти вика абе бегай си играй FPS-и, шутъри тва не е за теб, сбъркал си играта... оправдания че видиш ли тва е RPG и затова е толко зле в това отношение. Мех... просто хората са си некадърни, както съм го казвал 100 пъти.