Автор |
Съобщение |
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 17 Сеп 2015 14:39
hyper` написа: http://hategame.com/bethesda-%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%89-%D0%B7%D0%B0-fallout-4-%D0%BE%D1%82-id-software/
nine inch nails ще позеленее че не може да каже нищо сега ахахахаха ебати иронията абе hyper ти знаеш ли от колко време го говоря това???? Сигурно ти и некои други тук които ползват тоя форум сте го чели от мен десетки пъти... ма мани че точно тва съм писал, ами погледни от друга гледна точка... че е истина!!? След като тоя гордия малък олигофрен Хауърд го признава... явно е че и гъншутинга и бойна система suck-ват и те си го знаят... въпроса е защо нищо не се направи до сега. Айде тва е бая сложно, но кажи ми за анимациите, защо излгеждат толко смотано героите(в смисъл като движения) и неможе да се играе от 3rd person... И фенчетата заблудени ... като му кажеш, абе глей ква дървена стрелбата в F3 той ти вика абе бегай си играй FPS-и, шутъри тва не е за теб, сбъркал си играта... оправдания че видиш ли тва е RPG и затова е толко зле в това отношение. Мех... просто хората са си некадърни, както съм го казвал 100 пъти.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 17 Сеп 2015 15:04
ето цитат кво съм говорил преди месеци: Цитат: И в Fallout вижте как изглеждат оръжията от първо лице. Не само гъншутинга ами и това как излгеждат, все едно държиш бормашина, нито анимация им като хората. Сравнете с RAGE. Не говоря и не коментирам нищо друго, казвам само как се усещат оръжията в RAGE и как изглеждат и съответно в Fallout3. И кво??? Фена ще ми каже "Абе ти сравняваш FPS с RPG".. пълни глупости, явно не ме разбираш кво имам в предвид. Не е задължително като е RPG да е дървения. И като добавиш и "заровете"... Ok нека си има VATS ама да се обърнат към id да ги научат как се прави шутинг, така че да е кеф и алтернатива на VATS за тея като мен които не ги кефи тая като в "походова стратегия" измишльотина. Спираш времето, избираш нещо си там крак туй онуй и онова метка зарове я уцели я не. Убиване на всяква динамика и нищо зависещо от теб.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 17 Сеп 2015 20:46
Добре, замисли се, Фо3 е първата игра с някаква стрелба на Бетесда, никой никога не е твърдял, че е някакъв много добрия, защото е там, колкото да имаш избора и да работи in the general caseи затова е грешно да се сравнява с игри, в които 90% от времето избиваш паплач. Сега се замисли, че още с втората игра решават да го подобрят и то не как да е, ами с помощта на едни от най-добрите в жанра. Смисъл поне правилния подход не можеш да им отречеш.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 22 Окт 2015 18:15
https://www.facebook.com/doom/videos/1211210075562340/ Мултите не изглежда никак зле. Направо като нов куейк си изглежда в мп, особено тоя като фана релгъна.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 23 Окт 2015 21:34
Леле колко е зле дизайна на повечето оръжия, не е истина! Все едно е UnrealTournament, същите бургии държи. Баси тва не е ид вече, нищо общо. И само на мен ли ми се струва мега бавната? Накрая ще се окаже както винаги, че конзолите ебаха майката на PC гейминга. Нито тоя СнапМап ще е като хората нито мултито, след като ще се играе между различните платформи... ти става ясно. Как виждаш онея ботове с контолера да играе срещу клавиатура и мишка? Нали ще е гавра пълна... Абе ебаси мавата .... тоя свет не е това което очаквах. Ид е история.
edit: сори за емоционалния пост, нещо съм нервен, не е насочен към никой, просто разсъждавам. баси
едит: дори да не се играе между различните платформи, нещо съм разочарован.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 24 Окт 2015 00:46
Мен лично на куейк 3 ми прилича, не на ънриал.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 24 Окт 2015 21:42
Играта наистина се очертава като конзолен шит, що се касае до скорост и свобода на движенията. Освен това тия цифрички, които излизат при всеки изстрел адски много ме дразнят. Гласа на advisor-a прилича на този от Quake Live. Quad Damage. Нищо собствено. Играта преспокойно можеше да е и Quake. Дизайна на оръжията обаче ми харесва. Виждам нови оръжия, алтернативни режими и най-накрая свястна невидимост a la predator. Когато си ъпгрейдна щайгата някой ден задължително ще я пробвам, без значение каква боза ще е.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 24 Окт 2015 21:46
Сега гледах демо на алфата на новия UT. Doom-a енджина изглежда доста по добре, по детайлно, без да имам в предвид high res текстури, просто по завършен вид, повече обекти,детайли.. но с едно НО... тая светлина в новия Unreal създава невероятно реалистично усещане за открито. Всичко около картата, тая река и тн е лесно да не нагласи защото на практика е статично, но осветлението което го имаше в 3DS Max, не му помня името е невероятно. И някъде чух коментар че напомнял на Doom новия UT. И верно като видях всички тея асансьори. Не е ли ирония... аз казах че новия Doom ми наподобява по някъв начин на UT, а друг геймър пък в чата на тоя дето стриймваше новия UT каза че носи усещане за Doom. Явно и 2те студиа които правят тея игри... са играли доста от конкуренцията. И сега един ден след като ги гледах и двете игри изглеждат обещаващо. Очертава се битката на титаните ака UT vs Quake III Arena 99--та. Дали ще има наистина такава битка отново?? ... Все пак се кефа, че Doom е и сингъл точно толкова колкото е мулти. Едно голямо предимство е това за мен.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 25 Окт 2015 09:57
Лично на мен хич подобно не ми изглежда ънриала с дуума ма всеки с впечатленията си. Ънриала е опън алфа още от преди една година може да го играем заедно ако искате. Идеята при ънриала е че го прави малак екип и ще е отворен за комюнитито да прави играта. Безплатна отворена игра. Също движението в ънриал https://www.youtube.com/watch?v=AnYiOocA6IE&list=PLC7LX1Iyxa-lQVb2A-Ye-quR1AaF3jMKd&index=11 е много по-адванс. В дуум до колкото виждам пак са сложили двоен скок, да можеш да се хващаш за ръбове и тн, което ще раздвижи нещата. Иначе това дето го разправята конзолеш шутер ала бала е пълен шит. Една от най-добрите игри за мултиплеър, хало е най-конзолния шутер. Лично за мен в дуума досега силгълпеъра винаги е бил на първо място, но като гледам тези тестове дето правят с мултито си мисля че този път ще се опитат да смеясят дуум с куейк и да се получи 2 в 1. Нещо като в куейк 2 яка кампания с яко мулти.
|
|
|
|
|
HLfan
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 01 Яну 2016 18:18
iddqd написа: Мен лично на куейк 3 ми прилича, не на ънриал. И мен ме върна в спомените за куейк 3 с малкото разнообразие в системата на оръжията, но аз така или иначе я чакам заради сънгълa.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 09 Яну 2016 15:00
Баш Куейк 2 си е мултито аз чат-пат цъкам алфата
___________________________________ Аллах е прасе и Мухаммед е неговата свиня.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 10 Яну 2016 12:02
На мен ми изглежда твърде конзолна
|
|
|
|
|
Труповоз
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 29 Яну 2016 03:08
Аз имах някакви детски мечти, че ще е Brutal Doom, но засега си ми изглежда като 3-ката.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 05 Фев 2016 14:28
Винаги съм говорил против IGN, обаче това ревю което правят на новия трейлър е най доброто нещо което съм гледал от доста време. Такива кратки трейлъри е трудно да хванеш всички детайли... е тук уцелиха 10-ката IGN. Браво. Enjoy как се вика: https://www.youtube.com/watch?v=m-Lq77sPiO4
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 12 Фев 2016 23:59
Общо взето нищо не казаха става дума дори не знаеха че това оръжие е релгън дето се чудат кво е. Ако са гледали мултиплеър трейлара или недай боже са играли алфата можеби щяха да занят кво е.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 14 Фев 2016 00:31
Според вас какъв ще е финалния бос в DooM? Spider mastermind? Icon of Sin? Motherdemon? Или нещо качествено ново?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 14 Фев 2016 12:23
mi paiaci oshte ne sa pokazali, nadali paqk shte e poslednia boss prosto ne e dostatachno epichno. To paiak mai na ultimat doom beshe posleden bos, ama ne sum sigoren to izlizaha novi epizodi i tn. Sushto taka na doom 4 dosta ot gadovete shte doidat s ekspanjuni, taka che ne se ochudvam ako izobshto niama paqci v nachaloto. Kiber demon shte ima boss, ama mai niama da e posleden sudeiki po purvite klipove. Icon of sinn ne mi se viarva da go kopirat to ne e otdelen boss tova a prosto mee ot obiknoveni gadove. Inache kolkoto i da izglejda kato klasiceskia doom noviat treilur, to samata igra nadali shte e tolkoz blizka do originala. Vse pak treilara mogat da go nagodiat da izglejda tochno kakto iskat.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 14 Фев 2016 20:32
Неам идея къв ще е, но предполагам, че нещо с подобна механика на icon of sin и последния бос в The Old Blood. Аз не харесвам тея тип босове, демек некви големи които стоят неподвижно. Първо в RAGE видяхме нещо от тоя вид, последно в The Old Blood. Не знам защо ми напомня все на WOW, май blizz правят все още подобни босове. Но кое харесвам в тея, както примерно в пърия от рода - Icon of Sin... прииждащи вълни от демони, това за мен е готиното, динамика и не ти оставя миг спокойствие. Но ме дразни като немаш идея кво правиш, както в The Old Blood, нито съм чел кво се прави, ква тактика и тн. и си немаш идея. Пуцаш нещо там... тва дразни, ако е безидейно направено. Яко е ако боса има фази както в WOW, 1ва, 2ра или даже и 3та фаза да става по труден. Абе може се направи нещо и дано го направят, епично. Последното ниво в RAGE е нечовешки добро, едно от най епичните места дето съм бил, заедно с гласа на Nexus computer(или както се казва гласа който е нечовешки, не намерих видео или wiki инфо за жалост), но имаше огромна критика, че играта е без финален бос, така че се предполага че Doom ще има голям финал.
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 30 Мар 2016 18:24
В играта ще е и Spider Mastermind. Един пич от Seriously! се опитва да екстрактне враговете и да ги подкара под Serious Engine 3.5 и намерил файлове (текстури само) за Spider Mastermind - представлявал нещо като Маледикт от RoE - лице, което се подава от гигантска уста.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
|
|
Заглавие: Re: DOOM Публикувано на: 02 Апр 2016 14:22
Нямах никви очаквания към мултито, а то се оказва нещо огромно. Тази игра може да върне ид в esports игрите. Next gen QuakeIIIArena... представям си как ще пасне на професионалните играчи като Fatal1ty и Cooller. Очертава се лудница ако доразвият мултито, защото картите ми се струват малко и някои нови модове. https://www.youtube.com/watch?v=JbYnaf3Zi5o
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|