Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 15 Апр 2014 22:54

В сандъка имам екипировка, с която да кача с около 200к дпса, ама не ги ползвам, щото трябва и да поемам :lol: Примерно наталия арбалетчето ми качва супер много, ама пустото то няма вит :D

ЕДИТ:
забелязвате ли как поради това реролване голда стремглаво намалява? :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2014 09:10

Направо не ми се говори за това. :lol:

Бях останал с 3500 злато, сега пак закрепих около 10 милиона с разпродажби на жълти предмети от рифтаците. Поне в момента точно нямам какво да реролвам, но доста ми трябват нови джинси. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 16 Апр 2014 09:33

И аз си търся джинси, конкретно hexing pants of mr yan, за да цъкам със strafe, което вероятно ми е любимия ДХ скил :D
EDIT:
Е това е... пуснах да погледам един стриймър, дето го следя от известно време и му паднаха въпросните гащи :lol:
EDIT2:
Ръкавиците ми в играта са с 50% крит дмг, а в сайта се виждат като 29% :lol:

Профил

Публикувано на: 19 Апр 2014 20:00

VVARDEYN написа:
Еми не, беше в тема повдигната именно по същата причина (някой видял как гадовете вземат ебати демажа без да ги удря) преди около 2 седмици, а дори и с днешния пач няма нищо променено по тая механика - ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА БЪФИЛИ МАКСИМУСА И КРУСЕЙДЪРА КАТО ЦЯЛО :D

Иначе и аз едно Мемпо го засилих към фурната, че дори Broken Crown ми е доста мощен ъпгрейд :!:

ПП

Имаш най-жалкото круисарче в сървъра ако не и в света ахахахах.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Апр 2014 22:29

ahala написа:
круисарче

Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана?

Профил

Публикувано на: 20 Апр 2014 02:04

Gipo написа:
ahala написа:
круисарче

Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана?

Бие с патка по лицата ви.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Апр 2014 03:36

Някой милион, за да си купиш предметче нещеш ли?

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 20 Апр 2014 08:34

ahala написа:
круисарче

:lol: :lol:

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 08:02

Тия дни се разпрах да играя, чак не е за вярване, че ми се отдаде такава възможност :D
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gipo-2706/hero/33236182
Има още работа по геройчето :P Но до момента съм подсигурил минимум 80% редукция от страна на резистите (тоест минимум 1400+ AR), достатъчно ресурс редукция, за CA и Punishment, достатъчно крит шанс и крит дмг. Имам да поработя над Fire dmg, тъй като в момента е само 54% (вероятно някой ден ще мога да изкопча нещо от друг амулет, ама пък ХПто си ми е много важно). Надявам се на добър SoJ в близко бъдеще и на добър рол на a1 bounty пръстена (имам го, ама с не добър рол, няма крит дмг, само атак спийд и крит %). Пръстена от а3 bounty го имам с перфектен рол, но използвам това жълтото, защото дава към демиджа, вместо атак спийд (който пък не е никак добра статистика за тоя билд). Надявам се на blackthorne ботушки със сходни показатели на сегашните ми легендарни, за да изкопча още малко кръв и 10% дмг на елитки. Алтернативата ми е мародерски гащи и ботушки. Вчера ми падна мародерската броня, ама няма какво да я правя на тоя етап. Коланчето ми е култово, защото добавя адския тъфнес към героя. Най-редовно като мина през повечко голд си ходя с по 28+млн шиит тъфнес :lol:
Щях да заменя някои предмети с други от сандъка ми, ако не играех хардкор.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 12:47

Абе понеже съм нов в Д3 и играя с ДХ, та имам малко нуубски въпрос : кви точно са бонусите от това да играеш с 2 оръжия едновременно, пред това примерно с 1 оръжие и колчан. До сега колкото пъти съм пробвал да играя с оръжия статовете ми падат неимоверно и сякаш се припокриват без да се стакват едно друго оръжията...

Turbo4i4ka89#2589
т'ва ми е батъл тага, ако някой по няква причина иска да ме добави.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 15:18

DarkAvenger89 написа:
Абе понеже съм нов в Д3 и играя с ДХ, та имам малко нуубски въпрос : кви точно са бонусите от това да играеш с 2 оръжия едновременно, пред това примерно с 1 оръжие и колчан. До сега колкото пъти съм пробвал да играя с оръжия статовете ми падат неимоверно и сякаш се припокриват без да се стакват едно друго оръжията...

Turbo4i4ka89#2589
т'ва ми е батъл тага, ако някой по няква причина иска да ме добави.

Двете оръжия едновременно ти дава 15% скрит атак спийд. Ако си сложиш пасив Archery ще имаш веднъж 5% крит шанс от пасива за еднорък арбалет и втори път регенерация 1 hatred в секунда от това, че си екипирал втори еднорък арбалет. До преди пач 2.0. беше по-добре да си с двуръко оръжие + кочан или хубаво едноръко + кочан, защото Dual Wield отстъпваше заради самите предмети. Но с новата итемизация DW е наравно, а на моменти и по-добре от другите два варианта. DW ти дава възможност да имаш много солиден Crit DMG, а оръжие + кочан ти дава възможност да имаш повече Crit chance + възможно е кочана да дава над 15% атак спийд(до 20%). Вече всичко опира до това как сам ще балансираш героя си, няма по-добро, няма по-лошо, реално. Екипираш героя си според това какво ти е под ръка и когато имаш повечко предмети - според това, което те привлича повече визуално и като геймплей. За да изпиташ истинския плюс от DW трябва и двете ти оръжия да имат дупки и да сложиш висок левъл зелени камъни.
Аз лично играя DW (както е в линка с героя ми, който съм постнал), защото ми допада визуално, с предметите си съм компенсирал липсата на крит шанс от кочана и в същото време правя мощни критикъли 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 18:58

Бреей, каква била работата. Мерси много за подробната информация, наистина ми помогна доста !

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 19:15

Справедливо ли е да ми умре 70(254) Witch Doctor с ЕБЕМ ти легендарните предмети заради изхвърляне от страна на Blizzard по средата на Adventure?

НЕ.
НЕ Е СПРАВЕДЛИВО.

КУР.

:x

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 21:49

Разбира се, че не е, мамка му :(
Аз затова винаги в група, било то с приятели или в публик, никога соло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 22:48

Е аз докато ги чакам ония малоумници да се нагласят. :x

Нищо де, имам си резерва: Crusader. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Апр 2014 23:34

т'ва на хардкор ?! както изглежда никога няма да ползвам тази опция. Ебал съм го и противната работа - 3,4 сини елита ме зорят повече от колкото лилавите босове. Раканот го претрепах за 2 минути, при положение, че демиджът ми е нелеп, без да ползвам поушънка, а 3 паяка - 2 сини и един жълт ме убиха 2пъти за също толкова време. Накрая просто ги заебах. for fuck sake !

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Апр 2014 07:42

На хардкор се играе по друг начин :) Правиш доста по-балансиран герой, вместо чист дпс (glass cannon) както е в софткор. А това за елитките - когато убиваш елитките твърде бавно, това е ясен знак, че трябва да намалиш трудността или че просто в скоро време не си правил ъпгрейди на екипировката на геройчето. Елитките винаги са били по-силни от лилавите. Сега ако ти се струва, че е трудно, нямаш си представа какво беше в първите версии на играта :D .
Хардкорът е силно неясен за хората, които не го играят, веднъж потопиш ли се обаче, няма излизане :). И аз преди си мислех - да, как пък не, да си събирам екипировката толкова време и накрая да пукна! Ама всъщност не е толкова сложно, просто билдваш балансиран герой, внимаваш с трудностите, мислиш повече и играеш по-добре. Отделно и нивото на играчите, които срещаш в public game е на светлинни години над това на играчите в софткор :lol:. На скоро бях решил да си вдигна софткор геройчето от 60-70, него го бях играл много преди и като цяло си е добре назобено с 60лвл предмети. Та реших да не вдигам соло и влязох в публик. Е няма такъв смях, тия пичове умираха по 5 пъти на най-елементарните мобове и ситуации, аз се чувствах като някакъв бог там :lol:. Толкова ми дотъпя (и ми липсваше тръпката), че дори не можах да направя 60-61, пък какво остава за 70лвл. И наистина разбрах защо хората казват - веднъж хардкор, винаги хардкор :D. Като единствен минус мога да изтъкна това, че като ти спре нета или тока ти е притеснено, въпреки, че си направил корав герой, който би трябвало да издържи 10-15 секунди докато го изхвърли от сървъра. Ама затова - само в парти, никакво соло.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2014 07:48

Мда, прежалих жалкият си демон скин сет и ся просто газя наред.За 2,3 часа си качих демиджа от 300Х~, до 700Х+, като се има предвид, че май не ми отчита бонус демиджа от балистик пасива. Единственото, което ме спира да мина окончателно на тормент е състейна ми, който за момента е зле. Хийла ми в сравнително доста - към 20Х, но състейна ми е гламав - някъде към 2М и елитките ще ме гъзят доста.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2014 08:26

Не гледай само самото число дето го пише срещу Toughness.
Може да има два героя с еднаква статистика T, но единия да умира много по-трудно.
Гледай да балансираш нещата - добри резисти, с добро HP, не лош армор (като за ДХ), тук там редуциран демидж от елитки/меле/рейндж... Никой няма полза от феноменално високо HP и много ниски останали статистики.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Апр 2014 12:05

Мерси за съвета. Именно това се пробвам да направя в момента - пъхам резист камъни в бронята. Първо го карах с виталити, ама бонуса, който ми дава е твърде малък, за да има някво значение(поне така ми се струва).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com