ЕДИТ:
забелязвате ли как поради това реролване голда стремглаво намалява?
VVARDEYN написа:Еми не, беше в тема повдигната именно по същата причина (някой видял как гадовете вземат ебати демажа без да ги удря) преди около 2 седмици, а дори и с днешния пач няма нищо променено по тая механика - ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА БЪФИЛИ МАКСИМУСА И КРУСЕЙДЪРА КАТО ЦЯЛО![]()
Иначе и аз едно Мемпо го засилих към фурната, че дори Broken Crown ми е доста мощен ъпгрейд
ПП
Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана?ahala написа: круисарче
Бие с патка по лицата ви.Gipo написа:Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана?ahala написа: круисарче
ahala написа: круисарче
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Двете оръжия едновременно ти дава 15% скрит атак спийд. Ако си сложиш пасив Archery ще имаш веднъж 5% крит шанс от пасива за еднорък арбалет и втори път регенерация 1 hatred в секунда от това, че си екипирал втори еднорък арбалет. До преди пач 2.0. беше по-добре да си с двуръко оръжие + кочан или хубаво едноръко + кочан, защото Dual Wield отстъпваше заради самите предмети. Но с новата итемизация DW е наравно, а на моменти и по-добре от другите два варианта. DW ти дава възможност да имаш много солиден Crit DMG, а оръжие + кочан ти дава възможност да имаш повече Crit chance + възможно е кочана да дава над 15% атак спийд(до 20%). Вече всичко опира до това как сам ще балансираш героя си, няма по-добро, няма по-лошо, реално. Екипираш героя си според това какво ти е под ръка и когато имаш повечко предмети - според това, което те привлича повече визуално и като геймплей. За да изпиташ истинския плюс от DW трябва и двете ти оръжия да имат дупки и да сложиш висок левъл зелени камъни.DarkAvenger89 написа:Абе понеже съм нов в Д3 и играя с ДХ, та имам малко нуубски въпрос : кви точно са бонусите от това да играеш с 2 оръжия едновременно, пред това примерно с 1 оръжие и колчан. До сега колкото пъти съм пробвал да играя с оръжия статовете ми падат неимоверно и сякаш се припокриват без да се стакват едно друго оръжията...
Turbo4i4ka89#2589
т'ва ми е батъл тага, ако някой по няква причина иска да ме добави.
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш
Nocturno написа: кат си малко далеч от тва дето си мислиш просто спри да си го мислиш