Автор |
Съобщение |
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 15 Апр 2014 22:54
В сандъка имам екипировка, с която да кача с около 200к дпса, ама не ги ползвам, щото трябва и да поемам Примерно наталия арбалетчето ми качва супер много, ама пустото то няма вит ЕДИТ: забелязвате ли как поради това реролване голда стремглаво намалява?
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Апр 2014 09:10
Направо не ми се говори за това. Бях останал с 3500 злато, сега пак закрепих около 10 милиона с разпродажби на жълти предмети от рифтаците. Поне в момента точно нямам какво да реролвам, но доста ми трябват нови джинси.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 16 Апр 2014 09:33
И аз си търся джинси, конкретно hexing pants of mr yan, за да цъкам със strafe, което вероятно ми е любимия ДХ скил EDIT: Е това е... пуснах да погледам един стриймър, дето го следя от известно време и му паднаха въпросните гащи EDIT2: Ръкавиците ми в играта са с 50% крит дмг, а в сайта се виждат като 29%
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Апр 2014 20:00
VVARDEYN написа: Еми не, беше в тема повдигната именно по същата причина (някой видял как гадовете вземат ебати демажа без да ги удря) преди около 2 седмици, а дори и с днешния пач няма нищо променено по тая механика - ЗА СМЕТКА НА ТОВА СА БЪФИЛИ МАКСИМУСА И КРУСЕЙДЪРА КАТО ЦЯЛО Иначе и аз едно Мемпо го засилих към фурната, че дори Broken Crown ми е доста мощен ъпгрейд ПП Имаш най-жалкото круисарче в сървъра ако не и в света ахахахах.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 19 Апр 2014 22:29
ahala написа: круисарче Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2014 02:04
Gipo написа: ahala написа: круисарче Това някакъв нов клас ли е? Да не е тоя, дето бие с дамаджана? Бие с патка по лицата ви.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2014 03:36
Някой милион, за да си купиш предметче нещеш ли?
|
|
|
|
|
TheChosen1
|
|
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 20 Апр 2014 08:34
ahala написа: круисарче
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 08:02
Тия дни се разпрах да играя, чак не е за вярване, че ми се отдаде такава възможност http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gipo-2706/hero/33236182Има още работа по геройчето Но до момента съм подсигурил минимум 80% редукция от страна на резистите (тоест минимум 1400+ AR), достатъчно ресурс редукция, за CA и Punishment, достатъчно крит шанс и крит дмг. Имам да поработя над Fire dmg, тъй като в момента е само 54% (вероятно някой ден ще мога да изкопча нещо от друг амулет, ама пък ХПто си ми е много важно). Надявам се на добър SoJ в близко бъдеще и на добър рол на a1 bounty пръстена (имам го, ама с не добър рол, няма крит дмг, само атак спийд и крит %). Пръстена от а3 bounty го имам с перфектен рол, но използвам това жълтото, защото дава към демиджа, вместо атак спийд (който пък не е никак добра статистика за тоя билд). Надявам се на blackthorne ботушки със сходни показатели на сегашните ми легендарни, за да изкопча още малко кръв и 10% дмг на елитки. Алтернативата ми е мародерски гащи и ботушки. Вчера ми падна мародерската броня, ама няма какво да я правя на тоя етап. Коланчето ми е култово, защото добавя адския тъфнес към героя. Най-редовно като мина през повечко голд си ходя с по 28+млн шиит тъфнес Щях да заменя някои предмети с други от сандъка ми, ако не играех хардкор.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 12:47
Абе понеже съм нов в Д3 и играя с ДХ, та имам малко нуубски въпрос : кви точно са бонусите от това да играеш с 2 оръжия едновременно, пред това примерно с 1 оръжие и колчан. До сега колкото пъти съм пробвал да играя с оръжия статовете ми падат неимоверно и сякаш се припокриват без да се стакват едно друго оръжията...
Turbo4i4ka89#2589 т'ва ми е батъл тага, ако някой по няква причина иска да ме добави.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 15:18
DarkAvenger89 написа: Абе понеже съм нов в Д3 и играя с ДХ, та имам малко нуубски въпрос : кви точно са бонусите от това да играеш с 2 оръжия едновременно, пред това примерно с 1 оръжие и колчан. До сега колкото пъти съм пробвал да играя с оръжия статовете ми падат неимоверно и сякаш се припокриват без да се стакват едно друго оръжията...
Turbo4i4ka89#2589 т'ва ми е батъл тага, ако някой по няква причина иска да ме добави. Двете оръжия едновременно ти дава 15% скрит атак спийд. Ако си сложиш пасив Archery ще имаш веднъж 5% крит шанс от пасива за еднорък арбалет и втори път регенерация 1 hatred в секунда от това, че си екипирал втори еднорък арбалет. До преди пач 2.0. беше по-добре да си с двуръко оръжие + кочан или хубаво едноръко + кочан, защото Dual Wield отстъпваше заради самите предмети. Но с новата итемизация DW е наравно, а на моменти и по-добре от другите два варианта. DW ти дава възможност да имаш много солиден Crit DMG, а оръжие + кочан ти дава възможност да имаш повече Crit chance + възможно е кочана да дава над 15% атак спийд(до 20%). Вече всичко опира до това как сам ще балансираш героя си, няма по-добро, няма по-лошо, реално. Екипираш героя си според това какво ти е под ръка и когато имаш повечко предмети - според това, което те привлича повече визуално и като геймплей. За да изпиташ истинския плюс от DW трябва и двете ти оръжия да имат дупки и да сложиш висок левъл зелени камъни. Аз лично играя DW (както е в линка с героя ми, който съм постнал), защото ми допада визуално, с предметите си съм компенсирал липсата на крит шанс от кочана и в същото време правя мощни критикъли
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 18:58
Бреей, каква била работата. Мерси много за подробната информация, наистина ми помогна доста !
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 19:15
Справедливо ли е да ми умре 70(254) Witch Doctor с ЕБЕМ ти легендарните предмети заради изхвърляне от страна на Blizzard по средата на Adventure? НЕ. НЕ Е СПРАВЕДЛИВО. КУР.
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 21:49
Разбира се, че не е, мамка му Аз затова винаги в група, било то с приятели или в публик, никога соло.
|
|
|
|
|
Desolare
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 22:48
Е аз докато ги чакам ония малоумници да се нагласят. Нищо де, имам си резерва: Crusader.
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 22 Апр 2014 23:34
т'ва на хардкор ?! както изглежда никога няма да ползвам тази опция. Ебал съм го и противната работа - 3,4 сини елита ме зорят повече от колкото лилавите босове. Раканот го претрепах за 2 минути, при положение, че демиджът ми е нелеп, без да ползвам поушънка, а 3 паяка - 2 сини и един жълт ме убиха 2пъти за също толкова време. Накрая просто ги заебах. for fuck sake !
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 23 Апр 2014 07:42
На хардкор се играе по друг начин Правиш доста по-балансиран герой, вместо чист дпс (glass cannon) както е в софткор. А това за елитките - когато убиваш елитките твърде бавно, това е ясен знак, че трябва да намалиш трудността или че просто в скоро време не си правил ъпгрейди на екипировката на геройчето. Елитките винаги са били по-силни от лилавите. Сега ако ти се струва, че е трудно, нямаш си представа какво беше в първите версии на играта . Хардкорът е силно неясен за хората, които не го играят, веднъж потопиш ли се обаче, няма излизане . И аз преди си мислех - да, как пък не, да си събирам екипировката толкова време и накрая да пукна! Ама всъщност не е толкова сложно, просто билдваш балансиран герой, внимаваш с трудностите, мислиш повече и играеш по-добре. Отделно и нивото на играчите, които срещаш в public game е на светлинни години над това на играчите в софткор . На скоро бях решил да си вдигна софткор геройчето от 60-70, него го бях играл много преди и като цяло си е добре назобено с 60лвл предмети. Та реших да не вдигам соло и влязох в публик. Е няма такъв смях, тия пичове умираха по 5 пъти на най-елементарните мобове и ситуации, аз се чувствах като някакъв бог там . Толкова ми дотъпя (и ми липсваше тръпката), че дори не можах да направя 60-61, пък какво остава за 70лвл. И наистина разбрах защо хората казват - веднъж хардкор, винаги хардкор . Като единствен минус мога да изтъкна това, че като ти спре нета или тока ти е притеснено, въпреки, че си направил корав герой, който би трябвало да издържи 10-15 секунди докато го изхвърли от сървъра. Ама затова - само в парти, никакво соло.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Апр 2014 07:48
Мда, прежалих жалкият си демон скин сет и ся просто газя наред.За 2,3 часа си качих демиджа от 300Х~, до 700Х+, като се има предвид, че май не ми отчита бонус демиджа от балистик пасива. Единственото, което ме спира да мина окончателно на тормент е състейна ми, който за момента е зле. Хийла ми в сравнително доста - към 20Х, но състейна ми е гламав - някъде към 2М и елитките ще ме гъзят доста.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Апр 2014 08:26
Не гледай само самото число дето го пише срещу Toughness. Може да има два героя с еднаква статистика T, но единия да умира много по-трудно. Гледай да балансираш нещата - добри резисти, с добро HP, не лош армор (като за ДХ), тук там редуциран демидж от елитки/меле/рейндж... Никой няма полза от феноменално високо HP и много ниски останали статистики.
|
|
|
|
|
DarkAvenger89
|
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 24 Апр 2014 12:05
Мерси за съвета. Именно това се пробвам да направя в момента - пъхам резист камъни в бронята. Първо го карах с виталити, ама бонуса, който ми дава е твърде малък, за да има някво значение(поне така ми се струва).
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|