Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Hitman Absolution
Публикувано на: 28 Ное 2012 17:22

хаха, забелязахте ли, че кейн и линч присъстват в играта като easter eggs :D

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 17:49

То тва май е най-известният easter egg засега. Беше ме страх да се мотая около Линч с оръжие, да не би пак да е прекалил с хапчетата (сцената в банката от първия K&L). :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 19:55

Тая игра има някои наистина глупашки мисии. Направо не е истина. Сега съм на една в която трябва да изключиш две системи за наблюдение и да влезеш през някаква врата, мисля че barbershop се казва или е 1-2 мисии след въпросната. В Дакота е май. Супер куха мисия и 5 пъти я фейлвам и нямам чекпоинт. Играта е хит и мис от всякъде. Примерно Street of Hope part 1 беше адска трагедия от гледна точка на това, че действам като по-учебник и Джеймс Бонд не може да го направи по-добре и накрая последния трети таргет влиза в апартамента си, а аз там съм сложил бомба, гърмя я, и той оцелява, а тея на първия етаж измират, между които двама цивилни и трима полицаи, а той пича оцелява, 5 минути се крих, докато се кача пак при него и го клъцна, голяма тъпанарщина да ебеш, майка му да ебеш. След това мисията парт 2, адска трагедия, която трябва да мъкнеш тялото на Лени. Дано се махам от тая Дакота, защото всяка следваща мисия е по-тъпа от предишната, искам да стигна до въпросните монахини и да се свършва тая трагедия, там уж било по-яко.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 19:55

Дабъл пост. А да, и точно тая мисия последната, която фейлнах 5 пъти, за първи път ми мина през главата да настрелям всички и да си я мина като пич, ма няма братче, то няква военна база се води и постоянно подкрепления. Тея двата патлака със заглушителите са най-педерасткото оръжие, не мога да разбера как е възможно цяла мисия да има за връщането им, като са толкова зле, спрямо останалите оръжия в играта.
Иначе историята продължава да е глупава колкото си искаш.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 20:29

На мен тази с изключването на двете системи ми се видя що-годе лесна - минах я от втория път, като се продвижвах клекнал по стената отдясно само, тук-там причакваш гардовете да тръгнат нанякъде (и не с лице към теб) и продължаваш. Само накрая, за да стигна до вратата, трябваше да хвърля нещо да привлече погледа на гардовете в обратна от мен посока и по терлици зад тях си влязох там.
А тази с тялото на лени какво й е? Тя е доста като стандартна (да се чете като старите) мисия, взимаш дрехите на фризьора, които са да не кажа прекалено удобно сложени във фризьорския салон и си щапуркаш спойно насам-натам, като иде пишлемето там, пляс зад врата и се изнасяш с тялото му през вратата дето е на 2 метра.

А я ми кажи от всички игри тая година, кои са с най-добра история?

Профил

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 28 Ное 2012 21:08

Уви, често играта награждава идиотските постъпки и тактики, докато често ако се опитваш да правиш всичко като истински професионалист е безкомпромисна и с лекота всички усилия могат да отидат на вятъра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 23:52

http://www.youtube.com/watch?v=hfYRfpaBwnc

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2012 00:10

hyper1 написа:
На мен тази с изключването на двете системи ми се видя що-годе лесна - минах я от втория път, като се продвижвах клекнал по стената отдясно само, тук-там причакваш гардовете да тръгнат нанякъде (и не с лице към теб) и продължаваш. Само накрая, за да стигна до вратата, трябваше да хвърля нещо да привлече погледа на гардовете в обратна от мен посока и по терлици зад тях си влязох там.
А тази с тялото на лени какво й е? Тя е доста като стандартна (да се чете като старите) мисия, взимаш дрехите на фризьора, които са да не кажа прекалено удобно сложени във фризьорския салон и си щапуркаш спойно насам-натам, като иде пишлемето там, пляс зад врата и се изнасяш с тялото му през вратата дето е на 2 метра.

А я ми кажи от всички игри тая година, кои са с най-добра история?

Аз цъкам само най-големите заглавия и всички тая година са с по-добра история от тая игра. Мас Ефекта, Асасина, Max Pain даже... Която имаше доста стандартна история. Блек Опс разбира се, там историята беше силна.

Барбършопа ми беше лесна, говоря че беше тъпа мисия. Тая с военните е лесна докато се стигне момента с достигането на вратата, все някой ще ме види. Въпроса е че някои мисии като тази с влака, в китайския квартал, Street of hope 1, са интересни, имаш по-голяма възможност да проявиш креативност и не е само дебнене на дребно. Много тъпанарски е момента в който хвърляш тва онова и тея седят 1 мин като лоботомити. АИ-то е разкошно, но просто прекалено често се налага тва с предметите и се поощрява тоя тип игра, който мен ме дразни. Повече значение трябва да има дигизировката и смесването с тълпата. Иначе е зверска простотия да те разпознават тея с твоя тип дрехи от 200 метра. Добре ясно е че като им минеш под носа ще се усетят, че не си техен, но не е реално само да си покажа носа и вече да ме напитят. Тва е глупащина. Тва с инстинкта също е идиотщина.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2012 00:11

Дабъл пост. Не мога да разбера как може да ме питаш коя игра тая година има по-добра история...Питай ме коя няма, може би само dishonored, но честно казано и там ми беше по-интересно. Sleeping Dogs също съм забравил да спомена по-горе, която е open world игра и не залага толкова на кинематографичност и някакъв феноменален сюжет. А ако прибавя и Walking Dead и гениалността на тая игрица, просто Хитмена излиза извън топ 10 дори. Единственото, на което е трябвало да наблегнат е левел дизайна и разнообразието. Играта издебна момента и излезе в не толкова силна година и пак не можа да блесне.

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2012 01:57

Не съм напълно съгласен, на мен лично ми е интересно защо след години вярна работа Даяна е взела това дете, защо се е обърнала срещу Агенцията, какво й е на хлапето, каква е работата с устройството, което трябва да носи, каква връзка има всъщност с 47. Определено е по-добра от на Max Payne 3 поне, където по средата нещата започват да стават ясни (тва да не се бърка с мнението ми, че MP3 е по-добро продължение за поредицата си отколкото HA, за съжаление). Иначе за дегизировката ще видим как ще я променят, гледах им вчера форумите и в половината теми ги флеймят главно за този аспект. За инстинкта единственият ми проблем е, че забавя времето, не знам, нещо не ми се връзва.

Профил

Аватар
В момента играе: The Last of Us
Публикувано на: 29 Ное 2012 02:42

Аре пичове,след асасина дойде време и на другия асасин :D (HITMAN) Много шум,много нещо вдигате около тая игра,дано да си струва!
Колко е дълга горе-долу? 8-12-15 часа :) ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2012 03:17

Ако играеш на стелт, 10 минумум, може и до 15 да докараш. Ако ше изтребваш всичко живо, 7-8 (тва на normal).

Профил

Аватар
Публикувано на: 29 Ное 2012 03:18

*получи се double post, sry

Профил

Публикувано на: 01 Дек 2012 10:33

Хора ще може ли малко помощ? Значи изтеглил съм си версията на SKIDROW инсталирах я, играх известно време изключих играта понеже ми се наложи да изляза и от тогава няма начин да я пусна пак пускам давам play тръгват си там рекламките и това е после черен екран и нищо. С 1000 зора едвам успявам да я затворя, а след това ми изписва Hitman stop woking. Айде ако някой им разбира на тез работи да пише че се зарибих много ама ...

Профил Skype

Аватар
В момента играе: The Last of Us
Публикувано на: 01 Дек 2012 11:11

На мен нещо не ми хареса!
Просто явно играта не ми е по вкуса.Липсва динамика някак си,а и мисленето на мен не ми се отдава много,а тук трябва да се мисли.
Не оспорвам,че играта е хубава,просто казвам,че не е мой тип. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2012 12:52

Просто не е истина. Фар край с целия си отворен свят, многото неща за правене, крафтинг система и т.н. има стелт почти толкова добър колкото в хитмена. Ако АИ-то в ФК беше по-добро, просто хитмана нямаше да има предимство дори по тоя показател, адска трагедия.
Иначе ФК си е АС с пистолети, макар че аз го играя с лък. Така че си се чувствам като асасинс крийд, има и много прилики със Скайрим с тея билки и т.н. Уникална игрица, дано вземе игра на годината, ако не го направи мас ефекта или кода.

Профил

Аватар
Публикувано на: 01 Дек 2012 14:22

Да, очудващо добре са направили АИ-то във FC3 да работи и със стелт, аз постоянно сменям от стелт на рамбо стил и обратно и засега няма омръзване. Хитменските гардове все пак са по-добри, ама те там и имат по-малки пространства, които оглеждат по-подробно. Иначе в първите часове и аз малко се чувствах като в Скайрим, но това си е комплимент, рпг елементите са иделно втъкнати в играта и не зависи чак толкова от тях прогреса, както подобава на баш rpg-тата.
А като спомена AC, нещото, което винаги ме е дразнело в тая поредица, е loot-ването на убитите. Бавно и не носи почти нищо, а във FC3 е обратното - бързо, носи кинти и нещо за продан/ муниции, което го прави доста по-смислено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 19:14

Завърших играта, последните нива са потресаващо тъпи, историята става все по-тъпа и финала е възможно най-малоумния. Адска трагедия е играта и няма нищо общо с хитман поредицата. Предишните игри предлагаха адски много възможности да се мине нивото, имаше големи локации, много варианти да се справиш с опонентите, и се залагаше на това да си анонимен, да се сливаш с обстановката, да мислиш креативно. Тук се залага да се премяташ от прикритие до прикритие, да го направип 200 пъти и да се молиш да чекпоинтнеш, защото като те убият, трябва да се прави всичко наново. Няма сейв, мен често ми писва от шибаната игра, но как да изляза като съм почти до края на шибаното ниво, а нямам сейф. Значи бях казал че играта заслужава 7ца, но играта затъпява главоломно в последните 5 нива. Не повече от четворка, ако следващите игри в поредицата приличат на тая, по-добре изобщо да не се появяват. Може би най-тъпата игра която съм играл тая година.

Профил

Публикувано на: 04 Дек 2012 19:35

Как няма да е трагедия, ти какво очакваше от създателите на Kane&Lynch?

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2012 21:08

Които са и създатели на всички предишни хитмени... :smkbm:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: