Release date(s)
November 20, 2012
Developer(s)
IO Interactive
Nixxes Software (PC)
Publisher(s)
Square Enix
Линк за сваляне- тук.

Пуснах се на предпоследна трудност, че на последната май ще видя зор. Първи впечатления. Изключително олекотена игра откъм изисквания, не съм очаквала да подкарам игра на макс и то от новите без грам лаг дори с включени сенки на макс. Агент 47 си е същия кул и мрачен персонаж, графиката радва, вижда се вниманието към детайла и играта наистина изглежда предизвикателна. Нямам забележки... ама никакви от това което видях досега. Историята... ще я видим, но изглежда интересна. Това е засега.hyper1 написа:Кажи и как е като порт после, че нещо това малко ме притеснява.
Не са, защото съм с този релийз и всичко ми върви гладко без нито едно забиване. Обнови всички драйвъри и пробвай пак.Brick Top написа:"Hitman5 has stopped working."
Това ми изписва, след като стартирам играта от иконата. Доколкото разбирам не съм първия с този проблем. Явно Skidrow малко са избързали с крака.
Има начинwhite storm написа:Трудна е. Наистина трудна. Стигнах до хотела на експерт, но след това става невъзможно на тази степен. С лекота ме засичат и вдигат аларма и имам време за реакция единствено секунди за да се скрия, никакви чекпойнтове. А и дори варианта да ги избия вече не минава, защото патроните са недостатъчни и лесно могат да ти видят сметката при открита престрелка. Истинска хардкор игра. Евала. А вариантите за минаване са изключително много и разнообразни, наистина има огромна свобода. Тази игра ще се превърне в нещо култово, помнете ми думата.
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."