Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 00:22
Release date(s) November 20, 2012 Developer(s) IO Interactive Nixxes Software (PC) Publisher(s) Square Enix Линк за сваляне- тук.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 08:22
Бях оставила компа тази нощ да я сваля и сега я инсталирвам. Мисля като закуся и изпуша една цигара да я разцъкам поне да обяд и тогава ще изкажа мнение. Иначе тези 20 гб ме втрещиха първоначално. Слава богу че имам предостатъчно място.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 12:43
Кажи и как е като порт после, че нещо това малко ме притеснява.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 13:12
hyper1 написа: Кажи и как е като порт после, че нещо това малко ме притеснява. Пуснах се на предпоследна трудност, че на последната май ще видя зор. Първи впечатления. Изключително олекотена игра откъм изисквания, не съм очаквала да подкарам игра на макс и то от новите без грам лаг дори с включени сенки на макс. Агент 47 си е същия кул и мрачен персонаж, графиката радва, вижда се вниманието към детайла и играта наистина изглежда предизвикателна. Нямам забележки... ама никакви от това което видях досега. Историята... ще я видим, но изглежда интересна. Това е засега.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 17:11
"Hitman5 has stopped working."
Това ми изписва, след като стартирам играта от иконата. Доколкото разбирам не съм първия с този проблем. Явно Skidrow малко са избързали с крака.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 18:05
Brick Top написа: "Hitman5 has stopped working."
Това ми изписва, след като стартирам играта от иконата. Доколкото разбирам не съм първия с този проблем. Явно Skidrow малко са избързали с крака. Не са, защото съм с този релийз и всичко ми върви гладко без нито едно забиване. Обнови всички драйвъри и пробвай пак.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 19:39
Всичко съм ъпдейтнал, изглежда, че не е там проблемът.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 19:50
Тогава може би е нещо от видеото. Видях доста хора с проблеми при директ11. Възможно е да иска карта която да го поддържа задължително. Разбира се, само предполагам. Иначе играта не товари, машината ми е стара, като изключим видеото и нямам проблеми.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 22:15
failed to initialize dx 11 , що така бе
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 22 Ное 2012 22:52
Някъде прочетох че проблема с DX11 се оправял с инсталирането на SP1 за W7 но не гарантирам че е вярно, при мен го имам инсталиран и играта си тръгна от първия път.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 01:41
В крайна сметка white storm се оказа прав - имало и по-нови драйвъри за картата. Качих ги и реших проблема.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 04:17
Айдее, след години чакане, cool-несът на този герой отново се лее пред очите ми. Стелт като в никоя друга игра <3Този път първата мисия не е изцяло обучителна, добре засега. 47 се е научил да "приспива" жертвите си без да им бие успокоителни, найс. Малко са гумени телата на хората, когато са безжизнени, ма ако само това е недостатъкът, пей сърце. Да видим нататък. P.S. Много внимателно слушам музиката, тъй като Jesper Kyd не е композитор този път (а беше за всичките предишни 4 части, откъдето стана познато име, а хората го знаят като че ли от работата му по Assassin's Creed най-вече)...
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 09:41
Трудна е. Наистина трудна. Стигнах до хотела на експерт, но след това става невъзможно на тази степен. С лекота ме засичат и вдигат аларма и имам време за реакция единствено секунди за да се скрия, никакви чекпойнтове. А и дори варианта да ги избия вече не минава, защото патроните са недостатъчни и лесно могат да ти видят сметката при открита престрелка. Истинска хардкор игра. Евала. А вариантите за минаване са изключително много и разнообразни, наистина има огромна свобода. Тази игра ще се превърне в нещо култово, помнете ми думата.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 11:35
white storm написа: Трудна е. Наистина трудна. Стигнах до хотела на експерт, но след това става невъзможно на тази степен. С лекота ме засичат и вдигат аларма и имам време за реакция единствено секунди за да се скрия, никакви чекпойнтове. А и дори варианта да ги избия вече не минава, защото патроните са недостатъчни и лесно могат да ти видят сметката при открита престрелка. Истинска хардкор игра. Евала. А вариантите за минаване са изключително много и разнообразни, наистина има огромна свобода. Тази игра ще се превърне в нещо култово, помнете ми думата. Има начин Аз я играя на последната трудност и наистина си е адската мъка, но все пак може да се минава Цаката е много криене и наблюдение преди да тръгнеш да извършваш каквито и да е действия
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 13:08
Мда, прав си. Сега минах хотела и нямам намерение да сменям експерт трудността въпреки мъките. Прави си сметката, че това не е моя тип игра, но се влюбих в нея.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 19:30
Някой играе ли на Purist трудност, че да му стисна ръката.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 19:49
@white storm Да не ти разправям по колко пъти load- вам, понеже мен като върл фен ранк по- нисък от professional накрая на мисията не ме задоволява Позволявам си гардовете максимум 2 пъти да ме разкрият и да се усъмнят в мен и ги водя в някой тъмен ъгъл да ги обезвредя
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 20:00
Аз играя на хард и зареждам 4-5 пъти всеки чекпоинт, докато мина както трябва. Доста трудно е направено, което е добре.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 20:21
Чудех се и аз дали да не я почна на предпоследна трудност директно, но предвид че има известни разлики геймплейно с предишните, си казах първия път ще я пробвам на normal, че да видя поведението на npc-тата и instinct mode-a, пък втория път ще се мотая повече на по-висока трудност. Гардовете не са никак глупави и добре оглеждат местата като цяло, това е добре. Само ми плаче сърцето, че нивата са разделни на части. Ха! Намерих Mini Ninjas фигурка (очевидно easter egg).
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 22:36
Има един много дразнещ момент със рестартването на чекпойнт. Ако по някаква причина рестартираш цялото ниво, после не може току-така да заредиш чекпойнт, който е по-напред в самото ниво. Трябва да излезеш в основното меню и да продъжиш от там, което е мееееееега тъпо. Докато напредвам играта все повече и повече започва да ми прилича повече на Conviction, отколкото на Hitman. Не го казвам като негатив, но има значителни промени спрямо предните игри и изпитвам някакъв вътрешен конфликт все още.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|