Автор |
Съобщение |
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 22:46
OMG точно същото установих преди около час, почва да лоудва чекпойнта и нищо. Поне алт+таб и после close работи учудващо безпроблемно. Иначе в едни ревю четох/чух (не помня), че Hitman Absolution did to the series what Convinction did to Splinter Cell. Което не е особен позитив.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
В момента играе: with your brain
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 23:25
hyper1 написа: OMG точно същото установих преди около час, почва да лоудва чекпойнта и нищо. Поне алт+таб и после close работи учудващо безпроблемно. Иначе в едни ревю четох/чух (не помня), че Hitman Absolution did to the series what Convinction did to Splinter Cell. Което не е особен позитив. В по - голямата си част продълженията се дънят. Нека се радваме на това което ни поднесоха следващо в голяма част духа на оригинала вместо да търсим косури. Поредицата можеше да бъде погребана, но тази част показва, че все още има живот в нея.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
ToxicSean
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 23 Ное 2012 23:40
hyper1 написа: OMG точно същото установих преди около час, почва да лоудва чекпойнта и нищо. Поне алт+таб и после close работи учудващо безпроблемно. Иначе в едни ревю четох/чух (не помня), че Hitman Absolution did to the series what Convinction did to Splinter Cell. Което не е особен позитив. Дано, Conviction е единствения Splinter Cell който изиграх до края. FUCK STEALTH. Или по-скоро fuck всяка игра която ме кара да я играя само със stealth за повече от 20 минути.
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 11:22
Мисията в стриптийз клуба я взех по толкова малоумен начин, не съм вярвала, че на експерт могат да се правят такива тъпи тактики, а в края просто го гръмнах отзад в скапаната тиква, докато наблюдаваше замечтан една стриптизъорка без никакъв шанс да ме засекат, защото половината гардове лежаха в безсъзнание разпилени по пода в съблекалнята.
___________________________________ “Life is change, chaos, filth and suffering. Death is peace, order, everlasting beauty.”
|
|
|
|
|
DeanWin
|
|
В момента играе: The Last of Us
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 11:51
white storm написа: Мисията в стриптийз клуба я взех по толкова малоумен начин, не съм вярвала, че на експерт могат да се правят такива тъпи тактики, а в края просто го гръмнах отзад в скапаната тиква, докато наблюдаваше замечтан една стриптизъорка без никакъв шанс да ме засекат, защото половината гардове лежаха в безсъзнание разпилени по пода в съблекалнята. Като ти чета постовете,та направо се вдъхновявам и аз да почна играта! Веднага след Assassin's Creed ще го направя. ;д
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 12:05
Минах темата по диагонал и забелязах че се сравнява конвикшън с хитмана. Тоя сплинтър сел беше където търсеше детето си пича нали ? Ако да, няма нищо общо играта геймплейно, според мен. Конвикшъна си е търд пърсън шутър, а тая си е чист стелт, много повече трябва да внимаваш. Даже за мен absoluton е по-стелт от blood money...Защото в блъд мъни нивата бяха по-малки и имаше няколко нива, на които просто изрнах всички с мп5 примерно... Тая е много стелт ориентирана и готина, засега съм на третата мисия, само, но вече виждам, колко малоумно проста е историята. Супер скучна, клиширана, дебилна и т.н. В началото хитмена само не ми е ясно, за къв чеп увина handler-a си от преди, а секунди по-късно спасява момичето и си рискува живота за няма нищо. Поне като си предава агенцията, да беше оставил жива тая голата пичка, за къв чеп хем я убива, хем мнава awol ? Аз през това време гледах телевизия и може да съм пропуснал някаква врътка, но засега историята е миризливи крака. Геймплейно играта е много добра, а АИ-то е меко казано разкош. Най-накрая добро АИ. Само да беше една идеея по-нескриптирана. Може нататъка да нямаш А, Б и Ц, а повечко избори.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 13:03
За да ти обясня, че не си съвсем прав, трябва да се използват много спойлъри, а и ме мързи. Сега като се замисля, промените в геймплей механиката се връзват доста с историята на играта. Плешивия ни приятел вече е rouge или awol, както искате, и сега нещата са на много по-лично ниво. Не разполагаме с ICA арсенал, не сме брифирани детайлно преди всяка мисия и въобще нещата се случват доста по-първично, което прави 47 по-badass от всякога. Много съм доволен!
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 15:33
Ми още съм на трета мисия, като стигна по-напред пак ще пиша, може и да бъркам за 1-2 неща, само съм сигурен че по-добро АИ не съм виждал скоро, май изобщо. Само съм на мнение, че дигизировката трябва да е една идея по-трудно да се взима, примерно, допълнително време да коства и за сметка на това да е малко по-сложно да те разпознаят. И също е доста глупаво, някого да му клъцна врата с ножица и целия да плиска в кръв и целите му дрехи да са окървавени, а като ги взема да няма нкакъв проблем. Друго нещо за което няма да си променя мнението е доста лошите хит детекшъни. Не може като го цепна в крака да се появява малко кръвчица и на пича да не му пука все едно му метам по крака дартс. Вече куцо и сакато разбра и прилага в игрите си схемата, че като те уцелят в краката, не е едно към едно с това да те уцелят в капачките примерно. Има някаква реакция.....Или пада или изпуска оръжие, тук няма братче, гърмиш все едно сме 2002. Няма проблем и така ми харесва играта, но това са елементарни работи. Асасина ме кефи още повече, но и там има още по-елементарни грешки и бъгове. Ама айде, там за 2 години са се опитали да направят нещо адски амбициозно, тук са имали повече време, повече скрипт има, малко внимание към детайлите нямаше да е лошо. Пак казвам играта ме кефи и сигурно ще я изиграя докрая.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 16:18
DJ Cat написа: Даже за мен absoluton е по-стелт от blood money...Защото в блъд мъни нивата бяха по-малки Освен ако не говориш за първата (обучителна) мисия или операта, никое ниво в Blood Money не е по-малко. Но си прав за първото, заради по-умните гардове и променената механика за дегизировка играта е по-трудна като цяло. Аз мога да се оплача, че 47 още ми се разхожда с някво сако, без вратовръзка и без ръкавици. А на кутийката е облечен както трябва, нещо почвам да се чудя дали някога ще го надене тоя костюм. Но пък аз съм на 1/3 все още, карам бавно като китайски турист, който оглежда всичко и не убива никой, освен жертвата. BTW - в HA стриптизьорките искат "more Benjamins", в AC3 ти се мотаеш с Бенджамин Франклин...
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 16:33
Е кога да го 'надене' този костюм? В първото ниво беше барнат както си му е редът. След това се превръща в беглец сеещ смърт. Няма как да се получи.
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 17:31
Преди да отиде в църквата (приюта?), се проблече, после пак си смени дрехите. Пък и ако те гонят маса хора, надали ще искаш да оставяш отпечатъци навсякъде...
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 18:06
Операта е огромна сравнение с пул партито, което е 1 къща и малко дворче.
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 24 Ное 2012 19:39
Пичове, нивото, в което ебаваш ПИЧИЦИАТА МИЛА МАЙЧИНА на монахините е епично!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 25 Ное 2012 13:18
Много добра игра мамка му очаквах да е провал но е просто епична
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 25 Ное 2012 19:57
Току що на Blackwater Park ми изгърмяха бушоните и започнах да ръся олово напред и назад. Особено приятно е чувството на фона на всичкото дебнене и тайминг при стелта.
|
|
|
|
|
hyper'
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 26 Ное 2012 19:45
Чак сега се загледах - бях пестил инстинкт и си го бях напълнил, наложи се да ресна чекпойнта и ме пусна с плюнка инстинкт. Пробвах няколко пъти, винаги ме пуска с много малко. ТОВА вече е много долно. Edit: на някои пуска с малко повече... но пак не отчита с колко си се записал на съответния чекпойнт.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 28 Ное 2012 08:53
Всичко ме кефи в играта засега само не ми харесва, че няма опция за сейф. Точно в такъв тип игра като Hitman това е мега дразнещо. Примерно на нивото с китайската нова година 10 минути чакам една от мишените да дойде на дадено място и накрая просто не успях да му уцеля шибаната глава и след това айде пак 10 минути трябва да чакам.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 28 Ное 2012 10:20
точно това засилва тръпката, щот дебнеш, дебнеш, и имаш 1 възможност аз съм яко във филма, играта е култ
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
white storm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 28 Ное 2012 10:25
Колко жалко е само, че филма не успя да те вкара в играта.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hitman Absolution Публикувано на: 28 Ное 2012 13:57
абе засилва тръпката ама на 10-тия път, в който мина по 1 и същ път или ми се наложи да чакам даден скриптиран момент става досадно и на някои места като ме забележат, вместо да се лоудна, ми идва да продължа да играя без стелт, което е тъпо. Напрактика играта те провокира да играеш без стелт. Евала на хората, които играят на по-високите трудности където няма и чекпойнтове, направо не си представям как се играе на такива трудности.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|