Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Hitman Absolution
Публикувано на: 23 Ное 2012 22:46

OMG точно същото установих преди около час, почва да лоудва чекпойнта и нищо. Поне алт+таб и после close работи учудващо безпроблемно.
Иначе в едни ревю четох/чух (не помня), че Hitman Absolution did to the series what Convinction did to Splinter Cell. Което не е особен позитив.

Профил

Аватар
В момента играе: with your brain
Публикувано на: 23 Ное 2012 23:25

hyper1 написа:
OMG точно същото установих преди около час, почва да лоудва чекпойнта и нищо. Поне алт+таб и после close работи учудващо безпроблемно.
Иначе в едни ревю четох/чух (не помня), че Hitman Absolution did to the series what Convinction did to Splinter Cell. Което не е особен позитив.

В по - голямата си част продълженията се дънят. Нека се радваме на това което ни поднесоха следващо в голяма част духа на оригинала вместо да търсим косури. Поредицата можеше да бъде погребана, но тази част показва, че все още има живот в нея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2012 23:40

hyper1 написа:

Дано, Conviction е единствения Splinter Cell който изиграх до края.

FUCK STEALTH. Или по-скоро fuck всяка игра която ме кара да я играя само със stealth за повече от 20 минути. 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 11:22

Мисията в стриптийз клуба я взех по толкова малоумен начин, не съм вярвала, че на експерт могат да се правят такива тъпи тактики, а в края просто го гръмнах отзад в скапаната тиква, докато наблюдаваше замечтан една стриптизъорка без никакъв шанс да ме засекат, защото половината гардове лежаха в безсъзнание разпилени по пода в съблекалнята. :D

Профил

Аватар
В момента играе: The Last of Us
Публикувано на: 24 Ное 2012 11:51

white storm написа:
Мисията в стриптийз клуба я взех по толкова малоумен начин, не съм вярвала, че на експерт могат да се правят такива тъпи тактики, а в края просто го гръмнах отзад в скапаната тиква, докато наблюдаваше замечтан една стриптизъорка без никакъв шанс да ме засекат, защото половината гардове лежаха в безсъзнание разпилени по пода в съблекалнята. :D

Като ти чета постовете,та направо се вдъхновявам и аз да почна играта! :D
Веднага след Assassin's Creed ще го направя. ;д

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 12:05

Минах темата по диагонал и забелязах че се сравнява конвикшън с хитмана. Тоя сплинтър сел беше където търсеше детето си пича нали ? Ако да, няма нищо общо играта геймплейно, според мен. Конвикшъна си е търд пърсън шутър, а тая си е чист стелт, много повече трябва да внимаваш. Даже за мен absoluton е по-стелт от blood money...Защото в блъд мъни нивата бяха по-малки и имаше няколко нива, на които просто изрнах всички с мп5 примерно... Тая е много стелт ориентирана и готина, засега съм на третата мисия, само, но вече виждам, колко малоумно проста е историята. Супер скучна, клиширана, дебилна и т.н. В началото хитмена само не ми е ясно, за къв чеп увина handler-a си от преди, а секунди по-късно спасява момичето и си рискува живота за няма нищо.
Поне като си предава агенцията, да беше оставил жива тая голата пичка, за къв чеп хем я убива, хем мнава awol ? Аз през това време гледах телевизия и може да съм пропуснал някаква врътка, но засега историята е миризливи крака. Геймплейно играта е много добра, а АИ-то е меко казано разкош. Най-накрая добро АИ. Само да беше една идеея по-нескриптирана. Може нататъка да нямаш А, Б и Ц, а повечко избори.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 13:03

За да ти обясня, че не си съвсем прав, трябва да се използват много спойлъри, а и ме мързи. :D

Сега като се замисля, промените в геймплей механиката се връзват доста с историята на играта. Плешивия ни приятел вече е rouge или awol, както искате, и сега нещата са на много по-лично ниво. Не разполагаме с ICA арсенал, не сме брифирани детайлно преди всяка мисия и въобще нещата се случват доста по-първично, което прави 47 по-badass от всякога. Много съм доволен!

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 15:33

Ми още съм на трета мисия, като стигна по-напред пак ще пиша, може и да бъркам за 1-2 неща, само съм сигурен че по-добро АИ не съм виждал скоро, май изобщо. Само съм на мнение, че дигизировката трябва да е една идея по-трудно да се взима, примерно, допълнително време да коства и за сметка на това да е малко по-сложно да те разпознаят. И също е доста глупаво, някого да му клъцна врата с ножица и целия да плиска в кръв и целите му дрехи да са окървавени, а като ги взема да няма нкакъв проблем. Друго нещо за което няма да си променя мнението е доста лошите хит детекшъни. Не може като го цепна в крака да се появява малко кръвчица и на пича да не му пука все едно му метам по крака дартс. Вече куцо и сакато разбра и прилага в игрите си схемата, че като те уцелят в краката, не е едно към едно с това да те уцелят в капачките примерно. Има някаква реакция.....Или пада или изпуска оръжие, тук няма братче, гърмиш все едно сме 2002. Няма проблем и така ми харесва играта, но това са елементарни работи. Асасина ме кефи още повече, но и там има още по-елементарни грешки и бъгове. Ама айде, там за 2 години са се опитали да направят нещо адски амбициозно, тук са имали повече време, повече скрипт има, малко внимание към детайлите нямаше да е лошо. Пак казвам играта ме кефи и сигурно ще я изиграя докрая.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 16:18

DJ Cat написа:
Даже за мен absoluton е по-стелт от blood money...Защото в блъд мъни нивата бяха по-малки

Освен ако не говориш за първата (обучителна) мисия или операта, никое ниво в Blood Money не е по-малко. Но си прав за първото, заради по-умните гардове и променената механика за дегизировка играта е по-трудна като цяло.
Аз мога да се оплача, че 47 още ми се разхожда с някво сако, без вратовръзка и без ръкавици. А на кутийката е облечен както трябва, нещо почвам да се чудя дали някога ще го надене тоя костюм. Но пък аз съм на 1/3 все още, карам бавно като китайски турист, който оглежда всичко и не убива никой, освен жертвата.
BTW - в HA стриптизьорките искат "more Benjamins", в AC3 ти се мотаеш с Бенджамин Франклин...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 16:33

Е кога да го 'надене' този костюм? В първото ниво беше барнат както си му е редът. След това се превръща в беглец сеещ смърт. Няма как да се получи. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 17:31

Преди да отиде в църквата (приюта?), се проблече, после пак си смени дрехите. Пък и ако те гонят маса хора, надали ще искаш да оставяш отпечатъци навсякъде...

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 18:06

Операта е огромна сравнение с пул партито, което е 1 къща и малко дворче.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2012 19:39

Пичове, нивото, в което ебаваш ПИЧИЦИАТА МИЛА МАЙЧИНА на монахините е епично!

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2012 13:18

Много добра игра мамка му очаквах да е провал но е просто епична :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2012 19:57

Току що на Blackwater Park ми изгърмяха бушоните и започнах да ръся олово напред и назад. Особено приятно е чувството на фона на всичкото дебнене и тайминг при стелта. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2012 19:45

Чак сега се загледах - бях пестил инстинкт и си го бях напълнил, наложи се да ресна чекпойнта и ме пусна с плюнка инстинкт. Пробвах няколко пъти, винаги ме пуска с много малко. ТОВА вече е много долно.
Edit: на някои пуска с малко повече... но пак не отчита с колко си се записал на съответния чекпойнт.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 08:53

Всичко ме кефи в играта засега само не ми харесва, че няма опция за сейф. Точно в такъв тип игра като Hitman това е мега дразнещо. Примерно на нивото с китайската нова година 10 минути чакам една от мишените да дойде на дадено място и накрая просто не успях да му уцеля шибаната глава и след това айде пак 10 минути трябва да чакам.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 10:20

точно това засилва тръпката, щот дебнеш, дебнеш, и имаш 1 възможност :D

аз съм яко във филма, играта е култ

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 10:25

Колко жалко е само, че филма не успя да те вкара в играта.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Ное 2012 13:57

абе засилва тръпката ама на 10-тия път, в който мина по 1 и същ път или ми се наложи да чакам даден скриптиран момент става досадно и на някои места като ме забележат, вместо да се лоудна, ми идва да продължа да играя без стелт, което е тъпо. Напрактика играта те провокира да играеш без стелт. Евала на хората, които играят на по-високите трудности където няма и чекпойнтове, направо не си представям как се играе на такива трудности.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com