Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Цар
Аватар
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 09 Юни 2012 16:04

Gipo написа:
Аз май не бих ебал и 18 годишна като се замисля... твърде малки, неопитни и скучни са :( 8)

Абсолютно. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 09 Юни 2012 18:47

защо по дяволите съм го постнал това тук вместо общата нямам никва представа :lol:

anyways, това че са малки и неопитни не съм съгласен, а че са тъпи/скучни кво те бърка, виж за гадже никога не бих си взел подобни лигли, но ебането е друга ракия :oops:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 09 Юни 2012 19:02

Съвсем други са ми впечатленията от 18-годишните, честно казано.
Адски дървета, брат, остей я ти тъз работа. :?

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 09 Юни 2012 19:14

Дървета е меко казано :/ Направо си е катерене на скали.

Профил Skype

Публикувано на: 10 Юни 2012 21:04

Искам да ви покажа това
http://www.youtube.com/watch?v=spMS3Hhk ... ture=g-u-u
да видите какъв феил просто :shock:

Профил

Публикувано на: 11 Юни 2012 00:32

Истинско е пробвах го и си бачка на 100%

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Юни 2012 22:34

Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2012 07:44

Труповоз написа:
Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.

куо речиии?! :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Юни 2012 23:34

Труповоз написа:
Е те са доста юслес и безценни като цяло

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 07:47

Оф снощи с един приятел се метнахме в публик геймс и взехме, че минахме 3ти акт на инферно :lol:. Набарахме един як барбериън да танква, пък ние отзад наливахме демидж като за последно. Асмодан беше елементарен и на тая трудност, уви.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 08:09

Wannabe написа:
Труповоз написа:
Е те са доста юслес и безценни като цяло

как са хем юслес, хем безценни бе, българино :?: :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 09:12

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5795159597#1

кур за тъпаците близард, тва вече на нищо не прилича
поне усетиха какъв хейт се изля по тях и са махнали това ( за сега ) :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 09:31

:o Аз пък за първи път разбирам за такъв лимит :shock:
И какво подяволите трябва да направиш, за да го достигнеш? Да криейтнеш и куитнеш няколко пъти за няколко минути ли?

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 09:54

не знам, реално не е кой знае какво - ще намали фарменето на някви сигурни места като Искату, или вазите на 4 акт инферно, ама ако пък искам да се spawn-не, примерно, дадена пещера или нещо такова, за да намеря еди какво си, може би ще е адски досадно с тоя лимит, ако правя няколко игри и ми изплюе ерор да чакам 15 минути.

това било с цел да се намали фарменето с ботове

бтв, Гипи, я кажи некви мурафети за DH. Тъкмо го дигнах вчера и него на 60, бихме диабло и ме чака инферно. С какви умения играеш, руни, предпочитания за билд и т.н. ? Търсиш ли му виталити, или е glass cannon ? Моя в момента, при положение, че още не е стъпвал на инферно, е 10 пъти по-корав от барба, с който съм до акт 2 на инферно.

И един тъп въпрос. Как става така, че + critical dmg increased by еди колко си, да ми увеличава флат дпс-а ?

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 10:16

Ми що да не ти го увеличава? Крит шанса ти се причислява към дпс-а. Ако е 10% и е +100% съответно дпс-а се дига с 10%. Ако е +200% съответно се дига с 20% и така

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 10:34

Да, явно ще спъва фарменето на някакви вази. Пък за става за пони левъла, така или иначе събираш частите само веднъж и после ъпгрейдваш, все ще се направи въпреки лимита.

За DH ситуацията е следната:
- Ако нямаш пари - правиш го glass cannon. Има евтини предмети с по над 100 декс за всяка част от тялото - тоест всяка част от екипировката да ти е с по 100+ декс. Като за ръкавици, пръстени и амулет се ориентирай към нещо с 15 или повече % атак спийд освен декса (а ако има и crit dmg, ще е още по-добре). Бронята и quiver'а трябва да са ти с по 10 discipline, тъй като за мен най-добрия приятел(и неприятел в същото време) на DH е този ресурс.

All res предметите са безмислени за DH, ако нямаш много Vit. Многото Vit е безмислено без много All res. А екипировка, която съдържа в себе си all res, vit, dex и други бонуси (IAS примерно) e скъпа, поне за мен, на този етап.
Crit dmg си се добавя в белия демидж на героя ти, така или иначе. Как точно играта решава колко често със сигурно ще критнеш, че да добави crit dmg към постоянния дпс на героя... не ми е ясно (щото то може и с 99% шанс за крит да направиш няколко поредни не крита хаха). Задължително е в лъка/арбалета да сложиш камък с поне 45% crit dmg (това носи най-голям бонус към демиджа). Според мен е добре да гледаш уепъна ти да няма +% attack speed, защото той е добавен в белия демидж на самото оръжие, а с кайтването на инферно ти трябва възможно най-много демидж на изстрел. Рядко имаш възможност да седиш на едно място и да си изпразниш целия hatred.

Уменията:
1. Hungering Arrow: Shatter Shot за соло, защото стрелата лети поне екран и половина, което е полезно доста. В парти сменям на Evasive Fire: Cover Fire щото има кой да яде демиджа, а и изглежда доста по-badass с тоя инстант демидж (и прави БААМ БАААМ БАААМ, а не фляк фляк фляк ахахахаха).
2. Elemental Arrow: Nether Tentacles за 90% от случаите, просто прави ужасно много демидж, защото топките са бавни и хитват всеки един моб поне два пъти, дебелите и по 3 пъти. Когато се закучат работите с елитки, сменям на Screaming Skull - имба фиър, но по-малко демидж.
3. Preparation: Battle Scars - много е полезно, ако случайно нещо не е успяло да те убие с 1 хит :lol: Върши отлична работа и като колбата ти е на цд, а ти си изпраскал няколко топки NT преди да се усетиш, че елитките са с рефлект демидж :lol:
4. Smoke Screen: Displacement - макар и нерфнат, тоя скил върши чудеса и е един от малкото начини да оцелееш
5. Caltrops: Torturous Ground - ебаси задължителния скил. Слоуването на скиловете почти не работи върху елитките, ама това заковаване на земята от трапя го усещат доста вътрешно :D
6. Vault: Tumble не рядко идва момент, в който знаеш, че SS няма да може да те измъкне от група мобове, които те притискат в стената (тъй като за разлика от духчето на доктора, то със SS не можеш да минаваш през мобовете).

Понякога сменям Caltrops с Companion: Bat, защото не всички босове имат адове и траповете са безсмислени.

Пасивките са Steady Aim, Archery и Sharpshooter като ми се е налагало няколко пъти да слагам Hot Pursuit и да млатя само с hatred генериращ скил, за да пречукам някакви бързи елитки.

В общи линии билда е клиширан, но съм стигнал до него в процес на играта.

Определено с натрупването на пари и екипировка ще се стремя към нещо не толкова glass благодарение на виталити, армор и резисти, но в същото време да е и cannon :P

Wannabe написа:
Ми що да не ти го увеличава? Крит шанса ти се причислява към дпс-а. Ако е 10% и е +100% съответно дпс-а се дига с 10%. Ако е +200% съответно се дига с 20% и така

В момента нещата са така, но не мисля, че е редно да е така. Защото просто DPS на героя би трябвало да е гарантирания DPS на секунда върху моб с 0 резисти и weakness-и. А примерно в 10% крит шанс няма нищо гарантирано, защото не критваш 1 на 10 пъти, а може да критнеш 3 пъти подред или 0 пъти от 20 опита. Та е странно малко :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 13:50

Ами аз до тоя момент играех соло с дх-то, тъй като исках възможно най-бързо да стигна до инферното и да започна пак да играя в парти с хора от форума и т.н. Сега на акт 1 инферно минавам през всичко без никакви проблеми с много агресивно ориентиран билд. Коет ще рече - не жаля hatred, и спамя наред, всичко пада за секунди.
Primary - elemental arrow + nether tentacles заради демиджа и минаването през всички мобове.
Secondary - Hungering arrow ( не помня така ли се казваше ) + Devouring arrow руната, която май пак прави доста демидж.

1. Chakram + втората руна - нечовешки демидж пак, само 10 hatred и може да се спами. Обикновено от 2-3 такива и се изчиства пред теб всичко.
2. Vault + trail of cinders - единственият ми ескейп механизъм, не ползвам smoke screen
3. Cluster arrow + руната, която сипе бомби отгоре и прави пак зверски демидж. Гълта МНОГО hatred, затова ползвам - >
4. Preparation + руната за възстановяване на hatred-а.

За сега ми е ясно, че акт 1 инферно е лесно в сравнение с 2, където сигурно ще трябва изцяло да сменя начина на игра, но за момента това е успешния ми билд. Някак имах парите да си взема сносен гиър с много вита + all res. Кажи-речи 50к кръв + 300 резсисти.
Пасивките са точно като твоите, щото то другите са май яко безсмислени. С това нещо - 30к дпс, с много сериозен крит на моменти. Още не ми е падал инферно гиър, всичко по мене е от 55-59 лвл някъде.

Бтв, преди малко ми падна третия уникат, от както играя. :lol: Някъв сериозен стафф с бая интелиджънс и т.н. Пуснах го за милионче, пък да видим някой ще го вземе ли. Като различни варианти на предмета се продават от 55к до 22 милиона ...

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Юни 2012 13:55

хохохо дано го продадеш, на мен пък снощи ми падна първата част от сет :lol:. В първия момент се замислих "ух, още ли падат тия книги" и си погледнах в инвентара чак като ми стана странно, че не се отвори онова прозорчето, в което някой си чете мемоарите ахахаха.
Става въпрос за бронята на тал раша 8). Жалко, че не ми върши никаква работа, ще я пробвам в аукциона :o

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
Публикувано на: 13 Юни 2012 21:02

От личен опит мога да ти кажа, че ще я купят :D Каската обаче си я запазих...

Минотавъра написа:
Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Юни 2012 13:26

Ти па да беше изчакал 2 дена за РМАХ-а. Са дори да го продадеш тва милионче нема ти стигне за нищо

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com