Абсолютно.Gipo написа:Аз май не бих ебал и 18 годишна като се замисля... твърде малки, неопитни и скучни са![]()
Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
защо по дяволите съм го постнал това тук вместо общата нямам никва представа
anyways, това че са малки и неопитни не съм съгласен, а че са тъпи/скучни кво те бърка, виж за гадже никога не бих си взел подобни лигли, но ебането е друга ракия
anyways, това че са малки и неопитни не съм съгласен, а че са тъпи/скучни кво те бърка, виж за гадже никога не бих си взел подобни лигли, но ебането е друга ракия
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Съвсем други са ми впечатленията от 18-годишните, честно казано.
Адски дървета, брат, остей я ти тъз работа.
Адски дървета, брат, остей я ти тъз работа.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Дървета е меко казано :/ Направо си е катерене на скали.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Искам да ви покажа това
http://www.youtube.com/watch?v=spMS3Hhk ... ture=g-u-u
да видите какъв феил просто
http://www.youtube.com/watch?v=spMS3Hhk ... ture=g-u-u
да видите какъв феил просто
Истинско е пробвах го и си бачка на 100%
Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.
куо речиии?!Труповоз написа:Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Е те са доста юслес и безценни като цялоТруповоз написа:Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.
Оф снощи с един приятел се метнахме в публик геймс и взехме, че минахме 3ти акт на инферно
. Набарахме един як барбериън да танква, пък ние отзад наливахме демидж като за последно. Асмодан беше елементарен и на тая трудност, уви.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
как са хем юслес, хем безценни бе, българиноWannabe написа:Е те са доста юслес и безценни като цялоТруповоз написа:Начи странния момент, в който в играта ми влиза некъв 60-ти и ми оставя оранжеви и зелени предмети за 22 ниво и си тръгва.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5795159597#1
кур за тъпаците близард, тва вече на нищо не прилича
поне усетиха какъв хейт се изля по тях и са махнали това ( за сега )
кур за тъпаците близард, тва вече на нищо не прилича
поне усетиха какъв хейт се изля по тях и са махнали това ( за сега )
джумерки
И какво подяволите трябва да направиш, за да го достигнеш? Да криейтнеш и куитнеш няколко пъти за няколко минути ли?
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
не знам, реално не е кой знае какво - ще намали фарменето на някви сигурни места като Искату, или вазите на 4 акт инферно, ама ако пък искам да се spawn-не, примерно, дадена пещера или нещо такова, за да намеря еди какво си, може би ще е адски досадно с тоя лимит, ако правя няколко игри и ми изплюе ерор да чакам 15 минути.
това било с цел да се намали фарменето с ботове
бтв, Гипи, я кажи некви мурафети за DH. Тъкмо го дигнах вчера и него на 60, бихме диабло и ме чака инферно. С какви умения играеш, руни, предпочитания за билд и т.н. ? Търсиш ли му виталити, или е glass cannon ? Моя в момента, при положение, че още не е стъпвал на инферно, е 10 пъти по-корав от барба, с който съм до акт 2 на инферно.
И един тъп въпрос. Как става така, че + critical dmg increased by еди колко си, да ми увеличава флат дпс-а ?
това било с цел да се намали фарменето с ботове
бтв, Гипи, я кажи некви мурафети за DH. Тъкмо го дигнах вчера и него на 60, бихме диабло и ме чака инферно. С какви умения играеш, руни, предпочитания за билд и т.н. ? Търсиш ли му виталити, или е glass cannon ? Моя в момента, при положение, че още не е стъпвал на инферно, е 10 пъти по-корав от барба, с който съм до акт 2 на инферно.
И един тъп въпрос. Как става така, че + critical dmg increased by еди колко си, да ми увеличава флат дпс-а ?
джумерки
Ми що да не ти го увеличава? Крит шанса ти се причислява към дпс-а. Ако е 10% и е +100% съответно дпс-а се дига с 10%. Ако е +200% съответно се дига с 20% и така
Да, явно ще спъва фарменето на някакви вази. Пък за става за пони левъла, така или иначе събираш частите само веднъж и после ъпгрейдваш, все ще се направи въпреки лимита.
За DH ситуацията е следната:
- Ако нямаш пари - правиш го glass cannon. Има евтини предмети с по над 100 декс за всяка част от тялото - тоест всяка част от екипировката да ти е с по 100+ декс. Като за ръкавици, пръстени и амулет се ориентирай към нещо с 15 или повече % атак спийд освен декса (а ако има и crit dmg, ще е още по-добре). Бронята и quiver'а трябва да са ти с по 10 discipline, тъй като за мен най-добрия приятел(и неприятел в същото време) на DH е този ресурс.
All res предметите са безмислени за DH, ако нямаш много Vit. Многото Vit е безмислено без много All res. А екипировка, която съдържа в себе си all res, vit, dex и други бонуси (IAS примерно) e скъпа, поне за мен, на този етап.
Crit dmg си се добавя в белия демидж на героя ти, така или иначе. Как точно играта решава колко често със сигурно ще критнеш, че да добави crit dmg към постоянния дпс на героя... не ми е ясно (щото то може и с 99% шанс за крит да направиш няколко поредни не крита хаха). Задължително е в лъка/арбалета да сложиш камък с поне 45% crit dmg (това носи най-голям бонус към демиджа). Според мен е добре да гледаш уепъна ти да няма +% attack speed, защото той е добавен в белия демидж на самото оръжие, а с кайтването на инферно ти трябва възможно най-много демидж на изстрел. Рядко имаш възможност да седиш на едно място и да си изпразниш целия hatred.
Уменията:
1. Hungering Arrow: Shatter Shot за соло, защото стрелата лети поне екран и половина, което е полезно доста. В парти сменям на Evasive Fire: Cover Fire щото има кой да яде демиджа, а и изглежда доста по-badass с тоя инстант демидж (и прави БААМ БАААМ БАААМ, а не фляк фляк фляк ахахахаха).
2. Elemental Arrow: Nether Tentacles за 90% от случаите, просто прави ужасно много демидж, защото топките са бавни и хитват всеки един моб поне два пъти, дебелите и по 3 пъти. Когато се закучат работите с елитки, сменям на Screaming Skull - имба фиър, но по-малко демидж.
3. Preparation: Battle Scars - много е полезно, ако случайно нещо не е успяло да те убие с 1 хит
Върши отлична работа и като колбата ти е на цд, а ти си изпраскал няколко топки NT преди да се усетиш, че елитките са с рефлект демидж
4. Smoke Screen: Displacement - макар и нерфнат, тоя скил върши чудеса и е един от малкото начини да оцелееш
5. Caltrops: Torturous Ground - ебаси задължителния скил. Слоуването на скиловете почти не работи върху елитките, ама това заковаване на земята от трапя го усещат доста вътрешно
6. Vault: Tumble не рядко идва момент, в който знаеш, че SS няма да може да те измъкне от група мобове, които те притискат в стената (тъй като за разлика от духчето на доктора, то със SS не можеш да минаваш през мобовете).
Понякога сменям Caltrops с Companion: Bat, защото не всички босове имат адове и траповете са безсмислени.
Пасивките са Steady Aim, Archery и Sharpshooter като ми се е налагало няколко пъти да слагам Hot Pursuit и да млатя само с hatred генериращ скил, за да пречукам някакви бързи елитки.
В общи линии билда е клиширан, но съм стигнал до него в процес на играта.
Определено с натрупването на пари и екипировка ще се стремя към нещо не толкова glass благодарение на виталити, армор и резисти, но в същото време да е и cannon

За DH ситуацията е следната:
- Ако нямаш пари - правиш го glass cannon. Има евтини предмети с по над 100 декс за всяка част от тялото - тоест всяка част от екипировката да ти е с по 100+ декс. Като за ръкавици, пръстени и амулет се ориентирай към нещо с 15 или повече % атак спийд освен декса (а ако има и crit dmg, ще е още по-добре). Бронята и quiver'а трябва да са ти с по 10 discipline, тъй като за мен най-добрия приятел(и неприятел в същото време) на DH е този ресурс.
All res предметите са безмислени за DH, ако нямаш много Vit. Многото Vit е безмислено без много All res. А екипировка, която съдържа в себе си all res, vit, dex и други бонуси (IAS примерно) e скъпа, поне за мен, на този етап.
Crit dmg си се добавя в белия демидж на героя ти, така или иначе. Как точно играта решава колко често със сигурно ще критнеш, че да добави crit dmg към постоянния дпс на героя... не ми е ясно (щото то може и с 99% шанс за крит да направиш няколко поредни не крита хаха). Задължително е в лъка/арбалета да сложиш камък с поне 45% crit dmg (това носи най-голям бонус към демиджа). Според мен е добре да гледаш уепъна ти да няма +% attack speed, защото той е добавен в белия демидж на самото оръжие, а с кайтването на инферно ти трябва възможно най-много демидж на изстрел. Рядко имаш възможност да седиш на едно място и да си изпразниш целия hatred.
Уменията:
1. Hungering Arrow: Shatter Shot за соло, защото стрелата лети поне екран и половина, което е полезно доста. В парти сменям на Evasive Fire: Cover Fire щото има кой да яде демиджа, а и изглежда доста по-badass с тоя инстант демидж (и прави БААМ БАААМ БАААМ, а не фляк фляк фляк ахахахаха).
2. Elemental Arrow: Nether Tentacles за 90% от случаите, просто прави ужасно много демидж, защото топките са бавни и хитват всеки един моб поне два пъти, дебелите и по 3 пъти. Когато се закучат работите с елитки, сменям на Screaming Skull - имба фиър, но по-малко демидж.
3. Preparation: Battle Scars - много е полезно, ако случайно нещо не е успяло да те убие с 1 хит
4. Smoke Screen: Displacement - макар и нерфнат, тоя скил върши чудеса и е един от малкото начини да оцелееш
5. Caltrops: Torturous Ground - ебаси задължителния скил. Слоуването на скиловете почти не работи върху елитките, ама това заковаване на земята от трапя го усещат доста вътрешно
6. Vault: Tumble не рядко идва момент, в който знаеш, че SS няма да може да те измъкне от група мобове, които те притискат в стената (тъй като за разлика от духчето на доктора, то със SS не можеш да минаваш през мобовете).
Понякога сменям Caltrops с Companion: Bat, защото не всички босове имат адове и траповете са безсмислени.
Пасивките са Steady Aim, Archery и Sharpshooter като ми се е налагало няколко пъти да слагам Hot Pursuit и да млатя само с hatred генериращ скил, за да пречукам някакви бързи елитки.
В общи линии билда е клиширан, но съм стигнал до него в процес на играта.
Определено с натрупването на пари и екипировка ще се стремя към нещо не толкова glass благодарение на виталити, армор и резисти, но в същото време да е и cannon
В момента нещата са така, но не мисля, че е редно да е така. Защото просто DPS на героя би трябвало да е гарантирания DPS на секунда върху моб с 0 резисти и weakness-и. А примерно в 10% крит шанс няма нищо гарантирано, защото не критваш 1 на 10 пъти, а може да критнеш 3 пъти подред или 0 пъти от 20 опита. Та е странно малкоWannabe написа:Ми що да не ти го увеличава? Крит шанса ти се причислява към дпс-а. Ако е 10% и е +100% съответно дпс-а се дига с 10%. Ако е +200% съответно се дига с 20% и така
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Ами аз до тоя момент играех соло с дх-то, тъй като исках възможно най-бързо да стигна до инферното и да започна пак да играя в парти с хора от форума и т.н. Сега на акт 1 инферно минавам през всичко без никакви проблеми с много агресивно ориентиран билд. Коет ще рече - не жаля hatred, и спамя наред, всичко пада за секунди.
Primary - elemental arrow + nether tentacles заради демиджа и минаването през всички мобове.
Secondary - Hungering arrow ( не помня така ли се казваше ) + Devouring arrow руната, която май пак прави доста демидж.
1. Chakram + втората руна - нечовешки демидж пак, само 10 hatred и може да се спами. Обикновено от 2-3 такива и се изчиства пред теб всичко.
2. Vault + trail of cinders - единственият ми ескейп механизъм, не ползвам smoke screen
3. Cluster arrow + руната, която сипе бомби отгоре и прави пак зверски демидж. Гълта МНОГО hatred, затова ползвам - >
4. Preparation + руната за възстановяване на hatred-а.
За сега ми е ясно, че акт 1 инферно е лесно в сравнение с 2, където сигурно ще трябва изцяло да сменя начина на игра, но за момента това е успешния ми билд. Някак имах парите да си взема сносен гиър с много вита + all res. Кажи-речи 50к кръв + 300 резсисти.
Пасивките са точно като твоите, щото то другите са май яко безсмислени. С това нещо - 30к дпс, с много сериозен крит на моменти. Още не ми е падал инферно гиър, всичко по мене е от 55-59 лвл някъде.
Бтв, преди малко ми падна третия уникат, от както играя.
Някъв сериозен стафф с бая интелиджънс и т.н. Пуснах го за милионче, пък да видим някой ще го вземе ли. Като различни варианти на предмета се продават от 55к до 22 милиона ...
Primary - elemental arrow + nether tentacles заради демиджа и минаването през всички мобове.
Secondary - Hungering arrow ( не помня така ли се казваше ) + Devouring arrow руната, която май пак прави доста демидж.
1. Chakram + втората руна - нечовешки демидж пак, само 10 hatred и може да се спами. Обикновено от 2-3 такива и се изчиства пред теб всичко.
2. Vault + trail of cinders - единственият ми ескейп механизъм, не ползвам smoke screen
3. Cluster arrow + руната, която сипе бомби отгоре и прави пак зверски демидж. Гълта МНОГО hatred, затова ползвам - >
4. Preparation + руната за възстановяване на hatred-а.
За сега ми е ясно, че акт 1 инферно е лесно в сравнение с 2, където сигурно ще трябва изцяло да сменя начина на игра, но за момента това е успешния ми билд. Някак имах парите да си взема сносен гиър с много вита + all res. Кажи-речи 50к кръв + 300 резсисти.
Пасивките са точно като твоите, щото то другите са май яко безсмислени. С това нещо - 30к дпс, с много сериозен крит на моменти. Още не ми е падал инферно гиър, всичко по мене е от 55-59 лвл някъде.
Бтв, преди малко ми падна третия уникат, от както играя.
джумерки
хохохо дано го продадеш, на мен пък снощи ми падна първата част от сет
. В първия момент се замислих "ух, още ли падат тия книги" и си погледнах в инвентара чак като ми стана странно, че не се отвори онова прозорчето, в което някой си чете мемоарите ахахаха.
Става въпрос за бронята на тал раша
. Жалко, че не ми върши никаква работа, ще я пробвам в аукциона 
Става въпрос за бронята на тал раша
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- TheChosen1
- В момента играе: Star Wars KOTOR 2
От личен опит мога да ти кажа, че ще я купят
Каската обаче си я запазих...
Vermic написа:Само да ти кажа че Лотро е къде по-голяма икона от стар ти ворса : /
Минотавъра написа:Свестен американец или германец се намира сравнително лесно, българин - не.
Ти па да беше изчакал 2 дена за РМАХ-а. Са дори да го продадеш тва милионче нема ти стигне за нищо