Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Electronic Arts
Публикувано на: 21 Фев 2012 19:35

Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2012 19:47

Спри да се правиш на мъж. Не заслужаваш особено внимание.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 21 Фев 2012 19:49

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Фев 2012 19:58

DJ Cat написа:
Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .

Ей, пикльо, целия форум си се канил да трепеш и не стига, че само празни приказки ръсиш, ми още даже снимчица не си пуснал. Ти разбираш ли сам колко ти е авторитета като човек, дето действа или ще искаш да вадя пластелина?

Дееба семчицата ти прогнила на тебе бе, МЪЖКИ, ахахахаха

Пънеш се, пънеш се, накрая насираш и после се обясняваш кво и що. Новинка - лапай големия виртуален и млъквай накрая, да не ти налети някой някоя вечер изотзаде докато си тътрузиш жалкия задник към къщи в опит да догониш вечерния час. Ясно?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Фев 2012 20:09

Strain написа:
Пънеш се, пънеш се, накрая насираш и после се обясняваш кво и що.

Верно много се пъне и се обяснява. Жалкото е, че му се обръща внимание. Няма да може да заспи тая вечер ако не се "докаже" във форума. Няма да се очудя ако следващият му пост садържа 10 реда храна по мене и поне още толкова по тебе. В края на краищата си остава просто един жалкар, който си избива комплексите по форумите, чувствайки се велик, че е напсувал няколко човека на майка примерно. Не е нито първия, нито последния. Нищо ново, нищо забележително.

Профил

Аватар
В момента играе: истласкване с пудовки
Публикувано на: 21 Фев 2012 20:23

Морка, обясни за интелектуално-изнемощялите това с пластелина. :)

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Фев 2012 20:49

Да извадиш пластелина значи да започнеш бавно, ясно и разбираемо да обясняваш нещо на някого в случай, че не те е разбрал първия път. "Вадя пластелина" се ползва като преносна аналогия на "правя нагледно" или "визуализирам" с цел по-лесно осмисляне.

В конкретния случай изразът е използван като заместител на "разбираш-ли-ме-добре-или-ще-се-наложи-да-си-поставя-половия-орган-в-устната-ти-кухина-за-да-илюстрирам-колко-по-низша-форма-на-живот-от-мен-си"
:D :D :D

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Фев 2012 13:58

Опитах се и аз да си набавя безплатна игра, но ми казаха, че немогат да ми дадат нов код. Трябвало да се свържа с retailer-a и гаранцията щяла да покрие "загубената игра". :lol: Но за сметка на това ми дадоха един от жалките им купони за 15% намаление.

Преди малко опитах отново да си набавя игра така, но пак не стана. Човека ми обясни, че нямали право да раздават кодове без доказателство за покупката (предполагам касова бележка). DJ Cat не те знам как си я направил тая измама, но явно си ги хванал преди да са имали това правило или този който ти е помагал е нарушил правилата. Поне се сдобих с втори ваучер, който едва ли ще използвам.

Ето ви и извадка от втория ми чат със support-а.

Spoiler for :
Ajay:
Thanks for contacting EA Help! My name is Ajay how may I help you?
you:
Hello
Ajay:
Hi there.
you:
I've got a bit of a problem here
you:
I have bought NFS The Run a couple of days ago
you:
but I haven't had time to install and play it
you:
now I have some free time
you:
but it seems that I lost it
you:
i bought a hard copy from a retailer
you:
I cant find it anywhere in the house
you:
I talked to my retailer
you:
they said that they did not cover lost games
you:
what should I do
Ajay:
Thank you for the clarification.
Ajay:
May I ask if you have purchased the game for PC, xbox or PS3?
you:
it is for PC
Ajay:
Thank you for the information Vencislav.
you:
So do you have any advice?
you:
on what to do
Ajay:
Thank you for waiting Vencislav. Unfortunately, there is nothing can be done regarding this issue from our end.
Ajay:
We can not assist you with this issue without proof of purchase.
Ajay:
I apologize for the inconvenience caused to you due to this.
you:
Well, I'm not a pirate. That you should know - I have purchased games in my Origin account and on steam, and many hard copies of various games.
you:
And I was hoping that you can give me a new code
Ajay:
I can understand that,however, being chat representatives, we do have some limitations and we are supposed to follow some policies.
Ajay:
And as per EA policies, we can not assist with the lost games issues.
you:
What about email support? If I explain them the situation, would they be able to give me a new code?
Ajay:
No, even our email support team will not be able to assist with this issue without proof of purchase.
Ajay:
If you want to play this game then you will require to purchase it.
you:
again...
you:
oh well..
Ajay:
Yes, that is correct.
you:
I heard you were giving some discount vouchers. Can I atleast have one of those for my next purchase of .. the same game
Ajay:
I am very sorry that you had to go through all this. This is very annoying. I know nothing can really measure up to what you feel, but please allow me to offer you this Discount code that offers a 15% Discount on Origin. The code can be redeemed at: http://store.origin.com and is valid for 30 days on released games (except Pre-orders and new releases). This is a token of gratitude of being our valued customer and co-operating with us.
Ajay:
Yes, please wait while I issue the discount code.
Ajay:
Here is your 15% discount code:***********
Ajay:
Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you:
Well, a while ago I read in a forum, that a guy had lost his game too, the exact same situation like mine.
you:
He said that that he wrote your support, and they gave him a new code.
you:
I thought that there is no chance of that happening.
you:
But I am now at the same situation
Ajay:
I can understand your concern,however, we are not authorized to provide the game keys for the games without verifying the game purchase.
Ajay:
That is the reason, I will not be able to assist you with this issue.
Ajay:
If you wish to play this game then you will require to purchase it again.
Ajay:
Thank you for contacting EA. Is there anything else I can help you with today?
you:
What is the email of the Origin/EA support?
Ajay:
Unfortunately, there is not email for the Origin support. You can contact us using the below mentioned link:-
Ajay:
help.origin.com/
you:
and EA support?
you:
or EA Black Box support
Ajay:
Let me provide you the link for EA support.
Ajay:
https://help.ea.com/
you:
thank you.
you:
I've got one more question
you:
that voucher can't be used for purchasing ME3 or BF3 right?
Ajay:
The discount code can be used to purchase Battlefield 3,however, it can not be used to pre order the games or to purchase the newly released games.
you:
what period does classify as new?
you:
1 month?
Ajay:
Yes, that is correct.
you:
ok thank you for your help.
you:
Have a nice day.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 23 Фев 2012 19:14

Друга е цаката. DJ Cat ти я няписа ама ти не си я видял. И аз така си взех BF3 бтв, не е лъжа цялата работа :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 20:37

Lich King написа:
Друга е цаката. DJ Cat ти я няписа ама ти не си я видял. И аз така си взех BF3 бтв, не е лъжа цялата работа :wink:

Ами добре, пробвай сега да ги прецакаш така, например пиши, че cd key-a ти на Syndicate не работи, да видиш как любезно ще те отпратят.

Профил

Аватар
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Публикувано на: 23 Фев 2012 20:46

Някакъв проблем ли имаш? :lol: Като искам ще им пиша, в момента нямам зор за нищо. МЕ3 ще си я взема така или иначе, без значение дали от съпорта на ЕА или ще си я купя :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 20:50

Lich King написа:
Някакъв проблем ли имаш?

Не, просто това че е номерът е минал веднъж, не значи че ще стане втори път.
В началото доста хора взеха bf3 така, после обаче затегнаха кесията и безплатни key-ове - ЙОК.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 21:15

Не става по никакъв начин. Нито със загубена игра, нито с неработещ ключ. И пред магазина да са те набили и да са ти откраднали играта, пак няма да ти дадат нов ключ. А и плюс това ти като им кажеш, че ключа ти не работи, те (ще те пратят на Tier 2 оператори) ще ти искат ключа който имаш, за проверка и чак тогава ако установят, че има нещо нередно с ключа, ще ти дадат нов. Преди е ставала работата, ама сега са се усетили и не са толкова наивни.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 23:01

Еми то трябва да си малоумен да им напишеш че си си загубил играта и да им искаш ключ. Друга е цаката. Колкото и да са затегнали почти съм сигурен че ще стане по моя начин.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Фев 2012 23:10

И по 2-та начина не стана. Ти да не си мислиш, че са вчерашни?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Фев 2012 18:54

DJ Cat написа:

Да си жив и здрав! Винаги когато видя твой пост и се успокоявам като виждам,че ти си живото доказателство,че може винаги да стане и по-зле.
:lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Фев 2012 01:49

Teя ташак си правят.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения