Electronic Arts
Re: Electronic Arts
Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .
- thewhitestig
Спри да се правиш на мъж. Не заслужаваш особено внимание.
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Ей, пикльо, целия форум си се канил да трепеш и не стига, че само празни приказки ръсиш, ми още даже снимчица не си пуснал. Ти разбираш ли сам колко ти е авторитета като човек, дето действа или ще искаш да вадя пластелина?DJ Cat написа:Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .
Дееба семчицата ти прогнила на тебе бе, МЪЖКИ, ахахахаха
Пънеш се, пънеш се, накрая насираш и после се обясняваш кво и що. Новинка - лапай големия виртуален и млъквай накрая, да не ти налети някой някоя вечер изотзаде докато си тътрузиш жалкия задник към къщи в опит да догониш вечерния час. Ясно?
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
но в същността си е комплексиран простак..."
- Алминатора
"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- thewhitestig
Верно много се пъне и се обяснява. Жалкото е, че му се обръща внимание. Няма да може да заспи тая вечер ако не се "докаже" във форума. Няма да се очудя ако следващият му пост садържа 10 реда храна по мене и поне още толкова по тебе. В края на краищата си остава просто един жалкар, който си избива комплексите по форумите, чувствайки се велик, че е напсувал няколко човека на майка примерно. Не е нито първия, нито последния. Нищо ново, нищо забележително.Strain написа: Пънеш се, пънеш се, накрая насираш и после се обясняваш кво и що.
- фитенс-маняк
- В момента играе: истласкване с пудовки
Морка, обясни за интелектуално-изнемощялите това с пластелина. 
бес ваглехидрати ниама резолтати!!!
-
Маце Борко
- В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Да извадиш пластелина значи да започнеш бавно, ясно и разбираемо да обясняваш нещо на някого в случай, че не те е разбрал първия път. "Вадя пластелина" се ползва като преносна аналогия на "правя нагледно" или "визуализирам" с цел по-лесно осмисляне.
В конкретния случай изразът е използван като заместител на "разбираш-ли-ме-добре-или-ще-се-наложи-да-си-поставя-половия-орган-в-устната-ти-кухина-за-да-илюстрирам-колко-по-низша-форма-на-живот-от-мен-си"

В конкретния случай изразът е използван като заместител на "разбираш-ли-ме-добре-или-ще-се-наложи-да-си-поставя-половия-орган-в-устната-ти-кухина-за-да-илюстрирам-колко-по-низша-форма-на-живот-от-мен-си"
"Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура,
- Алминатора
- кримсънчето
- Алминатора
- кримсънчето
- thewhitestig
Опитах се и аз да си набавя безплатна игра, но ми казаха, че немогат да ми дадат нов код. Трябвало да се свържа с retailer-a и гаранцията щяла да покрие "загубената игра".
Но за сметка на това ми дадоха един от жалките им купони за 15% намаление.
Преди малко опитах отново да си набавя игра така, но пак не стана. Човека ми обясни, че нямали право да раздават кодове без доказателство за покупката (предполагам касова бележка). DJ Cat не те знам как си я направил тая измама, но явно си ги хванал преди да са имали това правило или този който ти е помагал е нарушил правилата. Поне се сдобих с втори ваучер, който едва ли ще използвам.
Ето ви и извадка от втория ми чат със support-а.
Преди малко опитах отново да си набавя игра така, но пак не стана. Човека ми обясни, че нямали право да раздават кодове без доказателство за покупката (предполагам касова бележка). DJ Cat не те знам как си я направил тая измама, но явно си ги хванал преди да са имали това правило или този който ти е помагал е нарушил правилата. Поне се сдобих с втори ваучер, който едва ли ще използвам.
Ето ви и извадка от втория ми чат със support-а.
Spoiler for :
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Друга е цаката. DJ Cat ти я няписа ама ти не си я видял. И аз така си взех BF3 бтв, не е лъжа цялата работа 
a.k.a Frosty
Ами добре, пробвай сега да ги прецакаш така, например пиши, че cd key-a ти на Syndicate не работи, да видиш как любезно ще те отпратят.Lich King написа:Друга е цаката. DJ Cat ти я няписа ама ти не си я видял. И аз така си взех BF3 бтв, не е лъжа цялата работа
- Frosty.
- В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
Някакъв проблем ли имаш?
Като искам ще им пиша, в момента нямам зор за нищо. МЕ3 ще си я взема така или иначе, без значение дали от съпорта на ЕА или ще си я купя 
a.k.a Frosty
Не, просто това че е номерът е минал веднъж, не значи че ще стане втори път.Lich King написа:Някакъв проблем ли имаш?
В началото доста хора взеха bf3 така, после обаче затегнаха кесията и безплатни key-ове - ЙОК.
- thewhitestig
Не става по никакъв начин. Нито със загубена игра, нито с неработещ ключ. И пред магазина да са те набили и да са ти откраднали играта, пак няма да ти дадат нов ключ. А и плюс това ти като им кажеш, че ключа ти не работи, те (ще те пратят на Tier 2 оператори) ще ти искат ключа който имаш, за проверка и чак тогава ако установят, че има нещо нередно с ключа, ще ти дадат нов. Преди е ставала работата, ама сега са се усетили и не са толкова наивни.
Еми то трябва да си малоумен да им напишеш че си си загубил играта и да им искаш ключ. Друга е цаката. Колкото и да са затегнали почти съм сигурен че ще стане по моя начин.
- thewhitestig
И по 2-та начина не стана. Ти да не си мислиш, че са вчерашни?
-
freeman8692
DJ Cat написа:Не си интересен камо ли оригинален бе въшльо. Такива гейчета със заучени фрази мога да ви кача на всеки един пътен знак от нас до твоето село бе льольо. Тръгнал да ми се прави на вървежен, точно на мен. Сбъркал си човека говньо претрепан, в живота си съм видял толкова много хора и лайнарите мога да ги отсея само като видя два реда в някакъв форум. Надушвам прогнила вагина като теб от милиони километри, педеруга пробита. Следващия път като искаш да си мъж, се прави на някое педерасче от обкръжението ти, поне след това може да се натискате малко в жалката дупка в която ти е отредила съдбата да живуркаш. Моя начин на живот и работата ми изискват четене на хора и психология, представи си колко сте ми ясни сичките лумпени пубертети като декстъра и загорели хомота като тебе. И няма да постна снимка на нищожество, което смятам за утайка, имам си фейсбук, където всевъзможни хора могат да ме гледат и да лъскат колкото си искат. Но дори на такава платформа, на която на практика всеки може да ми влезне в приятелите, не бих те удостоил с честта дрисльо. Мечтай си един ден да си ми в категорията, дотогава си жалкарствай и се опитвай да се харесаш на тоя и оня с плиткото си остроумие. Приятна вечер .
Да си жив и здрав! Винаги когато видя твой пост и се успокоявам като виждам,че ти си живото доказателство,че може винаги да стане и по-зле.
- thewhitestig
Teя ташак си правят.