Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: с цици
Заглавие: Re: настолен комп vs лаптоп
Публикувано на: 24 Окт 2011 12:34

kFp_Kamko написа:
А не мислите ли , че най-добрият вариант е геймърски лаптоп ? Аз лично имам такъв и не съжелявам изобщо :)

Братчед най-добре е конзола + лаптоп.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 24 Окт 2011 20:40

Винаги съм харесвал много повече настолните компютри пред лаптопите! Първо, че са по-бързи, второ, че се скапват много по-рядко, трето че стават за игри, четвърто, че ако се развали нещо след гаранцията може да купиш само него, а не цял нов лаптоп... Пето, че не вдига 80-90 градуса докато играеш игри... Лаптоп с настолен компютър е безсмислено да сравняваш. Двете неща са коренно различни!

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 24 Окт 2011 20:56

Геймърският лаптоп е компромис както с играенето, така и с преносимостта, батерията и екрана. Т.е. ни риба, ни рак. Ако искаш да "геймиш", ама сериозно - голям монитор + щайга. Ако искаш да пътуваш във влака, да се ровиш из нета и да играеш някоя стара игра - лаптоп.

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 01 Ное 2011 22:04

Моето мнение е че всичко зависи от бюджета и от човека. Аз играя на настолен компютър просто защото нямам 5бона да си зема също толкова добър лаптоп. Но ако примерно играеш нещо (цс,дота,лол,уоу,сц,сц2) което не е толкова тежко и може да тръгне да лаптоп да речем защо не? Един колега си бози сц2 и дота само и си е взел някфо лаптопче на което и двете мъ вървят добре и си го мъкне навсякъде, а вкъщи си има док стейшън със хубав монитор клавиатура мишка и кабел за и-нет.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2011 08:11

не точно
ако си запален геймър и искаш да играеш игри качествено, ще вземеш друго за ~2000 лева, който така и така ще дадеш за лаптоп

Профил

Публикувано на: 02 Ное 2011 12:51

DJ Cat написа:
Абе ако не играеш игри, много ясно че ще вземеш лаптоп. Има хиляди причини. Ако играеш стари игрички и от дъжд на вятър пак. Ако цъкаш постоянно новите заглавия, настолен комп задължително. Толкова е просто.

somethin like this...
Въпреки, че наскоро излязоха много стабилни видеокарти в средния клас за лаптопи, с които без проблем си цъкаш нови заглавия на средни детайли без кой знае каква мъка.

Профил

Публикувано на: 02 Ное 2011 15:20

Штрак написа:
DJ Cat написа:
Абе ако не играеш игри, много ясно че ще вземеш лаптоп. Има хиляди причини. Ако играеш стари игрички и от дъжд на вятър пак. Ако цъкаш постоянно новите заглавия, настолен комп задължително. Толкова е просто.

somethin like this...
Въпреки, че наскоро излязоха много стабилни видеокарти в средния клас за лаптопи, с които без проблем си цъкаш нови заглавия на средни детайли без кой знае каква мъка.

Правилно.... аз съм с 560 на моя лаптоп и съм предоволен от производителността.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2011 09:05

560.... На това ли му викаш среден клас.

Профил

Публикувано на: 20 Ное 2011 23:18

Нищо против пц-то. Но има едно но... Лаптопа е доста по компактен и доста по функционален. Защо да не става за Игри? Имам Тошиба с видео 1 гигабайт и съм доволен и като игри и като филми. Подържа и 3D. Но си струва пари 1100 лева. Ако има по-малко от 1000 лева Настолен"Кашон"(Защото е по достъпен) А спрямо здравината на лаптопа зависи от самия лаптоп. Имах лаптоп 7 години и го смених не, защото е развален или пр... а просто, защото остаря. Спрямо господата с развалящите се лаптопи - Като взимате промоциите "за 699лв. само днес" така ще бъде :D. надявам се да съм помогнал.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Ное 2011 12:36

е аз имам сони вайо с 1 гигабайт външно видео и ГТА4 пак ми е неоптимизирана...

Профил

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Публикувано на: 21 Ное 2011 20:41

to ako shte i 250gb da e videoto ako e 64bitova shinata nqma faida, a gta 4 ti trqbva visok klas dual core ili nqkakuv quad core i minimum 256bitovo video 512 ram nagore

Профил

Публикувано на: 22 Ное 2011 08:00

DJ Cat написа:
560.... На това ли му викаш среден клас.

Е не е ли ? Винаги съм си мислил , че високият клас са 570 , 580 от тази серия?

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 24 Ное 2011 16:34

от gtx 460/hd 6850 на горе всичко е висок клас включително + тях двете за мен :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 15 Дек 2011 17:37

Като ходих в Швеция за 5 месеца и се принудих, да си взема лаптоп, щото не мога да разнясам настолен компютър до там. Сега обаче той поостаря, а бих казал, че си геймя сериозно. И възникна въпросът за нов компютър и при мен. И сега си мисля, че вече имам лаптоп, който да ми е лесен и удобен за нет и филми, разнасяне насам-натам, а за геймене може да си взема настолна щайга. Ще ми излезе по-евтино. В някои отношения може да не е толкова удобно да ползваш два компютъра едновременно, а така също настолният ще изисква повече място. Все още не съм взел решение, като вариант действително е и конзола към телевизора, който съм запланувал за гледане на мачове.
Може би не се отнася за проблема на твоя човек, но за хора, които вече имат лаптопи, може би е смислен вариант.

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 17 Дек 2011 02:37

Ако искаш да си вземеш нов настолен компютър, на който да играеш само игри, когато вече си имаш лаптоп, изпълняващ всички останали функции, струва ми се най-оптимално решение да скокнеш директно на варианта с конзола :)

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com